Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، بر اساس گزارش عملکرد تولیدی انواع خودروها در سال ۱۳۹۸، تنها وانت و تراکتور نسبت به سال ۱۳۹۷، رشد تولید داشته‌اند. تولید سایر خودروها در این مدت نسبت به سال پیش از آن افت داشته است.

براساس آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در طول سال ۱۳۹۸، ۷۵۸ هزار دستگاه خودرو سواری تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ (۸۸۶ هزار دستگاه) افت ۱۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصدی را نشان می‌دهد. البته این کاهش نسبت به سایر خودروها کهخودروهای سنگین هستند، کمتریت افت تولید را داشته است.

بیشترین افت تولید مربوط به کامیون، کامیونت و کشنده است که ۵۴.۴ نسبت به سال ۹۷، کاهش تولید داشته است. در سال  ۱۳۹۸، شرکت‌های خودروساز ۴۵۲۸ دستگاه کامیون، کامیونت و کشنده تولید کرده‌اند، در حالی که در طول سال ۱۳۹۸ میزان تولید آن‌ها ۹۹۴۷ دستگاه بوده است.

پس از آن به ترتیب اتوبوس، مینی‌بوس و ون ۴۵.۷ درصد و کمباین (ماشین‌های برداشت محصولات دانه‌دار کشاورزی) ۳۹.۷ درصد افت تولید در مقایسه با سال ۱۳۹۷ داشته‌اند. در سال گذشته ۱۹۷۲ دستگاه کامیون، کامیونت و کشنده و ۴۲۹ دستگاه کمباین تولید شده است که میزان تولید آن‌ها در طول سال ۱۳۹۷، به ترتیب ۳۶۳۲ دستگاه و ۷۱۲ دستگاه بوده است.

در مقابل، آمار تولیدات وانت‌ و تراکتور درطول سال ۱۳۹۸، نقطه مثبت این گزارش بوده است. در مدت یاد شده (سال  ۱۳۹۸) بیش از ۶۶ هزار دستگاه وانت تولید شده است که نسبت به ۵۱ هزار دستگاه تولید شده در  سال ۱۳۹۷، رشد ۲۹.۵ درصدی داشته است. پس از آن تراکتور نیز با رشد ۱۳.۳ درصد از ۱۶ هزار و ۵۰۳ دستگاه تولید شده در سال ۱۳۹۷ به ۱۸ هزار و ۶۹۸ دستگاه در سال ۱۳۹۸ رسیده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: هزار دستگاه تولید شده سال ۱۳۹۸ سال ۱۳۹۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی

طبق اعلام گمرک، سال گذشته نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار قطعات موتور سیکلت وارد کشور شده است. این میزان واردات رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، از تعداد 261 کد تعرفه گمرکی واردات قطعات و اجزای مربوط به وسایل نقلیه در سال گذشته، از نظر وزنی 860 هزار تن و به ارزش 8/4 دهم میلیارد دلار بودند، که نسبت به سال 1401 افزایش 33 درصدی در ارزش و 24 درصدی در وزن داشته است.

 در سال 1402 صادرات قطعات و تجهیزات خودرو و موتورسیکلت 141 میلیون دلار بود، که بیش از 25 درصد نسبت به سال 1401 افزایش نشان می‌دهد.

در بخش خودرو که حدود 217 کد تعرفه گمرکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، پارسال صادرات کشورمان حدود 133 میلیون دلار بوده، که افزایش بیش از 25 درصدی نسبت به سال 1401 داشته است. بزرگ‌ترین صادرکنندگان اجزا و قطعات خودرو شرکت‌های ایران خودرو، سپاهان خودرو و ایساکو بودند. مهم‌ترین بازار‌های صادراتی این محصولات هم عراق، تاجیکستان، ونزوئلا و روسیه بودند.

769 هزار تن قطعات و اجزای خودرو به ارزش 7.6 میلیارد دلار در سال گذشته وارد کشور شد، که از نظر ارزش 32 درصد و از لحاظ وزنی 24 نسبت به سال 1401 افزایش داشت.  چین با 71 درصد، بزرگ‌ترین مبدا وارداتی این محصولات به کشورمان بود، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

میزان صادرات قطعات موتور سیکلت در سال گذشته حدود 14 درصد از نظر وزنی و 12.5 درصد از لحاظ ارزشی نسبت به سال 1401 افزایش داشته، که این میزان حدود 8.6 میلیون دلار بوده است. بازار‌های اصلی این محصولات کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان بودند.

 واردات قطعات و اجزای موتورسیکلت در سال 1402 حدود 782 میلیون دلار بود، که در مقایسه با سال قبلش افزایش 41 درصدی داشته است. مبادی اصلی واردات قطعات و اجزای موتور سیکلت چین، امارات و تایلند بودند. چین 62 درصد، امارات متحده عربی 33 درصد و تایلند 3 درصد از واردات این اقلام را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقایسه توان تسلیحاتی ایران و اسرائیل | تهران چه برتری نظامی نسبت به تل‌آویو دارد؟
  • راهنمای خرید انواع لنت ترمز + نکات مهم و ضروری
  • طرح نوروزی راهداری کردستان به روایت آمار
  • ورود ۶۱۰ هزار پرونده به دستگاه قضایی
  • کشف ۳۵۰ میلیون ریال کالای قاچاق در سنقروکلیایی
  • انواع کالای قاچاق به ارزش بیش از هشت میلیارد ریال در زنجان کشف شد
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • احیای ۱۶ واحد صنعتی و معدنی در چهارمحال و بختیاری
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول