Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جری ماتجلا» در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که به صورت مجازی برای بررسی گزارش دوره‌ای دبیرکل این سازمان درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ مربوط به توافق هسته‌ای ایران برگزار شد، افزود:  بر این اساس باید تمامی کشورها به این توافق و قطعنامه ۲۲۳۱ پایبند باشند. ما باید از تحریک برای نقض این تعهدات خودداری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

نماینده آفریقای جنوبی در سازمان ملل متحد تاکید کرد که رفع همه تحریم ها به ویژه در جهت غیرسیاسی هستیم که برداشته شدن این تحریم ها، بخشی از برجام هست.

وی افزود که آفریقای جنوبی معتقد است که حذف کامل تمام سلاح های هسته ای تضمینی است که هیچ کشوری در آینده در هیچ شرایطی از آن استفاده نخواهد کرد.

این خبر تکمیل می شود...

برچسب‌ها برجام سازمان ملل متحد آفریقای جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام سازمان ملل متحد آفریقای جنوبی برجام سازمان ملل متحد آفریقای جنوبی آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از هوش مصنوعی در حوزه انرژی اتمی افزایش می‌یابد

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اولین همایش دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده با حضور پژوهشگران و مسئولان کشوری و استانی در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در این همایش گفت: اگر به دنبال تحول و پیشرفت علم در مدیریت کشور هستیم باید به دو جریان کشش تقاضا و جریان علم توجه داشته باشیم.

دکتر محمد اسلامی با بیان این‌که اگر علم، فناوری و هوش مصنوعی با هم همراه شود پیشرفت خواهیم کرد، اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی زائیده همین تفکرات است آن هم در محیطی که پر از دشمنی و مزاحمت بود، اما اراده نیرو‌ها و متخصصان ضعیف نشد بلکه تهدیدات آنها را مصمم‌تر کرده است.

وی بیان کرد: اگر در جایگاه جهانی انرژی اتمی ما دارای رتبه است علت آن این است که کشور ما خارج از جهان سلطه مسیر پیشرفت را طی کرده و از معدود کشور‌هایی هستیم که دارای چرخه سوخت هسته‌ای است و از طرفی دستیابی به تولید رادیو دارو‌ها را داشته‌ایم و تبدیل به قطب تولید در این عرصه شده‌ایم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: هوش مصنوعی مجموعه‌ای از نرم افزار‌ها در سامانه مدیریت داده است که در فرایند‌های مختلف به‌کارگیری می‌شود و در سازمان انرژی اتمی هم از نقطه صفر معدن که جمع‌آوری دیتا و شناسایی کان‌سنگ‌هاست تا حمل و فرآوری، در چرخه‌ای که حرکت می‌کند به‌صورت مجزا از هم یکپارچه جای خود را بازکرده و روز به روز آن را گسترش می‌دهد.

وی ادامه داد: نکته‌ای که مهم است این است که فرایند نظارتی و کنترلی و مدیریتی ما باید به‌گونه‌ای باشد که همیشه تصمیم‌گیری وآمادگی‌های ما به‌هنگام باشد که بخشی به طور طبیعی در جریان تاریخی آنها اتفاق افتاده و بخش‌هایی هم باید به آن افزوده و تکمیل شود که در دستور کار قرار داده‌ایم.

اسلامی اظهار کرد: دانشگاه خلیج فارس بوشهر با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد و همجواری آن با نیروگاه اتمی و با توجه به پیشنهاد استاندار بوشهر و اعلام آمادگی رئیس دانشگاه خلیج فارس در قالب تفاهمنامه همکاری بلندمدت، رشته‌های مرتبط با انرژی هسته‌ای را در این دانشگاه ایجاد خواهیم کرد تا با توجه به طرح‌های توسعه‌ای که در نیروگاه داریم این حرکت مکمل را هم ایجاد کنیم تا از ظرفیت‌های انسانی، علمی و پژوهشی بیشتر استفاده کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به دانش تولید رادیو دارو‌ها در سازمان انرژی اتمی ایران، گفت: امروز سازمان انرژی اتمی کل نیاز کشور را حوزه رادیو دارو‌ها پاسخگو است و در همین زمینه ما از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در طرح‌های نوین رادیو دارو‌ها استفاده کرده‌ایم و مراحل بالینی آن در بوشهر در حال انجام است و به نتیجه مطلوب رسیده که به زودی رونمایی می‌شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران هم گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب، هوش مصنوعی ازموضوعات آینده‌ساز در اداره آینده دنیاست برهمین اساس تلاش‌های متعددی در کشور برای بهره‌برداری و توسعه دانش شکل گرفته که برگزاری این همایش از سوی دانشگاه خلیج فارس بوشهر یکی از برنامه‌هایی بوده که در کشور در حال انجام است و نویدبخش ظرفیت علمی قوی برای پایگاه گازی و انرژی کشور است.

محمد خوانساری افزود: ظرفیت‌هایی که در کشور در حال شکل‌گیری است به‌قطع در توسعه کاربری هوش مصنوعی در استان و پایتخت انرژی کشور نقش موثری خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی در بخش خدمات دولت نیز کاربرد دارد، اضافه کرد: در سامانه‌هایی، چون پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به صورت یکپارچه مورد اولی که ورود داشتیم در ۲ سال گذشته بود تا با استنادات قانونی همه دستگاه‌ها به این سامانه متصل شوند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: تاکید ما علاوه بر الکترونیکی کردن خدمات کامل دستگاه‌ها و اتصال آنها این بود که ۲۰ درصد خدمات خود را به شکل هوشمند ارائه دهند که با توجه به بررسی‌ها ۱۱.۶ درصد خدمات آنها به صورت هوشمند بود.

وی بیان کرد: آنچه از هوشمند بودن مدنظر داریم مداخله نکردن انسانی در ارائه خدمات، پردازش اطلاعات و ارائه آن به متقاضی است که به پنجره خدمات دولت مراجعه می‌کند.

خوانساری اظهار کرد: تاکنون ۴۴۰ خدمت از خدمات دستگاه‌ها هوشمند ارائه می‌شود که برنامه‌ریزی شده که این خدمات در دستگاه‌ها به ۳۰ درصد برسد و نکته مهم این است این تبادل اطلاعات بین دستگاهی برای مردم راهگشا خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز گفت: هم اکنون در شرایط گذار از نظم کنونی به نظم نوین جهان آینده هستیم و بی تردید با توجه به تحولات تاریخ انسان، یکی از مولفه‌های مهم در تغییر و تحولات، پیشرفت علم و دانش و فناوری است.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: علم و دانش موجب کشف پدیده‌ها و ارتباط آنها و آفرینش فناوری‌های نوین است که منجر به ارتقاء سطح تمدن می‌شود، بنابراین آینده جهان فوق العاده مهم است و کشور‌هایی که دارای دانش و مسلط به فناوری‌های نوپا هستند در مهندسی نظم آینده جهان و قدرت ملی و اقتدار بین‌المللی نقش آفرین هستند.

وی اظهار کرد: علم در آینده جهان نقش مهمی ایفا کرده و ایجاد قدرت می‌کند و این نگاه سیاسی همواره وجود داشته است پس باید در عرصه علم و و دانش و فناوری رشد کافی داشته باشیم و به مرجعیت علمی دست یابیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر بیان کرد: باید به هوش مصنوعی غنا بخشید تا بتوانیم به عنوان یک هوش مستقل، مکمل و جبران کننده خطا‌های هوش طبیعی را جبران کنیم. باید مدیریت علم برپایه هوش مصنوعی باشد و اگر این‌گونه نباشد در مدیریت علم جهان نقشی نخواهیم داشت.

استاندار بوشهر هم با تقدیر از تلاش‌های رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: برای حل مشکل آب شرب در بوشهر، نیروگاه اتمی بوشهر ایجاد یک آب‌شیرین‌کن ۷۵ هزار مترمکعبی را در دستور کار قرار داده که تاکنون پیشرفت خوبی داشته است و همچنین دو نیروگاه هزار و ۲ هزار واتی نیز در کنار نیروگاه اتمی اول بوشهر در حال ساخت داریم.

احمد محمدی‌زاده افزود: در سفر‌های قبلی دکتر اسلامی ساخت دو هنرستان فنی در استان بوشهر مصوب شده که یکی از این مدارس ساخته شده و دیگری نیز به زودی ساخته می‌شود.

وی اضافه کرد: درخواست کردیم در دانشگاه خلیج فارس نیز یک دانشکده در قالب رشته‌های مرتبط یا انرژی اتمی شکل بگیرد.

رئیس دانشگاه خلیج فارس و رئیس اولین کنفرانس بین‌المللی دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده هم گفت: هوش مصنوعی امروزه در همه ابعاد زندگی افراد و جامعه بشری استفاده دارد و در استان بوشهر نیز استفاده از آن را در اولویت قرارداده‌ایم.

محمد مدرسی افزود: دانشگاه خلیج فارس بوشهر دانشگاهی جوان با عمر افزون بر ۳۰ سال است که ۸ هزار دانشجو و بیش از ۲۶۰ عضو هیئت علمی تمام وقت در بیش از ۱۰۰ رشته کارشناسی تا دکترا دارد.

وی یادآور شد: این دانشگاه در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی خوش درخشیده به گونه‌ای که پارسال صعود ۸ پله‌ای داشته است.

دبیر این همایش نیز گفت: ۱۸۰ مقاله در موضوعات علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی به دبیر خانه همایش ارسال شد که ۱۵ مقاله از کشور‌های خارجی و بقیه مقالات از پژوهشگران داخلی بوده است که در مجموع ۴۸ درصد مقالات پذیرفته شده که در این همایش ارائه خواهد شد.

احمد کشاورز افزود: مقالات منتخب از نظر داوران در آئین اختتامیه به عنوان برگزیده معرفی و تقدیر خواهند شد و مقالات برتر برای چاپ در مجلات مرتبط ارسال می‌شوند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • حضور کشور‌های بریکس در جشنواره فیلم مسکو
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • ایران با ساخت بمب اتم "چند هفته، نه چند ماه" فاصله دارد
  • توافق اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • تشدید تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران
  • استفاده از هوش مصنوعی در حوزه انرژی اتمی افزایش می‌یابد
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم‌ ایران‌ رایزنی می‌کند