Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور ضابطیان در برنامه رادیویی «پنجشنبه‌جمعه» هم نشان داده است که رگ خواب مخاطبان را خوب می‌شناسد.

به‌گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا «پنجشنبه‌جمعه» عنوان برنامه‌ای رادیویی است که  با اجرای منصور ضابطیان از رادیو ایران پحش می‌شود.

این برنامه که زهرا قائدی تهیه‌کننده آن است اولین برنامه چند رسانه ای رادیو خواهد بود که علاوه بر آنتن زنده، برای فضای مجازی نیز به تولید محتوا می‌پردازد و به صورت تعاملی با مخاطبان در ارتباط خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پنجشنبه‌جمعه» شامگاه پنجشنبه و جمعه هر هفته حوالی ساعت ۲۲ به مدت یک ساعت از رادیو ایران روی آنتن می‌رود.

از «فرش بنفشه» تا «پنجشنبه‌جمعه»

 ضابطیان در تعطیلات نوروز امسال نیز برنامه «فرش بنفشه» را در رادیو ایران اجرا کرد که تهیه کننده آن برنامه نیز زهرا قائدی بود و مورد توجه مخاطبان نیز قرارگفت.

در هر قسمت از برنامه اعضای یک گروه موسیقی به استودیو می آیند و در برنامه که هم به صورت رادیویی و هم تصویری در بستر فضای مجازی در اختیار مخاطبان قرار می گیرد به اجرا می‌پردازند.

در این برنامه شبانه رادیو ایران، شنوندگان همراه با منصور ضابطیان موسیقی، قصه و گفتگوهای هنرمندان را می‌شنوند، قصه های این برنامه را هم شرمین نادری می‌نویسد.

سبکی جدید در برنامه‌‌سازی برای رادیو

ضابطیان هفته گذشته در این برنامه میزبان امیرحسین صدیق و افشین هاشمی بود ضمن این که گروه موسیقی «ول‌شدگان» که به اجرای موسیقی ایرانی در فضای مفرح می‌پردازد نیز در استودیو برنامه  حاضر شده و به اجرای برنامه پرداختند. قصه‌گویی، پخش موسیقی‌های قدیمی، گفتگو با چهره‌های هنری و فرهنگی از  بخش های مختلف این برنامه رادیویی هستند.

منصور ضابطیان چهره‌ای شناخته شده و صاحب سبک در حوزه رسانه است. وی که با برنامه هایی همچون «رادیو شب» و «رادیو هفت» از شبکه شما، مهمان خانه‌های مردم است. برنامه‌ای با همان ایده‌ها و ویژگی‌های خاص برنامه‌سازی منصور ضابطیان و البته در کنار محمد صوفی، همراه همیشگی‌اش در تلویزیون.

حضور ضابطیان در تلویزیون به بیش از یک دهه پیش و با نویسندگی و اجرا در برنامه‌های گفتگومحور همچون «مردم ایران سلام» باز می‌گردد. مسیری که با طراحی و کارگردانی برنامه نقره (به صورت مشترک با محمد صوفی) در سال ۱۳۸۷ جدی شد.

پس از آن نیز با برنامه‌هایی همچون «فرش واژه»، «رادیو هفت» و «صدبرگ» سبکی خاص در برنامه‌سازی تلویزیون رسید. سبکی که صمیمیت در عین فاخر‌ بودن، نگاه امیدوارانه در عین واقع‌گرایی، استفاده از شعر و قصه و موسیقی، تکیه بر خاطرات شیرین گذشته و چهره‌ها و صداها و رویدادهای خاطره‌ساز، از مهم‌ترین ویژگی آن است.

ضابطیان علاوه بر تحصیل در رشته سینما، به عنوان روزنامه‌نگار هم تجربه قابل‌توجهی در حوزه مطبوعات دارد. او خود معتقد است که همین تجربه فعالیت مطبوعاتی باعث شده است تا رگ خواب مخاطبان را به خوبی بشناسد و البته در نگاهی کلان، از نیازهای جامعه نیز آگاه باشد.

«پنجشنبهجمعه» جدیدترین تجربه او در برنامه‌سازی است. برنامه‌ای که به نظر میرسد مسیر آن  در امتداد «فرش بنفشه» بوده و  تجربه ای دیگر از  تولید برنامه‌ای ساده، جمع وجور اما جذاب باشد.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: رادیو رادیو ایران منصور ضابطیان منصور ضابطیان پنجشنبه جمعه رادیو ایران برنامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند سوال جدی در برابر طرح «تعطیلی پنجشنبه ها»

در اصل نگرانی اصلی فعالان بخش خصوصی در این مورد است. به نحوی‌که بسیاری از کشور‌های اسلامی و حوزه خلیج‌فارس، برای کاهش این زیان، در تصمیمی یک‌پارچه، تعطیلات پایان هفته خود را از پنجشنبه و جمعه، به جمعه و شنبه تغییر دادند. عدم امکان برقراری ارتباطات بانکی، گمرکی و سایر ارتباطات تجاری برای چهار روز به معنی ایجاد یک اصطکاک بزرگ در بازار و اساسا مانع بزرگی برای رشد بازرگانی کشور است.

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو- مجتبی بیگلری: بازنگری بهارستانی‌ها در خصوص تعطیلات آخر هفته، توجهات زیادی را به خود جلب کرده که علیرغم همه واکنش ها، برخی معتقدند که توصیه‌های کارشناسان به کنار رانده شده اند. دغدغه‌ها و توصیه‌هایی که در راستای هماهنگی تعاملات و تجارت با سایر کشور‌ها می‌تواند حائز اهمیت باشد.

تعطیلی برای انسان‌ها به مثابه توقف‌های کوتاه در یک مسیر پیاده روی است که در تعیین تعطیلات، دولت‌ها و حاکمیت‌ها نقش اصلی را در تعیین این توقفگاه‌ها دارند. البته در مورد روز‌های کاری و تعطیلات پایان هفته فاکتور‌هایی نظیر شغل افراد، فرهنگ حاکم بر کشور‌های مختلف و مناسبات مذهبی آن جامعه تاثیرگذارند.

در اغلب کشور‌های اروپایی و آمریکایی، روز‌های کاری هفته از دوشنبه تا جمعه یا شنبه است و روز‌های شنبه و یکشنبه به عنوان تعطیلات آخر هفته تعیین شده اند. در کشور‌های عربی حوزه خلیج‌فارس جمعه و شنبه دو روز تعطیل آخر هفته است. البته عربستان سعودی، امارات متحده عربی و عمان سه کشوری هستند در چند سال گذشته جهت همگام بودن با سایر کشور‌های دنیا روز‌های تعطیل آخر هفته خود را از پنج‌شنبه و جمعه به جمعه و شنبه تغییر داده‌اند.

بررسی‌ها نشان داده است که اغلب کشور‌ها با دین رسمی مسیحیت شنبه و یک‌شنبه و اغلب کشور‌ها با دین رسمی اسلام جمعه و شنبه را تعطیل رسمی خود اعلام کرده‌اند. در این میان ایران تنها کشوری در دنیا است که پنج‌شنبه‌ها و جمعه‌ها را تعطیلات پایان هفته می‌داند که در ابعاد مختلف نیز سوالاتی متوجه با این رویه است.

در تصویر فوق تعطیلات رسمی آخر هفته تمامی کشور‌ها را مشاهده می‌کنید

موضوع افزایش تعطیلات آخر هفته به دو روز برای اولین بار و به صورت رسمی در دولت دهم به ریاست محمود احمدی نژاد بررسی شد. تعطیلی مد نظر دولت پنج‌شنبه‌ها و جمعه‌ها به طور کامل بود که راه به جایی نبرد. مخالفان تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در تشریح ادله خود بالا بودن تعداد تعطیلی‌های کشورمان نسبت به میانگین جهانی را مطرح کردند و درنهایت این موضوع در دولت دهم رد شد و با مخالفت طیفی از سیاستمداران وقت مواجه شد.

با این حال تغییر تعطیلی از پنج شنبه به شنبه و دو روز کامل با نظر فعالان بخش خصوصی (اقتصادی) تقریبا از آغاز مجلس یازدهم در سال ۱۳۹۸ کلید خورد و تا به امروز ادامه دارد. فعالان بخش خصوصی برای تعطیل شدن روز شنبه به جای پنجشنبه نکاتی را نسبت به فرصت‌سوزی در حوزه تجارت مطرح کردند که علیرغم طرح این توصیه‌ها توسط فعالان اقتصادی، کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم دارد روز‌های تعطیل هفته را پنجشنبه و جمعه و روز‌های کاری هفته را از شنبه تا چهارشنبه تعیین کند. این تصمیم کمیسیون اجتماعی انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال دارد و حالا باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

برخی از فعالان بخش خصوصی بار‌ها بر لزوم تعطیل شدن شنبه به جای پنجشنبه تاکید کرده اند؛ چرا که به گفته آن‌ها اگر تعطیلی دو روز پایانی هفته شامل پنجشنبه و جمعه باشد، با احتساب تعطیلی شنبه و یکشنبه در اکثر نقاط دنیا، وقفه‌ای چهار روزه در ارتباطات کشور ایجاد می‌شود که زیان اقتصادی ناشی از آن می‌تواند چشم‌گیر باشد. به خصوص در ارتباط با تجاری که اقتصاد کشور به آن‌ها و تعامل‌شان با دنیا بستگی دارد.
این درحالیست که اواخر سال گذشته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در بیانیه‌ای پیشنهاد کرده بود در ساماندهی تعطیلات پایان هفته، افزایش این تعطیلات به طور رسمی به دو روز و قرارگیری آن در روز‌های جمعه و شنبه مدنظر قرار گیرد تا زمینه ارتقا بهره‌وری نیروی کار و تطابق تعطیلات با بازار‌های منطقه‌ای و جهانی فراهم شود.

در اصل نگرانی اصلی فعالان بخش خصوصی در این مورد است. به نحوی‌که بسیاری از کشور‌های اسلامی و حوزه خلیج‌فارس، برای کاهش این زیان، در تصمیمی یک‌پارچه، تعطیلات پایان هفته خود را از پنجشنبه و جمعه، به جمعه و شنبه تغییر دادند. عدم امکان برقراری ارتباطات بانکی، گمرکی و سایر ارتباطات تجاری برای چهار روز به معنی ایجاد یک اصطکاک بزرگ در بازار و اساسا مانع بزرگی برای رشد بازرگانی کشور است.

از طرفی صبح امروز، مهدی یزدان پناه، معاون حقوقی، مجلس و استان‌های سازمان امور اداری و استخدامی در مورد احتمال تعطیلی پنجشنبه‌ها توضیحاتی ارائه کرد. او در توضیحات خود چنین مطرح کرده است: «طبق ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری ساعت کاری در هفته برای کارکنان ۴۴ ساعت پیش‌بینی شده است؛ پس از کارشناسی سازمان ملی بهره‌وری، بسیاری از دستگاه‌ها از ما درخواست کردند تا روز‌های پنجشنبه را ساماندهی کنیم.»

طبق گفته‌های یزادان پناه، مراکزی مانند بانک‌ها، بیمارستان‌ها و نیرو‌های مسلح در طول هفته فعالیت خواهند داشت و این شامل پنج‌شنبه‌ها نیز می‌شود تا فعالیت جاری کشور متوقف نشود.

دیگر خبرها

  • چهارم اردیبهشت سالروز تأسیس رادیو
  • تعطیلی پنجشنبه ها از موانع اصلی عدم تحقق شعار سال است
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • گزارشی از تولد رادیو در ایران؛ از هیاهوی مردم در میدان توپخانه تا نخستین آوازخوانان
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • جنگیدن برای ذائقه‌سازی مخاطب موسیقی بسیار سخت شده است
  • این چند نکته ساده کمک می‌کند که بدون عطر خوشبو شوید!
  • برنامه داغ کنسرت‌های بهاری در تهران
  • پخش «چهارگاه» از شبکه چهار سیما
  • چند سوال جدی در برابر طرح «تعطیلی پنجشنبه ها»