Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان منطقه شمال شرق؛ کاظم پورمروجی گفت: پس از نصب جرثقیل سقفی تست‌های عملکردی و تست تحت بار دینامیک و استاتیک که از مهمترین مراحل استانداردسازی این جرثقیل‌هاست را در حضور نماینده واحد بازرسی فنی انجام دادیم.

وی با تاکید بر طراحی و ساخت آن توسط مهندسین جوان منطقه شمال‌شرق، اضافه کرد: بومی بودن  این جرثقیل بارزترین شاخصه‌ی آن است، این بدان معنی است که  ما در همه مراحل طراحی و ساخت از خدمات پس از فروش بی‌نیاز بوده و همکاران ما بدون نیاز به برون سپاری می‌توانند خدمات بعدی این جرثقیل را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمروجی استفاده از جرثقیل سقفی در داخل سالن‌های صنعتی را بسیار پر کاربرد دانست و تصریح کرد: این جرثقیل سقفی بر پایه استفاده از سازه فلزی و سیستم‌های مکانیکی طراحی شده و امکان استفاده از آن به اشکال مختلف را داراست.

وی ادامه داد: بخش عمده ای از این جرثقیل از تجهیزات مازاد داخل انبار منطقه تامین شده و همین موضوع باعث شده تا با صرفه جویی در هزینه‌ها، قیمت تمام شده آن در مقایسه با مدل‌های مشابه بسیار اندک باشد.

به گفته وی؛ توان جرثقیل در تحمل وزن بار برای بلند کردن، تعداد دفعات باربرداری در روز، ابعاد هندسی سالن محل نصب شامل عرض، طول و ارتفاع سالن، سرعت‌های کاری در سه جهت، دمای محیطی که جرثقیل سقفی در آن کار می‌کند، آلاینده‌هایی نظیر گرد و غبار و سیستم‌های کنترل آن از دیگر مولفه‌های مهم مد نظر مهندسین طراح این سازه فلزی بوده است.

48

کد خبر 1405085

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان جرثقیل سقفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معماری عالی و چشم نواز یک ویلا که احتمالا در سلیقه همه قرار دارد! (+تصاویر)

عصر ایران - خانه تیون که توسط گروه معماری FB+MP طراحی شده است، در سئارا برزیل در منطقه Chapada do Araripe که به‌ واسطه جنگل ملی حفاظت‌ شده و وسیع خود معروف است، قرار دارد. مفهوم این معماری متمایز از تعادل دقیق میان نظرات و خواسته های مشتری برای طراحی  و همچنین الزام به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از روند ساخت و ساز، منشا گرفته است.

زمین چالش‌ برانگیز منطقه که با شیب‌ های تند مشخص می‌ شود، تصمیم به افزایش سطح خانه نسبت به زمین را ضروری می‌ سازد. چنین انتخاب هوشمندانه ای نه تنها مشکلات تماس با زمین مانند نفوذ و نیاز به عایق بندی اصولی را برطرف می کند، بلکه به حمایت از چشم‌ انداز طبیعی نیز یاری می رساند. یکی از نکات کلیدی رعایت شده در این پروژه حفظ نمای پانوراما از خط افق شهر بوده است که از طریق یک حصار بزرگ روی پشت بام و چارچوب استراتژیک داخلی به دست آمده است.

انتخاب مصالح و مواد نیز توسط FB+MP در کمال هنرمندی انجام شده است. این فرآیند زیبایی‌ شناسی صنعتی را در بر می‌ گیرد و از بلوک‌ های بتنی برای نرده ‌ها و  همچنین پروفیل‌ های فلزی با اسلب های بتنی برای سازه استفاده می‌ کند. علاوه بر این پنل های شیشه ای ارتباط یکپارچه با فضای باز را تقویت می کنند و به طور متفکرانه ای در طراحی برای نور طبیعی و هماهنگی فضایی ادغام می شوند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: 3×3 ریتریت؛ مکانی عالی برای دور شدن از زندگی پر هیاهوی شهری(+عکس)

دیگر خبرها

  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • بیش از ۱۹ هزار واحد مسکونی در سمنان در حال ساخت است
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • معماری عالی و چشم نواز یک ویلا که احتمالا در سلیقه همه قرار دارد! (+تصاویر)
  • هدفگذاری برای واگذاری ۲۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن طی سه ماه در سمنان
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت