Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تشریح وضعیت کلی استان از لحاظ کرونا، گفت: اهر بیشترین تعداد مبتلا نسبت به جمعیت دارد و شهرهای بناب، هریس، چاراویماق، میانه و تبریز شهرهایی در راس بیشترین مبتلایان به کرونا به نسبت جمعیت هستند.

 به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز امشب در شبکه سهند اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸ هزار و ۶۶۷ نفر مبتلا به کوئید ۱۹  در استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به طور متوسط هفته گذشته، روزانه ۸ تا ۹ نفر فوتی در اثر کرونا داشتیم، گفت: ۵۰ درصد مبتلایان به کرونا زیر ۵۰ سال هستند و فوتی‌های زیر ۵۰ سال نیز ۱۰ درصد متوفیان را شامل می‌شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: متوسط سن ابتلا به کرونا در استان ۵۲ سال و متوسط سن فوت ۷۲ سال می‌باشد.

وی با اشاره بر اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته۱۶۰ نفر بستری در اثر کرونا داشتیم، افزود: در مجموع  ۷۳۳ نفر بیمار بستری مبتلا به کرونا داریم که متاسفانه تعداد بستری نسبت به ترخیصی زیاد است.

صومی ابراز کرد:  ۱۸۵ بیمار مبتلا به کرونا در آی سیو و ۱۱۱ بیمار نیز تحت دستگاه ونتیلاتور هستند.

وی متذکر شد: عروسی و عزا عمده دلیل انتقال بیماری در استان است به طوریکه  هر جا که مردم در کنار هم قرار می‌گیرد، این بیماری گسترش می‌یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز توضیح داد: طبق بررسی‌ و تحقیقات از بیماران به ۱۴ روز قبل آنها برگشتیم که یک اتفاق افتاده است و دور هم جمع شده و این باعث شیوع بیماری شده است.

وی در تشریح وضعیت کلی استان از لحاظ کرونا، گفت: اهر بیشترین تعداد مبتلا نسبت به جمعیت دارد و همچنین شهرهای بناب، هریس، چاراویماق، میانه و تبریز شهرهایی در راس بیشترین مبتلایان به کرونا به نسبت جمعیت هستند.

صومی اذعان داشت: اگر بهداشت فردی  و فاصله‌گذاری اجتماعی را مراعات کنیم و صرفا برای کارهای ضروری بیرون برویم، قطعا بهترین کمک برای کاهش گسترش بیماری است.

وی یادآور شد: برخی‌ها ماسک را در جیب خود گذاشته و هر وقت می‌گوییم که ماسک چرا نزدید، می‌گویند که ماسک دارم که مصداق این است که در جلسه امتحانی هستند و به سوالات جواب نمی‌دهند و وقتی می‌گوییم چرا نمی‌نویسید،   توجیه اینکه خودکار دارم را می‌آورد.
 
صومی با تاکید بر اینکه هر ماسک زدن هم ماسک زدن نیست، گفت:  در روزهای اولیه شیوع بیماری اعلام کردیم که ماسک برای همه لازم نیست و برای افرادی که مبتلا هستند، نیاز است ولی امروز اگر ماسک را ضروری می‌دانیم  به این خاطر است که نمی‌دانم ویروس در بدن چه کسی اسن از این‌رک من امروز ماسک می‌زنم تا شما را گرفتار نکنم و شما باید ماسک بزنید تا من را گرفتار نکنید که این کار برای رعایت حقوق مردم است.
 
وی تصریح کرد:  آگاهی به مردم، نظارت عام، از جمله راهکارهای مناسب برای برخورد با آدم‌هایی است که رعایت نمی‌کنند.

صومی خاطرنشان کرد: فردا جلسه‌ای با حضور معاون وزیر بهداشت در ستاد استانی مبارزه با کرونا خواهیم داشت که در صورت تصویب، اقدامات جدیدی برای محدودیت مبذول خواهد شد.

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز دانشگاه علوم پزشکی کرونا بیماری رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز مبتلایان به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت: سال گذشته ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در استان جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش داشت.


دکتر علی عباسی افزود: در سال ۱۴۰۲ از کل فوتی‌های مسمومیت با قرص برنج در استان ۱۲۵ نفر مرد و مابقی زن هستند.

بابل دارای بیشترین جان باخته
در این مدت شهرستان‌های بابل با ۳۷، ساری و میاندرود با ۲۸ و آمل با ۲۶ فوتی به ترتیب بیشترین و کمترین آمار مسمومیت با قرص برنج در شهرستان‌های بهشهر و عباس آباد هر کدام ۲ فوتی گزارش شده است.

شهریور بیشترین فوتی
بر اساس این گزارش شهریور با ۲۳، مهر با ۲۰ و آذر با ۱۹ مورد بیشترین فوتی و خرداد، تیر هر کدام با ۱۰ مورد کمترین فوتی در آن گزارش شده است.

ضرورت اعمال تدابیر سختگیرانه برای جلوگیری از توزیع قرص برنج

عضو شورای قضایی استان خاطر نشان کرد: هر چند در سال‌های گذشته و طبق آمار‌های موجود شاهد کاهش تلفات قرص برنج در استان بودیم بنابراین برای کاهش مرگ و میر با قرص برنج به گونه‌ای باید اقدام کرد که به آسانی و سهولت در دسترس مردم قرار نگیرد و برای مصارف خاص این قرص باید آن را از مجاری مناسب تهیه کرد و به گونه‌ای عرضه آن باید محدود شود نه اینکه افراد به راحتی بتوانند آن را از مغازه‌ها تهیه کنند.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • مرگ ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران
  • بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • غرق‌شدگی ۶۴ نفر در فروردین/ بیشترین فوتی در فارس و اصفهان
  • غرق‌شدگی ۶۴ نفر در فروردین/ بیشترین فوتی‌ در فارس و اصفهان
  • کدام کشور بیشترین هزینه نظامی را ثبت کرد؟
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • افزایش ۱۸ درصدی مصدومین ناشی از گزش سگ در مازندران