Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، بیشتر مراکز درمانی در استان‌های کشور طی روزهای اخیر به دلیل افزایش مراجعان مشکوک به کرونا، اشباع شده یا در آستانه اشباع قرار دارند.

رشد چشمگیر در خراسان جنوبی

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: آمار مبتلایان به کرونا در استان خراسان جنوبی ۱۰ برابر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود ضیایی اظهار کرد: طی دوره‌ای در اردیبهشت و اوایل خرداد ۹۹، آمار ابتلا به کرونا در استان ثابت شده بود، اما طی دو تا سه هفته گذشته این آمار به ۱۰ برابر افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: در مدت همه‌گیری بیماری کرونا شاید به مدت ۱/۵ ماه در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بیرجند تنها یک بیمار مزمن بستری داشتیم، اما اکنون تمام تخت‌ها پر شده است.

ضیایی ادامه داد: در این مدت، تعداد بیماران بستری کرونا ۴ یا ۵ نفر در روز بود، اما اکنون روزانه ۴۵ تا ۵۰ نفر بستری می‌شوند.

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: تاکنون ۲ بخش مراقبت‌های ویژه  بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیرجند راه‌اندازی کرده‌ایم، اما ظرفیت تخت‌های این دو بخش پر شده و درصدد راه‌اندازی و تجهیز بخش سوم هستیم.

به قم سفر نکنید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه بیمارستان فرقانی و شهید بهشتی در حالت آماده‌باش هستند، گفت: از مردم درخواست می‌کنیم به قم سفر نکنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا، افزود: نگران حضور مسافران در قم هستیم.

وی ادامه داد: نظارت‌های بهداشتی باید بیشتر و در تالارها هم فاصله‌گذاری اجرا شود.

اشباع بیمارستان‌های گنبدکاووس

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در حال حاضر ظرفیت بیمارستان‌های گنبدکاووس برای بستری بیماران کرونایی اشباع شده و در حال گسترش تخت‌ها هستیم.

سراج‌الدین عارف‌نیا اظهار کرد: بر اساس اطلاعاتی که تا هفتم تیرماه استخراج شده، در حال حاضر شهرستان‌های مراوه‌تپه، مینودشت، کلاله، گنبدکاووس و گالیکش در شرق استان و شهرستان‌های بندر ترکمن و گمیشان در غرب استان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند و وضعیت در مابقی شهرستان‌ها زرد است.

وی بیان کرد: متأسفانه بسیاری از مردم با حضور در مجالس عروسی و عزا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

بستری ۴۰۰ بیمار در خراسان رضوی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به بستری بودن۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان خراسان رضوی، گفت: افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید -۱۹ نشان دهنده کاهش توجه مردم به اصول بهداشتی است.

شاپور بدیعی افزود: افزایش تعداد بیماران بستری، فشار مضاعفی را به سیستم بهداشت و درمان وارد کرده و در برخی از موارد موجب درگیری کادر پزشکی و درمانی نیز شده است.

توقف فعالیت اتوبوس‌های شهری بوشهر

مدیر سازمان حمل و نقل شهرداری بوشهر گفت: در پی افزایش شیوع ویروس کرونا و ابتلای شماری از رانندگان اتوبوس‌های این سازمان به این بیماری، فعالیت این ناوگان دوباره متوقف شد.

حسن شجاعی‌پور اعلام کرد: این تصمیم سه‌شنبه ۱۰ تیر ۹۹ توسط ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گرفته شده ‌است.  

وی ادامه داد: فعالیت اتوبوس‌های درون شهری بوشهر در مرحله اول از ۲۵ اسفند ۹۸ تعطیل شده بود و اواخر خرداد ۹۹ پس از سه ماه تعطیلی از سرگرفته شد.

کد خبر 527019 برچسب‌ها كرونا در ايران استان خراسان جنوبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان خراسان جنوبی دانشگاه علوم پزشکی کرونا در استان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در سفر به شهر دوشنبه در کشور تاجیکستان که با دعوت رسمی وزارت تندرستی تاجیکستان انجام شده است، با مسئولان دانشگاه پزشکی ابوعلی سینا دیدار و گفت‌وگو کرد.

سید وحید حسینی رئیس دانشگاه با همراهی سید حسن سراج، معاون بین‌الملل و مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، ۵ اردیبهشت‌ماه با حضور در دانشگاه پزشکی ابوعلی سینا شهر دوشنبه به عنوان بزرگترین دانشگاه پزشکی این‌ کشور، ضمن بازدید از امکانات و توانمندی‌های این مرکز دانشگاهی، در جلسه‌ای با حضور مسئولان دانشگاه پزشکی ابوعلی سینا، راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک را بررسی کرد.

در ادامه برنامه‌های سفر، هیئت دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز از قسمت‌های مختلف بزرگترین بیمارستان جمهوری تاجیکستان با نام بیمارستان استقلال بازدید کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بازدید از بخش پیوند این بیمارستان که با کمک علمی و آموزشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه‌اندازی شده است، از دیگر برنامه‌های نخستین روز سفر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان