Web Analytics Made Easy - Statcounter

رنجبران با اشاره به گستردگی برنامه‌های رسانه ملی در دهه کرامت به تناسب شرایط کرونایی کشور، گفت: ایجاد فرصت زیارت از راه دور از طریق برنامه‌هایی همچون «تشرف» و «از دور سلام» و پخش ۸۸۴ برنامه رادیویی مخصوص این دهه ازجمله این تدارکات است.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: «محمدحسین رنجبران» با اشاره به برنامه‌های سازمان صدا و سیما در ایام مبارک دهه کرامت، به نائب الزیاره بودن رسانه ملی در ایام کرونا در آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه اشاره کرد و گفت: در این راستا ارتباط زنده متعددی با حرم‌های مطهر و اماکن مقدس برقرار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما گفت: این ارتباط‌ها در آغاز دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) از قم آغاز شد و در پایان دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) در مشهد پایان می‌یابد، ضمن اینکه در طول این دهه شبکه‌های مختلف سیما در قالب برنامه‌هایی مانند «تشرف» شبکه یک سیما، «از دور سلام/ شبکه 2 سیما»، «سمت خدا/ شبکه 3 سیما»، «خانه مهر و روز خوش/ شبکه جام جم» و «ایوان بهشت/ شبکه قرآن و معارف سیما» به‌طور مستمر و زنده از حرم‌های مطهر در قم، شیراز و مشهد روی آنتن رفتند.

 

وی با اشاره به پخش زنده ادعیه کمیل و ندبه از شبکه‌ دو و همچنین شبکه قرآن و معارف سیما افزود: برخی برنامه‌های خاص نیز از شبکه‌های مختلف روی آنتن رفته‌اند که ازجمله آن‌ها «از دور سلام» و «با ما بیا» از شبکه دو، «مخاطب خاص» و «چراغانی» از شبکه سه، «شب فیروزه‌ای» و «تا نیایش» از شبکه پنج و «جمع ایرانی» از شبکه جام جم اشاره داشت.

 

 به گفته رنجبران، برپایی و پخش زنده کرسی تلاوت رضوی در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) از شبکه قرآن و معارف سیما و همین‌طور پخش زنده آیین تعویض پرچم بارگاه مطهر رضوی و پخش ویژه‌برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) از شبکه‌های دو، چهار، پنج، جام جم، قرآن و معارف سیما و شبکه استانی کرمان از جمله دیگر اقدامات انجام‌شده در دهه کرامت در حوزه سیمای جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

 

 مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما  در ادامه ضمن تقدیر از تلاش همکاران معاونت صدا در دهه کرامت گفت: ۸۸۴ برنامه رادیویی مخصوص دهه کرامت، ساخته و از شبکه‌های مختلف رادیویی پخش شده و در حال پخش است.

 

وی اعلام کرد: مجموعاً 229 ساعت و 52 دقیقه از آنتن شبکه‌های رادیویی با موضوعات دهه کرامت، حال و هوای دیگری پیدا کرد.

 

رنجبران در ادامه به بیان جزئیاتی از اقدامات انجام‌شده در شبکه‌های رادیویی به مناسبت این دهه پرداخت و گفت: رادیوهای ایران با 36 برنامه، قرآن با 62 برنامه، معارف با 68 برنامه، گفتگو با 94 برنامه، نمایش با 38 برنامه، جوان با 86 برنامه، سلامت با 33 برنامه، فرهنگ با 40 برنامه، ورزش با 32 برنامه، اقتصاد با 23 برنامه، تهران با 23 برنامه، صبا با 27 برنامه و پیام با 30 برنامه دهه کرامت را گرامی داشتند. وی گفت ایران صدا نیز 292 برنامه برای این دهه تدارک دیده بود که پخش شد.

 

 وی همچنین به تلاش‌های معاونت سیاسی در دهه کرامت اشاره و تصریح کرد: شبکه خبر، خبرگزاری صداوسیما و اداره کل پخش اخبار سیما در این دهه برنامه‌ها و گزارش‌های متنوعی داشته‌اند که همچنان ادامه دارد.

 

 رنجبران افزود: دهه کرامت دستمایه گزارش‌های زیبا و هنرمندانه‌ای در بخش‌های مختلف خبری رسانه ملی شده است و مردم با این گزارش‌ها دل و قلب خود را به زیارت معنوی امام رضا (ع) و خواهر و برادرش در قم و شیراز می‌برند.

 

وی با اشاره به تلاش‌های معاونت برون‌مرزی در دهه کرامت، خاطرنشان کرد: همکاران ما در معاونت برون‌مرزی هم در دهه کرامت برنامه‌های متفاوتی هم از شبکه‌های خبری خود و هم شبکه‌های عمومی‌شان روی آنتن برده‌اند.

