Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری انلاین به نقل از خبرنگار مهر، محققان نمونه خون جمع آوری شده بیش از ۴۰۰۰ شرکت کننده در سنین ۸، ۱۶، ۱۸ و ۲۵ را بررسی کردند و الگوهای خاص مراحل اولیه ابتلا به دیابت نوع۲ را مشخص کردند.

«جوشوآ بل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بریستول انگلستان، در این باره می گوید: «ما می دانیم که ابتلا به دیابت یک شبه اتفاق نمی افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که نمی دانیم این است که علائم اولیه بیماری دیابت از چه سنی آغاز می شود.»

علائم دیابت نوع ۲ در کودکی قابل تشخیص است

به گفته محققان، درحالیکه دیابت شایع ترین بیماری در سنین سالمندی است اما علائم و نشانه های آن، حدود ۵۰ سال زودتر از تشخیص آن بروز می کنند.

محققان دریافتند در کودکان در معرض ریسک بالا، در سن ۸ سالگی برخی انواع کلسترول خوب HDL قبل از افزایش انواع دیگر کسلترول ها از جمله کلسترول بد LDL، پایین تر بود.

مطالعه نشان داد تا سن ۱۶ و ۱۸ سالگی، التهاب و اسیدهای آمینه هم افزایش یافتند. این تفاوت ها با گذشت زمان تشدید شدند.

نتایج این مطالعه نشان می دهد که چطور متابولیسم افراد جوان، آسیب پذیری انها را در ابتلا به دیابت افزایش می دهد. 

کد خبر 527168 برچسب‌ها بیماری - دیابت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فایده بلندمدتِ جنب‌وجوش و تحرک در نوجوانی

آفتاب‌‌نیوز :

بسیاری از کارشناسان و متخصصان بخشی از سلامت جسم و روان را با ورزش مرتبط می‌دانند. فعالیت بدنی، علاوه بر فواید بسیار برای سلامت جسمی در بهبود خلق‌وخو، کاهش اضطراب و افسردگی نیز موثر است.

طبق نتایج یک مطالعه‌ جهانی که کارشناسان یک شرکت ژاپنی روی بیش از ۲۶ هزار نفر انجام داده‌اند، میان فعالیت بدنی در نوجوانی و سلامت روان در بزرگسالی ارتباط مستقیمی وجود دارد.

به گزارش نشریه «سلامت زنان انگلیس» (Women's Health Uk) این پژوهش، با مدیریت پروفسور «برندون استابز» از کینگز کالج لندن از نوامبر تا دسامبر ۲۰۲۳ انجام شده است.

طبق این بررسی، افرادی که در دوران نوجوانیِ خود، فعالیت جسمی داشته و ورزش کرده‌اند، در سنین بزرگسالی نیز فعال‌ترند و سلامت روانی بیشتری دارند.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که فعالیت بدنی در نوجوانی مستقیما بر ذهن انسان در آینده تاثیر می‌گذارد.

این مطالعه که بخشی از دومین پژوهش جهانی «وضعیت ذهن» شرکت اسیکس است، براساس امتیاز «وضعیت ذهن» (یعنی سلامت روان) از ۱۰۰ است. این ارزیابی‌ها در ۲۲ کشور صورت گرفت که نمونه‌های آزمایشی آن از نظر سن و جنسیت با جمعیت ملی تناسب داشتند.

طبق این یافته‌ها، انگلیسی هایی که در ۱۵ تا ۱۷ سالگی منظم ورزش می‌کردند، در مراحل بعدی زندگی فعال‌تر بودند و در بزرگسالی امتیاز بالاتری را در «وضعیت ذهنی» کسب کردند.

به گزارش اسیکس، تمرین بدنی منظم یک نوجوان (بیش از ۱۵۰ دقیقه در هفته) در هر سال، بهبود امتیاز «وضعیت ذهنی» در بزرگسالی را به همراه دارد. نوجوانانی که قبل از ۱۵ سالگی تمرین‌های بدنی را متوقف کرده بودند ۱۵ درصد کاهش در امتیاز وضعیت ذهنی داشتند، در حالی که افرادی که قبل از ۲۲ سالگی تمرین بدنی را متوقف کردند تنها شش درصد کاهش داشتند.

در انگلیس، افرادی که در ۱۵ تا ۱۷ سالگی منظم ورزش می‌کردند، میانگین امتیاز وضعیت ذهنی ۶۲ از ۱۰۰ را در بزرگسالی دارند، در حالی که افرادی که در آن سال ها فعال نبودند امتیاز ۵۸ از ۱۰۰ را به دست آوردند.

نویسندگان این تحقیق می‌گویند ورزش نواحی کلیدی پردازش عاطفی در مغز را تحریک می‌کند و موجب کاهش التهاب و سلامت روده می‌شود.

به گزارش ایندیپندنت، بنابراین فعالیت بدنی و تحرک در میان نوجوانان امروزی بسیار مهم است‌ زیرا در شکل‌گیری جمعیت بزرگسال سالم نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است
  • افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی
  • علائم و عوارض بیماری کاوازاکی (فیلم)
  • آیا مصرف زیاد شکر باعث دیابت می‌شود؟
  • فایده بلندمدتِ جنب‌وجوش و تحرک در نوجوانی
  • وسواس؛ بیماری سمج اما درمان‌پذیر
  • سونامی دیابت در ایران/ بسیاری از مبتلایان به دیابت از بیماری خود بی اطلاع هستند
  • اگر این ۵ نشانه را دارید به بیماری جدی مبتلا شده اید