Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@22:04:37 GMT

نیازمند آرایش جنگی در بخش اقتصادی هستیم

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۱۹۴۲

نیازمند آرایش جنگی در بخش اقتصادی هستیم

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم سه شنبه شب در دیدار فعالان بخش صنعت و اقتصاد استان به مناسبت روز صنعت و معدن گفت: مشکلات و مسائل مشترکی که اصناف و تولیدکنندگان کشور دارند بسیار زیاد است به عنوان مثال نقشه راه واحد در صنعت کشور برای تعیین اولویت‌های لازم وجود ندارد و یک سری قوانین و مقررات متعدد متعارض وجود دارد که مقابل تولید و صنعت ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر هدایت نقدینگی‌ها به سمت صنعت افزود: بسیاری از مشکلات گمرکی داریم که باید حل شود و تمامی سازمان‌ها باید برای اخذ مجوز در امر تولید هماهنگی‌های لازم را انجام دهند ضمن آنکه مشکل تأمین مواد اولیه هم باید رفع شود.
امام جمعه تبریز افزود: مشکلات متعدد مقررات مالیاتی و نحوه اجرای آن برای اهالی صنعت تحمیل شده است که این مشکلات هم باید برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری، ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها است و در صورتی که این اتفاق بیفتد، برای رونق بخشیدن به صنعت کشور می‌تواند بسیار کمک کند که نمونه بارز آن تولید موشک دفاعی است که در راستای همین ارتباط با دانشگاه به دست آمده است.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: مشکلات مربوط به اعطای وام‌های بانکی، نبود شعب تخصصی در دستگاه قضائی در حوزه صنعت، واگذاری نادرست شرکت‌ها، نظارت نشدن بر ارزهای تخصیص شده برای واردات و مقررات و نحوه اجرای بیمه از دیگر مشکل‌های موجود بخش صنعت است که نیاز به رفع دارد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه، متأسفانه سیاست مشخصی برای خصوصی‌سازی و تنظیم ساز و کار بازار وجود ندارد، افزود: عدم اصلاح قانون کار باعث کاهش بهره وری در بخش تولید شده و ورشکستگی تولیدکننده را فراهم آورده است.
وی با بیان اینکه مشکل کمبود نقدینگی سود بانکی و تورم، هزینه‌های تولید را برای تولیدکنندگان افزایش داده است، تاکید کرد: ایجاد یک سیستم شفاف و روشن برای جلوگیری از دخالت تشکیلات مختلف در صنعت با هماهنگی اهالی صنعت ضروری است.
نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: کم توجهی به تولید داخل و مشکلات خرید تکنولوژی از خارج از کشور، نبود مدارس حرفه‌ای پیشرفته برای تربیت تکنسین، کافی نبودن حمایت‌های صادراتی و پرداخت دیرهنگام جوایز صادراتی، عدم توجه کافی به صنایع کوچک و نیز گرایش‌های شرکت‌های بزرگ دولتی به خرید خارجی و بی توجهی به تولیدکنندگان داخلی برای توسعه اقتصاد ملی باعث عدم رونق تولید شده است که باید فکری به این مسائل کرد.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال

پانصد و هفتاد پنجمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس به ریاست محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، دبیری صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های ذیربط استانی و مدیران عامل بانک‌ها با هدف رفع مشکلات و چالش‎ها بازگشت و احیا واحد‌هایی تولیدی به چرخه فعالیت در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در حاشیه این نشست گفت: این نشست در راستای اهتمام در وضعیت موجود واحد‌های فعال، کمک به تسریع، تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام تولیدی، توسعه سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه‌گذار، افزایش ظرفیت تولید کیفی و اشتغال پایدار تشکیل و موضوعات ۲۰ بنگاه اقتصادی در خصوص ترخیص ۹۰ درصدی کالا، تعیین تکلیف بدهی و... با زمینه فعالیت انواع شمش فولادی، تولید انواع البسه بیمارستانی، انواع ورق و کارتن، پیمانکار طرح‌های عمرانی (پروژه ساختمانی) بررسی و با ارائه راهکار‌های قانونی نیز تصمیمات لازم اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

حمیدرضا ایزدی با اشاره به بررسی مشکلات تعداد ۱۶ بنگاه اقتصادی در کمیته تخصصی تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و حل و فصل مسائل تعداد ۴ بنگاه اقتصادی در کارگروه استانی گفت: با توجه به رویکرد دولت درجهت حمایت از تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی و رفع موانع تولیدکنندگان لذا تشکیل جلسات، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی برای پیگیری مطالبات سرمایه‌گذاران نقش مهمی در رفع مشکلات دارد که در اداره صمت و مجموعه اقتصادی استان با همه توان و ظرفیت برای حمایت از تولید و اشتغال تلاش می‌شود.

او با تاکید براینکه رفع مشکلات و موانع تولید سرمایه‌گذاران مهم‌ترین هدف و ماهیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است، افزود: با توجه به اختیارات گسترده کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و مصوبات این کارگروه در تحقق شعار سال بسیار راهگشاست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!