 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: پخش زنده رسانه ملی دهه کرامت قرآن و معارف سیما دهه کرامت رسانه ملی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۱۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برترین آثار مستند رادیویی در بخش‌های مختلف در این جشنواره معرفی می‌شوند.
آقای حمید رضا افتخاری دبیر این جشنواره با حضور در استدیو شبکه خبر گفت: این جشنواره ساعت ۱۵ بعدازظهر امروز مراسم­ افتتاحیه جشنواره را آغاز می‌کنیم­، برنامه‌ای حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ دقیقه‌ای تدارک دیده شده که تقدیم حضار (از­ اهالی رادیو­­هستند) ­و بینندگان و شنوندگان می‌شود.
وی ادامه داد: هماهنگی‌ها انجام شده و شبکه خبر ۲ به طور مستقیم این برنامه را پخش می‌کند و علاقه‌مندان همچنین به سایت ایرانصدا هم­ می‌توانند مراجعه کنند، رادیو ایران و رادیو جوان هم این جشنواره را به صورت مستقیم پخش می‌کند، شبکه‌های مختلف هم به فراخور گزارش هایی­ از اجرای برنامه خواهند داشت.
وی در ادامه گفت: امروز سالگرد تاسیس رادیو است و در واقع افتتاحیه با همین هدف­ روز ۴ اردیبهشت برای برگزاری آن برنامه ریزی شد در واقع افتتاحیه ما جشن رادیو هست، ما از برگزیدگان در بخش‌های مستمر، مستند‌های مستمر و برنامه‌های مستمر­ و بخش مستند نگاری از برگزیدگانشان تقدیر می‌کنیم در کنار آن بخش‌های متنوعی داریم تقدیر از پیشکسوت، شعر خوانی، نمایش و رونمایی داریم و بخش‌های متنوع و سرگرم کننده داریم در کنار شنیدن سخنان معاون صدا آقای بخشی زاده که در مورد جشنواره صحبت می‌کنند.
افتخاری گفت: بخش مستمر بخشی بود که مختص برنامه سازان معاونت صدا بود و در واقع برنامه‌های پخش شده­ از آنتن شبکه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت و بررسی شد، امروز هم روز رادیو است و به واسطه این که جشن رادیو را برگزار می‌کنیم، آن بخش‌هایی را برگزیدگانش را تقدیر می‌کنیم که مرتبط است با خود معاونت صدا به جز بخش مستند نگاری که بخش فراگیر است.
افتخاری در توضیح بخش مستمر و مستند نگاری گفت: بخش مستمر برنامه‌هایی است که در طول یک سال گذشته (از جشنواره قبل تا جشنواره بعد) به صورت اتفاقی از روی آنتن شبکه‌ها انتخاب و ارزیابی کردیم، بخش مستند نگاری بخش مکتوب­ ما است بخش پژوهش محور ما است، در این بخش پژوهشگران متون پژوهشی آماده برای تولید یک مستند رادیویی را ارائه می‌کنند و مورد داوری قرار می‌دهند، یعنی پژوهش‌هایی که آماده سازی شده برای تولید یک مستند رادیویی نه یک تحقیق صرف محصول را بخواهیم بررسی کنیم، پژوهشی که برای تولید یک مستند رادیویی آماده شده آن‌ها (متون) را فرستادن برای داوری و امروز از برگزیدگان ان تقدیر می‌کنیم.
وی درباره بخش‌های دیگر این جشنواره هم گفت: بخش اصلی ما که ۷ جایزه مشخص خودش را دارد­ با نشان‌های خودش، بخش ویژه که بخش­ ترکیبی موضوع و ساختار است، این دو بخش به همراه بخش مردمی­، بخش‌هایی هستند که در اختتامیه روز ۲۹ اردیبهشت برگزیدگان آن معرفی می‌شوند.
دبیر ­جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک ادامه داد: قرار ما این است که تا ۱۰ اردیبهشت نامزد‌های دریافت جایزه را معرفی کنیم و بعد از آن هم رای گیری برای بهترین­ اثر مردمی در بخش اصلی را­ از طریق تارنمای جشنواره­ شروع می‌کنیم.
افتخاری در خصوص کیفیت ساخت مستند گفت: همین که ما امروز در سومین جشنواره به جایی می‌رسیم که بخش مستمر را که خروجی دو جشنواره گذشته بوده مستقل برگزار کنیم و مراسم جداگانه‌ای بگیریم یعنی این که موفق بودیم، یعنی ما توانستیم آنتن شبکه‌ها را متاثر کنیم از تولید مستند رادیویی به عنوان گونه‌ای جذاب و سخت که شبکه‌های رادیویی کمتر به سراغ آن می‌رفتند، بخشی را می‌توانیم داشته باشیم که برویم و رقابت ایجاد کنیم بین آثاری که در طول سال گذشته پخش شدند و این یعنی این که ما آثار قابل توجهی داشتیم که می‌توانیم این رقابت را برگزار کنیم و به نظرم ما به بخش عمده‌ای از اهدافمان دست پیدا کردیم.
وی در پایان گفت: ما در بخش اصلی و ویژه مراکز استان‌ها می‌توانستند برای ما آثار خود را ارسال کنند، اتفاقا حضور قوی داشتند و ارزیابی اولیه­ آثاری که به مرحله نهایی راه یافتند تقریبا مراکز سهم زیادی دارند و در بخش مردمی هم ما رشد داشتیم و در حوزه کیفیت هم داوران معتقد بودند که اثار نسبت به سال گذشته آثار با کیفیت تری هست مردم هم با توجه به این که مستند گونه سختی است استقبال خوبی کردند و تعداد آثارشان هم قابل توجه بود که ان شاالله روز اختتامیه از برگزیدگان بخش مردمی هم تجلیل می‌شود، داوران هم به واسطه تعدد بخش‌ها، داوری هر بخش را تیم داوری مجزایی بر عهده گرفت، نزدیک به ۶۰ نفر داوری مرحله انتخاب آثار و بخش پایانی را برعهده داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بهره برداری از زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد افتتاح شد
  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • ۸۴ سالگی صدای دوست داشتنی
  • خبر‌های رسانه، ۴ اردیبهشت
  • ۸۴ بهار با رادیو
  • ۸۴سالگی صدای دوست‌داشتنی
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسوولان ملی برگزار شد