Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی گفت: "جهش تولید" راهبرد اصلی نجات کشور در شرایط کنونی است که باید مورد توجه بخش‌های مختلف قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در دیدار با مدیران تشکل‌های غیردولتی بخش‌های صنعتی و تولیدی در استان به مناسبت روز ملی صنعت و معدن، گفت: بسیاری از موفقیت‌های استان در بخش های مختلف اقتصادی، مرهون زحمات و تلاش های شبانه روزی تولیدکنندگان، کارآفرینان، سیستم بانکی و نظام توزیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در سایه هماهنگی بسیار خوب بخش های مختلف مرتبط با صنعت و تولید، شاهد کمترین مشکلات در این حوزه و همت جمعی برای رفع مشکلات موجود هستیم.

 

پورمحمدی با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم‌های اقتصادی غرب برضد جمهوری اسلامی ایران، گفت: ضربه به اقتصاد کشور، اصلی ترین برنامه دشمنان است که باید در این شرایط حساس، همدلی و وحدت برای مقابله با سیاست های خصمانه دشمنان افزایش یابد.

 

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: استقلال و آزادی، هزینه بردار است و بدون شک این برهه حساس را نیز با سربلندی و قدرت، پشت سر خواهیم گذاشت.

 

پورمحمدی گفت: کسانی که در این شرایط حساس بر طبل تفرقه می کوبند، خیرخواه کشور نیستند و مطمئنا به اهداف خود دست نخواهند یافت.

 

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی در طول سالیان متمادی از گذشته درخشان خود فاصله گرفته، افزود: همه با هم باید برای بازگرداندن استان به جایگاه واقعی خود و همچنین تبدیل سرمایه های منجمد به سرمایه های مولد تلاش کنیم.

 

امین زاده، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، ژائله، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز و تعدادی دیگر از مدیران واحدهای تولیدی و مدیران عامل بانک ها نیز در این دیدار به بیان نظرات و دیدگاه های خود در ارتباط با موضوعات مختلف صنعتی و تولیدی پرداختند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت

صادق نامدار ناظر گمرکات آذربایجان شرقی میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: این کالا‌ها به ۱۰۳ کشور مختلف دنیا صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی آذربایجان شرقی را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان نیز به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمر‌های استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبداء ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و ارزش دارد و از این نظر بین استان‌های کشور در رتبه نهم قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۵۷درصد، امارات متحده عربی ۱۲درصد، چین ۱۱درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل، کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بوده است.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزار تن کالا از گمرکات استان منتقل شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی دارد.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات آذربایجان شرقی به ترتیب شامل کشور‌های جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بوده است.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش دارد.

آذربایجان شرقی دارای سه اداره کل گمرک در تبریز، سهلان و جلفا و سه واحد گمرکی در مراغه، خداآفرین و نوردوز و همچنین سه دفتر گمرکی در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز و شهر بناب است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر
  • احتیاط، تفرقه‌افکنان مشغول کارند! | سناریوی اختلاف‌افکنی برای به حاشیه بردن حجاب
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی