Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به وجود بیش از پنج هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور گفت: پایه شرکت‌های دانش‌بنیان نیروهای انسانی بوده زیرا ما در کشور نیروهای متخصص بسیار خوب و نخبه‌ای داریم.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سورنا ستاری عصر امروز در جلسه ستاد اقتصاد دانش‌بنیان و جهش تولید در سالن اجتماعات الغدیر استانداری با بیان اینکه توسعه یک امر درون‌زا است، اظهار کرد: توسعه باید از داخل یک استان و کشور شروع‌شده و باید همت لازم برای رشد و پیشرفت در استان گیلان شکل گیرد زیرا مشکلات توسط خود افراد

وی با اشاره به وجود بیش از پنج هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور گفت: پایه شرکت‌های دانش‌بنیان نیروهای انسانی بوده زیرا ما در کشور نیروهای متخصص بسیار خوب و نخبه‌ای داریم و به علت مشکلات فرهنگی نتوانستیم از این نیروی انسانی استفاده کنیم و تا زمانی که این فرهنگ ایجاد نشود هیچ مشکلی برطرف نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اذعان به اینکه دلیل تشکیل دانشگاه، رشد واحدهای اقتصادی در کشور است، تصریح کرد: وقتی یک استان به‌مانند گیلان این‌همه دانشجو کشاورزی داشته و اقتصاد این استان مبتنی بر کشاورزی است نباید بازهم در استان و در این حوزه مشکل داشته باشیم زیرا وظیفه دانشگاه حل مشکلات دانشگاه و بومی‌سازی است.

ستاری یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات کشور را ورود نفت به اقتصاد کشور دانست و افزود: وقتی اقتصاد کشور نفتی شد بسیاری از شاخص‌ها به‌مانند استخدام بزرگ‌ترین خیانت به جوانان است زیرا قدرت نوآوری و ایده و خلاقیت را از جوانان دور می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه دولت‌ها نباید وارد تجارت شوند، گفت: هر پژوهشی که با پول دولت ایجاد شود هیچ موفقیتی در آن ایجاد نمی‌شود زیرا در آن به بخش خصوصی توجه نشده و لازمه انجام این کار توجه به اکوسیستم فناوری است زیرا بخش خصوصی در فکر کسب درآمد است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه وظیفه دولت‌ها سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهشی است، تصریح کرد: دولت باید در پروژه‌هایی که چند سال آینده ثمربخش خواهند بود سرمایه‌گذاری کند ولی ‌بومی‌سازی این زیرساخت‌ها باید توسط متخصصان همان استان انجام شود.

ستاری لازمه ماندگاری جوانان در گیلان را رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و بیان کرد: بسیاری از دانش‌آموختگان گیلانی به این استان بازگشته و آماده ایجاد اشتغال در استان هستند لذا باید همه مسؤولین استانی و دانشگاه‌های گیلان اراده خود را نشان داده و موانع کارآفرینی را برطرف و اکوسیستم دانش‌بنیان را توسعه دهند.

وی با تأکید بر اینکه پارک علم و فناوری باید یک سخت‌افزار و نرم‌افزار برای رشد علمی کشور باشد، گفت: پارک علم و فناوری باید در حوزه نرم‌افزاری توسعه پیداکرده و هر فرد گیلانی باید از نرم‌افزارهای مختلف و استارتاپ ها استفاده کرده و دولت در حوزه زیرساخت‌های فیزیکی آماده کمک به گیلان است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اذعان به اینکه دانشگاه‌ها باید به سمت مهارت‌آموزی حرکت کنند، افزود: باید دانشگاه به سمتی رفته که دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی به دنبال اشتغال نباشد زیرا در این شرایط نمی‌توان هیچ مشکلی را برطرف کرد.

رشد استارتاپ‌ها باعث خروج کشور از شرایط سخت می‌شود

استاندار گیلان نیز در این جلسه با اشاره به آغاز روز صنعت در کشور اظهار کرد: صنعتگران گیلانی در ایام کرونا بسیار خوش درخشیده و پا به‌پای کادر درمانی و پرستاری استان به کنترل کرونا کمک کردند.

ارسلان زارع یکی از راه‌های مقاوم‌سازی کشور را اجرایی شدن برنامه اقتصاد دانست و گفت: کشور در شرایط سخت تحریم به سر برده و بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری باید برنامه اقتصاد مقاومتی به بهترین نحو در کشور اجرایی شود و عزم دولت هم بر همین منوال است.

وی با اذعان به اینکه استان گیلان دارای نیروی‌های متخصص بسیار خوبی است، تصریح کرد: وجود نیروهای نخبه و‌ شرکت‌های دانش‌بنیان نشان‌دهنده اهمیت علم در این استان است لذا باید زیرساخت‌های پژوهشی در استان گیلان پیشرفت کند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان نقش دانشگاه در رشد علمی استان را بسیار مهم برشمرد و بیان کرد: دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی در استان گیلان نقش بااهمیتی در افزایش رشد علمی داشته و برای انجام این کار باید دانشگاه‌های ما مهارت محور شوند.

زارع با تأکید بر اینکه مثلث فناوری دانشگاه و صنعت بسیاری از نیازهای کشور را برطرف می‌کند، افزود: در ایام کرونا شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید اقلام بهداشتی، کیت‌های تشخیصی وارد عمل شده و بسیاری از مشکلات کادر درمانی و مردم را برطرف کردند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: از ابتدای سال جدید جلسات متعددی برگزار و به همه دستگاه‌های اجرایی تأکید شد تا از همه شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده و از آنان خریداری کنند.

استاندار گیلان با اشاره به روند افزایشی شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در طی این مدت در گیلان با افزایش مواجه شده و در حوزه ساخت و تولید اپلیکیشن گیلان دومین استان کشور است که باید این روند ادامه پیداکرده و باید از این ظرفیت بی‌نظیر استفاده کرد.

زارع با اذعان به اینکه رشد استارتاپ‌ها باعث خروج کشور از این شرایط سخت می‌شود، تصریح کرد: کشور جمهوری اسلامی ایران در شرایطی به سر می‌برد که اجازه فروش یک لیتر نفت را نداشته و در این مواقع باید حمایت از استارتاپ ها بیشتر شود زیرا باعث ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی کشور و استان گیلان می‌شود.

استاندار گیلان یکی از دغدغه‌های شرکت‌های کارآفرین در استان گیلان را دریافت تسهیلات دانشگاهی دانست و بیان کرد: بسیاری از کارآفرینان در استان گیلان به دلیل مشکلات تسهیلات از سرمایه‌گذاری منصرف می‌شوند لذا جلسات مختلفی را با بانک‌ها برگزار کرده و بانک‌ها اعلام آمادگی خود را اعلام کردند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: سورنا ستاری دانش دانشگاه فناوری علم معاون علمی و فناوری رئیس جمهور شرکت های دانش بنیان دانش بنیان در کشور استان گیلان استارتاپ ها دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۵۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مسئول برگزاری این همایش وکارسوق آموزشی گفت: نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای وتحلیل آنها دراین بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زود گذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باور‌ها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آنها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیرمتعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمند سازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد سانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • پرداخت زکات فطریه در استان بوشهر ۱۲ درصد افزایش یافت
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • پویشی‌های دانشگاه آزاد اصفهان ۱۲هزار نفری می‌شوند/ 10 درصد دانشجوها به استخدام رسیدند
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان