Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور از راه اندازی دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در ۲۳۵ محله ۲۲ استان کشور خبر داد و اظهار کرد: سهم استان سیستان و بلوچستان از این دفاتر، تعداد ۱۶ دفتر با اعتباری بالغ ۱۱۰ میلیارد ریال طی سال ۹۶ الی ۹۸ است .

وی در ادامه افزود: ایجاد و استقرار دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در محلات حاشیه نشین از طریق جلب مشارکت موسسات غیردولتی با هدف  بررسی و مطالعه وضعیت  مسائل و نیازها و پتانسیل ها و  ظرفیت های موجود در محلات و توانمندسازی ساکنین از طریق آموزش های خانواده،  فنی و حرفه ای و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..و پیگیری حل مسائل کالبدی، اقتصادی و اجتماعی در محلات از طریق تعامل مستمر با دستگاههای اجرایی و ساکنین انجام گرفته است.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان در کنار استان خوزستان بیشترین تعداد دفاتر تسهیل گری را به خود اختصاص داده گفت: این دفاتر در ۳ شهرستان استان سیستان و بلوچستان یعنی شهرهای زاهدان، زابل و چابهار تشکیل شده است .

سامانی یادآور شد: از برنامه های اولویت دار استان  و فعالیتها و برنامه های فوق العاده دستگاههای اجرایی همکار سازمان امور اجتماعی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه ای و سکونتگاههای غیررسمی استان سیستان و بلوچستان در سالهای ۹۵ الی۹۸  حمایت ویژه ای شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲۹۰ میلیارد ریال از محل  اعتبارات  هزینه ای کاهش آسیب های اجتماعی شامل پیشگیری و کنترل طلاق، اعتیاد، مفاسد اخلاقی و توانمندسازی و ارتقاء مهارت های فنی حرفه ای و شغلی ساکنین محلات حاشیه نشین و همچنین ۵۴۰ میلیارد ریال در جهت کمک به تجهیز مراکز اجتماعی و فرهنگی محلات حاشیه نشین و مناطق محروم ، خرید خانه محله، تجهیز  مراکز آموزشی مناطق حاشیه نشین شهرستانهای آسیب دیده از سیل در سال های ۹۷ و ۹۸ اخنصاص یافته است.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه ۲۸ دستگاه اجرایی در شورای اجتماعی کشور عضویت دارند، گفت: وظیفه شورای اجتماعی سیاستگذاری، نظارت و هماهنگی میان این دستگاه ها است.

وی رشد کارآفرینی را از نتایج مهم کاهش آسیب های اجتماعی در استانها عنوان کرد و یادآور شد: در بحث حاشیه نشینی نیز اقدامات بسیار خوبی در حوزه کالبدی و محتوایی با همکاری وزارت راه و شهرسازی، کمیته امداد، بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است.

سامانی تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری ایجاد شد تا بتوانیم شعار اجتماعی شدن و اجتماعی کردن پاسخگویی به مطالبات و نیازهای مردم و رفع آسیب های اجتماعی در محلات آسیب پذیر را محقق کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سخنگوی وزارت بهداشت استان سیستان و بلوچستان کاهش آسیب های اجتماعی وزارت کشور حاشیه نشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، بنابر اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان پیرو بارندگی اخیر و سیلابی شدن تمامی رودخانه‌ها و سر ریز شدن اکثر سد‌های استان از جمله پیشین، زیردان و همچنین ادامه شرایط نامساعد جوی، خطر خروج تمساح‌ها از برکه محل زیست اصلی آنها وجود دارد.
از ساکنین در مناطق سیل زده درخواست می‌شود نسبت به تردد غیر ضروری در مناطق سیلابی، حاشیه رودخانه باهوکلات، هوتک‌ها، مرداب‌ها و مناطق حاشیه‌ای زیستگاه‌های حیات وحش تا زمان فروکش کردن سیلاب و برگشت به شرایط عادی، خودداری کنند.
به منظور پیشگیری از وقوع حوادث تلخ و حملات احتمالی حیات وحش به هم استانی‌ها توصیه شده در زمان مشاهده هر گونه جانور وحشی گرفتار در مناطق سیلابی، مراتب را به نزدیک‌ترین اداره حفاظت محیط زیست اعلام و یا با سامانه شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس حاصل فرمایند.

دیگر خبرها

  • ۳دستور ضربتی رئیسی برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان | حضور میدانی وزیر کشور
  • آسیب سیل به تأسیسات آبی ۲۸۹ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان
  • جست‌وجو برای یافتن نوجوان ۱۸ ساله غرق شده در رودخانه ماشکید ادامه دارد
  • اجرای مستمر طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در محلات منطقه ۱۳
  • سیل‌زدگان بلوچستان مراقب خروج گاندوها از برکه‌های محل زیستشان باشند
  • سیل ۱۸ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • اجرای مستمر طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در محلات تهران
  • سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • آسیب سیلاب به دیوارحایل و کناره بندی رودخانه ملنتی جیرفت