Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-03-29@00:23:54 GMT

مجلس یازدهم و گستاخی سه کشور اروپایی

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۲۳۸۳

مجلس یازدهم و گستاخی سه کشور اروپایی

«نماینده»/کیوان مرادیان،عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی: با توجه به موارد پیش آمده در روابط سه کشور اروپایی شامل انگلیس، فرانسه و آلمان و پیشنهاد قطعنامه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه کشور مان و تصویب آن، لازم است تا دولت جمهوری اسلامی ایران تصمیم قاطع و متناسب با این اقدام و رویکرد خصمانه این کشورها را هرچه سریع‌تر اتخاذ و عملیاتی نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه رئیس‌جمهور محترم به گلایه‌مندی از سه کشور اروپایی بسنده نماید و وزارت خارجه تنها به محکومیت شفاهی و عدم پذیرش قطعنامه اکتفا کند، کافی نبوده و کشورهای مذکور را برای انجام اقدامات مشابه در آینده نیز گستاخ تر خواهد نمود.

این کشورها با این موضع  خصمانه ثابت کردند که نه تنها قابل اعتماد نیستند، بلکه مواضع‌شان در راستای اقدامات مخرب کشور آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

مجلس شورای اسلامی و نمایندگان انقلابی آن در قبال این گستاخی‌ها سکوت نخواهند کرد و قطعا تلاش خواهد نمود تا دولت را موظف نماید تا بر اساس اصول عزت، حکمت و مصلحت مواضع محکم‌تری در قبال این سه کشور گستاخ اروپایی که به جای ادای بدهی‌شان در برجام، طلبکار هم شده‌اند را اتخاذ و عملیاتی نماید و همچنین بواسطه اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم بداند که نباید از جایگاه خود جهت پیشبرد مقاصد سیاسی کشورهای غربی استفاده نماید، ضروری است تا دولت همکاری با آژانس مذکور را به پایین‌ترین سطح ممکن تقلیل دهد. این تقلیل همکاری می‌تواند در قالب توقف اجرای پروتکل الحاقی آغاز گردد که طرحی در این زمینه هم در مجلس شورای اسلامی در حال طی مراحل قانونی است.

البته برداشت بنده این است که دولت در حال حاضر بواسطه حاکمیت روحیه لیبرالی بر آن تمایل چندانی به برخورد فعالانه با این موضوع ندارد و مطابق سنوات گذشته تنها به حرف و گلایه بسنده کرده است که اتخاذ اینگونه مواضع ضمن اینکه منافع ملی کشورمان را تأمین ننموده و گره‌ای از مشکلات مردم را مرتفع نمینماید، با جایگاه بین‌المللی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی نیز هیچگونه تناسبی ندارد و قطعا مجلس شورای اسلامی در این خصوص سکوت نکرده و اجازه هر کاری را به دولت نخواهد داد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رییس جمهور عضو کمیسیون انرژی مجلس نماینده وزارت امور خارجه مجلس شورای اسلامی سه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسفه ملاقات وضیافت نمایندگان مجلس با ابراهیم رضایی در ژنو چه بوده است؟

 

تابناک _ یکصد و چهل و هشتمین اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی، شنبه چهار فروردین ۱۴۰۳ در ژنو آغاز به کارکرد. اتحادیه بین المجالس جهانی، به عنوان بزرگترین نهاد پارلمانی با بیش از ۱۸۰ عضو از پارلمان‌های جهان از سال ۱۸۸۹ میلادی تأسیس شد. این دوره از نشست مجمع با شعار «دیپلماسی پارلمانی، ایجاد پلی برای صلح و تفاهم» از تاریخ ۴ تا ۸ فرورین ۱۴۰۲ در ژنو برگزار شد. در این اجلاس تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران نیز در آن حضور داشتند.

در همین ارتباط شنیده می‌شود که در شهر ژنو یکی از افراد متواری از کشور بنام ابراهیم رضایی طی ۱۵ سال اخیر بعد از اتفاقات مربوط به بابک زنجانی از کشور فرار نمود، سکونت دارد. وی دارای بدهی‌های خیلی سنگین ارزی به بانک‌های ایرانی مانند بانک مسکن و شرکت نیکو وابسته به وزارت نفت و ... می‌باشد. بر اساس اطلاعات موثق تعدادی از نمایندگان ایرانی که در ژنو حضور دارند با این فراری و بدهکار جلسه وملاقات وضیافت داشته اند.

هدف از سکونت وی در آن شهر همیشه در صدد حضور مسئولین عالی رتیه کشور در ژنو بدلیل حضور در جلسات بین المللی و ایجاد ارتباط با آن مسئولین به مانند وزرا و معاونین وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت استفاده از امیال تجاری خود در داخل کشور با استفاده از روابط اداری آن مسئولین دارد که می‌توان در آن به روند بازرگانی او با شرکت‌های پتروشیمی و پشتیبانی امور دام و ... اشاره کرد. در حال حاضر او دارای شرکت‌هایی در ترکیه، امارات، قطر و عمان می‌باشد.


با توجه به مطالب گفته شده امید است پیش از آغاز مجلس شورای اسلامی جدید، دستگاه‌های نظارتی با بررسی مجدانه دلیل نشست این نمایندگان (که تعدادی از آن‌ها منتخب دوره جدید نیز هستند) با این شخص در ژنو را مورد واکاوی دقیق قرار دهند و شاید شایسته‌تر باشد که در صورت صحت این موضوعات علاوه بر پیگیری‌های نظارتی شورای نگهبان در تایید صلاحیت آن‌ها تجدیدنظر نمایند.

گفتنی است؛ هیأت نمایندگی کشورمان از مجلس شورای اسلامی به ریاست مجتبی رضا خواه و با حضور عباس گلرو، الهام آزاد، احمد نادری، مجتبی یوسفی و رحیم زارع در این اجلاس شرکت کرده و در کمیته‌های تخصصی چهار گانه اعم از مجمع نمایندگان، سمینار نمایندگان زن، صلح و امنیت بین المللی، دموکراسی، حقوق بشر، توسعه پایدار و امور سازمان ملل مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آذر ماه» سال گذشته
  • فلسفه ملاقات وضیافت نمایندگان مجلس با ابراهیم رضایی در ژنو چه بوده است؟
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با پافشاری مجلس محقق شد
  • مجلس یازدهم در تصویب قوانین مسئولانه عمل کرده است
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟
  • اقبال شاکری: قانون نهضت ملی مسکن مختص به یک دولت و مجلس خاص نیست !/ هیچ اقدام بلندمدت در مورد مسکن اجاره‌ای انجام نشده + فیلم
  • اقبال شاکری : قانون نهضت ملی مسکن، مختص به یک دولت یا مجلس خاص نیست ! / هیچ اقدامی در مورد مسکن اجاره‌ای بلندمدت انجام نشده است + فیلم