Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-16@14:25:23 GMT

کمیته المپیک: پیگیر تغییر رنگ مدال قاسمی هستیم

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۶۳۲۲

کمیته المپیک: پیگیر تغییر رنگ مدال قاسمی هستیم

کمیته ملی المپیک تاکنون با نامه نگاری های متعدد خود پیگیر تغییر رنگ مدال کمیل قاسمی در بازیهای  المپیک  لندن بوده و همچنان در راستای دستیابی به حق مسلم قهرمان ارزنده کشتی و بخصوص کشور عزیزمان به  مدال طلای 2012 به پیگیریها و نامه نگاریهای خود با   IOC  در این زمینه ادامه می دهد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛متاسفانه طی چند روز گذشته ابهاماتی مبنی بر عدم توجه لازم از سوی فدراسیون کشتی و یا کمیته ملی المپیک مبنی  تغییر رنگ مدال کمیل قاسمی قهرمان با اخلاق کشورمان در بازیهای المپیک مطرح شد که جهت تنویر اذهان جامعه کشتی اعلام می دارد همانگونه که کارشناسان امر می دانند پیگیری مسائل مربوط به رقابتهای آسیایی و جهانی در هر رشته ای همچون کشتی  در حیطه اختیارات کنفدراسیون آسیایی و فدراسیون جهانی و فدراسیون ملی رشته مربوطه می باشد ولی موارد مربوط به بازیهای آسیایی و المپیک و پیگیریهای مسائل آن بر عهده کمیته ملی المپیک، شورای المپیک آسیا و IOC می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

 

 

لذا با توجه به اتفاق پیش آمده در بازیهای المپیک 2012 لندن مبنی بر دوپینگی بودن دارنده مدال طلا و نقره  کشتی آزاد  وزن 125 کیلو گرم و  تغییر رنگ مدال کمیل قاسمی از برنز به طلا؛ بالطبع پیگیریهای مربوط به آن برعهده کمیته ملی المپیک بوده و در این باره تاکنون دو بار  مکاتبه رسمی با کمیته بین المللی المپیک صورت پذیرفته است.
در تاریخ چهارم دسامبر2019 یا همان 13 آذر سال 98 نامه ای از سوی کمیته ملی المپیک به IOCارسال گردید که در همان تاریخ نیز جواب آن دریافت گردید مبنی بر اینکه
1. نمونه های دوپینگ کشتی گیران می بایست مجددا تست شود و ما باید منتظر جواب باشیم.
2.فدراسیون جهانی کشتی می بایست رده بندی مجدد را اعلام نمایند.
۳. در  این خصوص  هیات اجرایی IOC در جلسه سال آینده(۲۰۲۰) بحث خواهد نمود و مجوز رده بندی جدید را صادر خواهد کرد.

 

 

 

همچنین در ادامه  در تاریخ 27  ژوئن 2020  برابر با 7 تیر 1399 از سوی کمیته ملی المپیک نامه ای مبنی بر تخصیص  مدال المپیک کمیل قاسمی در بازیهای المپیک 2012  به کمیته بین المللی المپیک ارسال شد که به دلیل
 1- تعطیلی کمیته بین المللی المپیک به دلیل شیوع کرونا و دور کاری کارمندان IOC
 2-اعتراض دو ورزشکار دوپینگی و پروسه زمان بر بودن بررسی شکایت آنها و همچنین  تست مجدد نمونه آزمایش B  
 3 -به دلیل عدم برگزاری نشست هیات اجرایی IOC به جهت شیوع ویروس کرونا  این امر کمی زمان بر شد. بعنوان مثال در موارد مشابه پروسه پیگیری مسائل مربوط به سعید محمد پور و نواب نصیر شلال بیش از یکسال زمان برده بود که بنا بر دلایل فوق هنوز پاسخی در این زمینه دریافت نگردید.
در همین راستا روز گذشته  گفتگویی بین دکتر صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک و کمیل قاسمی صورت پذیرفت و  مقرر شد تا کمیل قاسمی هفته آینده  با حضور در محل کمیته  از نزدیک ضمن دریافت اصل نامه های ارسالی و مکاتبات انجام شده در جریان پیگیری کارهای صورت گرفته قرار بگیرد .

 

دستگاه ورزش کشور و ملت بزرگ ایران پهلوان کمیل قاسمی را قهرمان طلایی خود در بازیهای المپیک لندن دانسته و اعلام می دارد برای دست یابی به این هدف از سوی فدراسیون کشتی و کمیته ملی المپیک هیچ قصوری صورت نپذیرفته  است.
کمیته ملی المپیک  مدال طلای کشتی آزاد وزن 125 کیلو گرم  بازیهای المپیک 2012  را نه فقط حق کمیل قاسمی بلکه حق مسلم ورزش  ایران می داند و به مکاتبات و پیگیریهای قانونی  خود در این زمینه تا دستیابی به حصول نتیجه پیگیری کرده و خواهد کرد تا پس از دستیابی به نتیجه طی مراسمی مابه التفاوت  پاداش مدال طلای پای سکوی  این قهرمان ارزنده را نیز  به وی اهدا نماید.

کشتی کمیل قاسمی آزاد

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: کشتی کمیل قاسمی آزاد بازیهای المپیک کمیته ملی المپیک تغییر رنگ مدال کمیل قاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقانلو: این بار دلم شکست و دل بریدم

سرمربی ایرانی تیم ملی تکواندو مصر گفت:عاشق ایران بودم؛ همیشه خانواده‌ام به من می‌گفتند چرا از ایران نرفتم، اما این بار دیگر دلم شکست و دل بریدم. - اخبار ورزشی -

بیژن مقانلو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص کسب دو سهمیه المپیک 2024 پاریس برای تکواندوکاران مصر در مسابقات کسب سهمیه در قاره آفریقا اظهار داشت: ابتدا باید عنوان کنم  موضوعی که در تکواندوکاران مصری می‌بینم عشق به کار است و کار را با دل و جون انجام می‌دهند و کل مجموعه مصر نیز حرفه‌ای است. ما سعی کردیم از پتانسیل موجود حداکثر استفاده را در مسابقات ببریم. مصر پیش از این مسابقات توسط سیف عیسی یک سهمیه از طریق رنکینگ گرفته بود و ما می‌توانستیم در بخش آقایان و بانوان سه سهمیه دیگر بگیریم. بازیکنان ما همه جوان هستند و اکثر آنها جوانان 17 تا 19  ساله هستند و سیف عیسی به عنوان باتجربه‌ترین بازیکن تیم نیز24 ساله است.

وی تصریح کرد: با توجه به این شرایط پیش‌بینی ما کسب دو سهمیه در مسابقات قاره‌ای بود؛ چرا که سهیمه قاره‌ای برای هر کشوری حساسیت خاص خود را دارد. خوشبختانه بچه‌های جوانان ما توانستند از عهده این کار بر بیایند و یک سهمیه در بخش آقایان و یک سهمیه در بخش بانوان کسب کنیم تا در مجموع سه نماینده در پاریس داشته باشیم. باید بتوانیم در زمان باقی مانده روز به روز  بازیکنان را به باورهای خودشان نزدیک کنیم. کاری که نه تنها برای ما بلکه برای هیچ کشوری راحت نیست. در المپیک هر تیمی که کمتر اشتباه کند، با انگیزه‌تر باشد و منسجم‌تر باشد، نتایج ایده‌آل‌تری کسب خواهد کرد.

ادامه مهاجرت تکواندوکاران؛پدیده سنگین وزن ایران به آلمان رفت

 

المپیک پاریس می‌تواند دنیا را شگفت‌زده کند
سرمربی تیم تکواندو مصر در پاسخ به این سوال که چقدر امیدوار است با توجه به حضور سیف عیسی که مدال برنز المپیک توکیو و دو مدال برنز جهان را در کارنامه دارد، در پاریس به مدال المپیک برسد، گفت: المپیک جای اتفاقات است و رویدادی است که می‌تواند دنیا را شگفت‌زده کند. در دوره‌های گذشته دیدیم که تکواندوکارانی با چهار مدال جهانی آنطور که باید در المپیک نتیجه نگرفتند و ورزشکارانی مانند رشیدوف و ابوغاش که ناشناخته بودند به مدال طلا رسیدند.

مقانلو خاطرنشان کرد: سیف عیسی بازیکن واقعاً باهوشی است و عمیقاً نکاتی را که به او می‌گویم را درک می‌کند و در اجرای آن خیلی وقت می‌گذارد. سایر ورزشکارانی که به المپیک راه پیدا می‌کنند نیز این شرایط را دارند. ما به کسب مدال توسط سه نماینده خود امیدوار هستیم.  احمد وائل و آیا دو‌ نماینده دیگر مردان و زنان ما در اوزان 67- و 68- کیلوگرم نیز بازیکنان دست و پابسته ‌ای نیستند؛ چرا کسب سهمیه در قاره آفریقا سخت بود و کسی از  آنها به خصوص در وزن 68 کیلوگرم مردان انتظار این کار را نداشت. روز به روز  آنها توانایی خود را تکمیل‌تر و به باورهایشان نزدیک‌تر می‌شوند.

سلیمی و برخورداری توانایی خود را ثابت کردند
مقانلو در خصوص شانس برخورداری و سلیمی برای کسب مدال المپیک گفت: بالاخره این بچه‌ها توانایی خود را در میادین مختلف ثابت کردند و بازیکنان دست و پابسته‌ای نیستند و مهم این است که چگونه آنها را حفظ کنیم. یک زمانی هیچ کسی برخورداری را باور نداشت یا خیلی‌ها بعد از باخت مهدی حاجی‌موسایی گفتند  او باید به خانه برود یا برخی بازیکنان دیگر؛  این در حالی بود که من چیزهایی را در وجود برخی بازیکنان می‌دیدم  و پا فشاری می‌کردم که بعضی‌ها نمی دیدند یا نمی خواستند که ببینند.

باید ببینیم چرا تکواندوکاران به دنبال زندگی در جای دیگر هستند
قهرمان پیشین تکواندوی ایران در خصوص افزایش روند مهاجرت تکواندوکاران عنوان کرد: وقتی یک بازیکن ارزشمند می‌شود، کشورهای دیگر به دنبالش می‌آید. پتانسیل در همه کشورها است و مهم این است که چگونه آنها را در دنیای معرفی کنیم و چه کار کنیم که داشته‌های ما وابستگی بیشتری برای ماندن داشته باشند. باید برویم و بررسی کنیم چه اتفاقاتی می‌افتد که این وابستگی‌ها کمتر می‌شود. باید ببینیم چه شده است که بازیکنان ما به این نتیجه می‌رسد که به دنبال زندگی خود در جای دیگر برود.

برخی گلایه‌های ورزشکاران به حق است و برخی نیز شاید درست نباشد
مقانلو در خصوص اینکه برخی از ورزشکاران از بی‌مهری‌ها گلایه داشتند، گفت: البته این مسئله گستردگی بزرگی دارد. شرایط اقتصادی مملکت ایده‌آل نیست و طبیعی است که بخشی از آن به خاطر مسائل مالی است. یک قهرمان با سختی بسیار به یک مدال می‌رسد، اما سه سال بعد تازه می‌خواهند جایزه او را بدهند. این در حالی است که سال بعد او با این تورم چه کاری می‌خواهد بکند. یکی از راه‌های حفظ قهرمانان و مربیان این است که تا عرق آنها خشک نشده جوایز خود را دریافت کنند.

وی افزود: از طرفی یک قهرمان و مربی وقتی شناخته شده  و مطرح می‌شود، دیگران نیز از او توقعاتی دارند که دست در جیبش کند. این قهرمان پس از کسب مدال درست یا غلط الگو می‌شود و باید یک جوری به این قهرمانان رسیدگی شود. البته همانطور که برخی از گلایه‌های این ورزشکاران درست است، برخی نیز شاید درست نباشد و باید بررسی شود. باید این مسئله مهاجرت بررسی شود و دلایل آن کارشناسی شود.  آیا این موضوع دلیل اقتصادی دارد یا از بی‌مهری است؟ آیا این بی‌مهری نیز واقعی است یا غیر واقعی؟

برخی قهرمانان فقط خودشان را می‌بینند
سرمربی سابق تیم ملی تکواندو خاطرنشان کرد: یک زمانی بستری را در کورس رقابت مهیا می‌کنید تا یک قهرمان در این کورس خود را مطرح کند. حالا اگر بعد از چند سال ثبات یک چهره دیگر در این کورس از او رد شد، نباید به پای این بگذارد که به او بی‌مهری شده است. به عنوان مثال انتخابی‌هایی گذاشته می‌شود، اما برخی از قهرمانان اعتراض دارند چرا باید یک چهره جوان با او انتخابی بزند. در حالی که خود او یک روزی جوان بوده است و یک قهرمان بزرگ را برده که بزرگ شده است.

مقانلو در ادامه بیان کرد: بچه‌ها نباید یک طرفه به قضایا نگاه کنند. بعضی نقدها منطقی نیست و قهرمانان فقط خودشان را می‌بینند. وقتی در مقابل همه انتخابی گذاشته می‌شود و دو بار یک جوان یک قهرمان بزرگ را شکست می‌دهد باید راه را برای ورود جوانان نیز فراهم کرد. با این وجود باز هم باید بررسی شود، اما متاسفانه برخی استفاده ابرازی از این قضایا می‌کنند که قشنگ نیست.

مهدی خدابخشی یک استثنا بود
وی در خصوص دلیل بازگشت برخی قهرمانان افت کرده به شرایط اوج بعد از مهاجرت گفت: مهدی خدابخشی یک استثنا بود. چند نفر شرایط‌شان مانند او بود. چند نفر از قهرمانانی که مهاجرت کردند شرایط‌شان مانند خدابخشی شد و مهدی نیز بعد از چند سال به اوج بازگشت و چرا باز هم رفت؟ در حالی که مهدی آمادگی حضور در المپیک پاریس را نیز داشت، اما بعد از جهانی باکو دیگر او را ندیدیم. اکثریت  قهرمانان ما با مهاجرت به اوج باز نگشتند. ورزشکاران در ابتدا باید خودشان را به خودشان ثابت کنند.

سرمربی تیم ملی تصریح کرد: البته شاید فشارهای روانی باعث می‌شود که برخی از قهرمانان دیگر به شرایط اوج باز نمی‌گردند. وقتی اسم شما بزرگ می‌شود توقعات نیز متفاوت می‌شود و فشارهای شبکه های اجتماعی نیز زیاد می‌شود. در ایران نیز شرایط بدتر است و هیچ کسی نیست که این فضا را کنترل کند. نگاه می‌کنید طرف هیچ اندازه‌ای ندارد، اما هر چه از دهانش در می‌آید را می‌گوید و هیچ کسی نیست بگوید که او دهنش را ببندد . چه کسی باید جلوی توهین به مربی که برای ایران زحمت کشیده است را بگیرد؟ مربی به مربی و بازیکن به بازیکن توهین می‌کند و هیچ کسی نیست جلوی آن را بگیرد. متاسفانه شان، کسوت و احترام را فراموش کردیم و همه می‌خواهند هم قد بشوند.

این بار دل بُریدم و دلم شکست
مقانلو در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد قبول پیشنهاد مصر بلافاصله پس از جدایی از تیم ملی برای این بود که خیلی چیزها را اثبات کند، گفت: من عاشق ایران بودم؛ همیشه خانواده‌ام به من می‌گفتند چرا از ایران نرفتم، اما این بار دیگر دل بُریدم و دلم شکست. هنوز هم عاشق ایران هستم، اما دل شکسته‌ام. اصلاً بحث ثابت کردن نبود، اما می‌خواستم به خیلی‌ها بگویم اگر ایران ماندم، خودم دوست داشتم که ماندم. در حالی که فرصت برای رفتن من زیاد بود. خیلی‌ها فکر می‌کردند در دنیا من را نمی‌خواهند، اما اینطوری نبود.

وی در پایان در خصوص اینکه توقع می‌رفت فدراسیون با توجه به انتخاب او تا المپیک پاریس به برنامه‌هایش اعتماد می‌کرد، گفت: اصلا بحث اعتماد و غیراعتماد نیست. در همه دنیا یا تو را انتخاب نمی‌کنند یا وقتی تو را انتخاب می‌کنند پای تفکرت می‌ایستند. همیشه برای من فرصت برای رفتن بود، اما یکسری حرف‌ها را شنیدم که آمدم بگویم اینجوری که فکر می‌کنید هم نیست.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • قهرمانی پدیده کشتی فرنگی در آسیا/ اسماعیلی رقیب گرایی برای المپیک شد
  • سایه شوم اعتصاب‌های گسترده بر سر بازی‌های المپیک پاریس
  • ناصر علیزاده: به مردم قول یک نشان طلای المپیک را می دهم
  • رکورد پرتاب دیسک جهان شکسته شد
  • رکورد پرتاب دیسک جهان شکسته شد | پسر در راه پدر!
  • رکورد پرتاب دیسک جهان شکسته شد؛ پسر در راه پدر!
  • مقانلو: این بار دلم شکست و دل بریدم
  • بزرگترین دشمن ستاره کشتی در تاریخ‌سازی: زمان!
  • چرا قهرمان‌های المپیک هم به رسول خادم حسادت می‌کنند؟
  • هدفم دومین مدال المپیک است