Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان - رئیس پارک‌ علم و فناوری استان گیلان گفت: راه‌اندازی طرح جامع شهرک علم و فناوری گیلان نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

به گزارش قدس آنلاین ، علی باستی در جلسه اقتصاد دانش‌بنیان و جهش تولید در استانداری گیلان اظهار داشت: پارک علم و فناوری گیلان به‌عنوان یکی از ارکان اکوسیستم فناوری استان است و ۸ مرکز رشد و ۳ مرکز نوآوری داریم و تلاش می‌کنیم تا هیچ مرکز رشدی بدون حمایت پارک علم و فناوری نماند و در حوزه‌های نانو و شیمی و سایر حوزه‌ها کار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پارک‌ علم و فناوری گیلان با بیان اینکه ۳۵۲ شرکت فناور در گیلان داریم و درآمد حساب شده واحدهای فناور بیش از ۲۰ میلیارد تومان است گفت: پارک علم و فناوری گیلان مجری برگزاری پانزدهین نمایشگاه پژوهش در کشور است و در مقابله با کرونا نیز پیشرو بودیم که در این راستا شرکت‌های دانش بنیان گیلان بخشی از تجهیرات و اقلام بهداشتی را تامین کردند.

وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری گیلان در سطح بین‌المللی به‌عنوان دبیرخانه دائمی شبکه کشورهای اسلامی شناخته شده است تصریح کرد: ۳۵ کشور اسلامی دارای پارک علم و فناوری هستند و سال گذشته قبل از شیوع کرونا در کشورهای همجوار حضور پیدا کردیم و برنامه‌هایی هم اجرا کردیم.

باستی با بیان اینکه در حوزه گزارش کافه بازار در حوزه رشد صنعت برنامه‌های موبایلی نیز استان گیلان از لحاظ سهم برنامه‌های تولید شده این صنعت در کشور مقام دوم دارد بیان کرد: بیشترین تعداد برنامه‌نویسان و فعالان عرصه مذکور را داریم و گیلان دومین استان پر متقاضی شرکت‌های دیحیتال‌ است که نشان می‌دهد گیلانی‌ها از فناوری روز استفاده می‌کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پارک علم و فناوری گیلان رئیس پارک علم و فناوری گیلان علم و فناوری گیلان پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • فراخوان حضور در دومین دوره کاری حرفه‌ای رایان
  • راه اندازی خطوط اتوبوسرانی شمال به جنوب و شرق به غرب
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود
  • برنامه جذب ۸۰ همت سرمایه بخش خصوصی توسط شهرداری تهران
  • راه اندازی خطوط اتوبوسرانی شمال به جنوب و شرق به غرب در کرمانشاه
  • راه‌اندازی دو نیروگاه با ظرفیت ۱۲ مگاوات تولید برق
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته