Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش امروز (چهارشنبه) وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان، مذاکرات محمدیاراف و مناتساکانیان با حضور روسای گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا ویژه حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ و نماینده ویژه رییس این سازمان برگزار شد.

 طرفین در این دیدار آنلاین یک ساعته وضعیت جاری حل مناقشه قره باغ میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید، محمدیاراف در این دیدار فعالیت های غیرقانونی ارمنستان در سرزمین جمهوری آذربایجان و نیز تغییر زیرساختها در مناطق اشغالی قره باغ را مطرح  کرد.

روسای گروه میانجی مینسک نیز در این دیدار درباره افزایش اخیر لفاظی تهاجمی میان طرفین مناقشه هشدار دادند و وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان نیز دلیل آن را  فعالیت های تحریک آمیز ارمنستان در منطقه مورد مناقشه قرهباغ عنوان کرد.

 در پی این دیدار، "ایگور پاپوف"، "استفان ویسکونتی" و "اندرو شافر" به ترتیب روسای روسی، فرانسوی و آمریکایی گروه میانجی مینسک با صدور بیانیه ای بر اهمیت ایجاد جو مناسب برای صلح و  مذاکرات اساسی میان طرفین مناقشه تاکید کردند.

روسای گروه مینسک ضمن ابراز رضایت از حفظ ثبات در نقاط مختلف منطقه مورد مناقشه قره باغ، ابراز امیدواری کردند که طرفین مناقشه همچنان بر پرهیز از تنش در این منطقه از تماس های مستقیم استفاده کنند.

 میانجیگران سازمان امنیت و همکاری اروپا همچنین بیانیه های خشونت آمیز اخیر طرفین مناقشه و نیز گامهای برداشته شده برای تغییر اوضاع منطقه را تهدیدی برای روند حل مسالمت آمیز مناقشه عنوان کردند.

 در این بیانیه با اشاره به این که مناقشه قره باغ راه حل نظامی ندارد، از طرفین مناقشه خواسته شد تا گام های بیشتری برای تقویت رژیم آتش بس و آماده کردن مردم به صلح بردارند.

 همچنین توافق شد، دیدار آنلاین بعدی وزیران امور خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان با حضور روسای گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا در ماه جولای برگزار شود.

مناقشه میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در سال ۱۹۸۸ میلادی آغاز و در سال ۱۹۹۲ به درگیری نظامی کشید، در نتیجه این مناقشه منطقه قره باغ کوهستانی جمهوری آذربایجان و هفت شهرستان همجوار آن تحت اشغال نیروهای ارمنستان درآمد.  

  در ماه می سال ۱۹۹۴ میلادی میان طرفین مناقشه، رژیم آتش بس برقرار شده ولی میانجیگری بین المللی گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا به ریاست مشترک روسیه، فرانسه و آمریکا برای حل مسالمت آمیز این مناقشه تا به حال نتیجه ای نداشته است.

برچسب‌ها روسیه فرانسه ایالات متحده آمریکا باکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه فرانسه ایالات متحده آمریکا باکو روسیه فرانسه ایالات متحده آمریکا باکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین

حسین  امیرعبداللهیان و وانگ یی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین طی گفتگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه و روند توسعه و گسترش روابط دوجانبه تهران و پکن را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیرعبداللهیان همتای چینی خود را در جریان تلاش های دیپلماتیک و اقدام مشروع نیروهای مسلح ایران در قبال گستاخی رژیم اسراییل و هدف قرار دادن سفارت کشورمان در دمشق قرار داد.

 وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه گفت: به روشنی به کاخ سفید هشدار داده ایم در صورت ماجراجویی رژیم صهیونیستی در تکرار تجاوزات تروریستی علیه منافع و امنیت ایران، پاسخ و اقدام بعدی تهران قاطع، فوری و گسترده‌ خواهد بود.

 وزیر امور خارجه چین نیز در این گفتگوی تلفنی با تشریح مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه گفت: چین به شدت حمله به سفارت ایران در دمشق را محکوم کرده و آن را مخالف و ناقض اصول و قواعد بین‌المللی می‌داند.

 وانگ یی افزود: ما در شورای امنیت هم از مطالبات عادلانه جمهوری جمهوری اسلامی ایران همواره حمایت کرده ایم، هر چند در این مسیر شاهد مانع‌تراشی‌های دولت آمریکا و اعمال استانداردهای دوگانه کشورهای غربی عضو شورای امنیت در محکومیت اقدامات رژیم اسراییل بوده‌ایم.

 وزیر امور خارجه چین یادآور شد که در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود مواضع اصولی طرف ایرانی را به اطلاع وی رسانده است و همواره بر برقراری صلح در منطقه و برقراری آتش بس در غزه تاکید کرده است.

وانگ یی در پایان تاکید کرد: چین و جمهوری اسلامی ایران از شرکای راهبردی هستند و آن کشور در تمامی زمینه ها برای مواضع و جایگاه ایران اهمیت بالایی قائل است.

نماینده چین: اقدام ایران در پاسخ به حمله در دمشق بودواکنش چین به حمله نظامی ایران به رژیم صهیونیستی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این روزها «همه راه‌ها به تهران ختم می‌شود»
  • همه راه ها به تهران ختم می شود
  • سفر وزرای خارجه انگلیس و آلمان به سرزمین اشغالی
  • درخواست ارمنستان از دادگاه لاهه برای اقدام علیه باکو
  • تاکید وزیران خارجه ایران و مالزی درمورد تقویت همکاری دو کشور در عرصه‌های مختلف
  • جزئیات گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس
  • گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین
  • ایران هرگز به دنبال توسعه تنش‌ها در منطقه نبوده است
  • باکو: همه بازداشت‌شدگان را به ارمنستان بازگردانده‌ایم
  • بررسی نقش ایران، ترکیه و روسیه در معادلات قفقاز