Web Analytics Made Easy - Statcounter

دین پرست گفت: بیش از ۹۵۴ هزار سهم اشتغال در سطح کشور برای امسال در نظر گرفته شده است و تحقق این اشتغال مشروط به مواردی است که استانداران درخواست کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «بابک دین پرست» عصر امروز (چهارشنبه 11 تیر) در نشست مشترک کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گلستان اظهار کرد: 104 واحد اقتصادی در استان در تملک بانکی قرار دارد و باید ظرف مدت 10 روز عاقبت این واحدهای تملک شده تعیین و تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور ادامه داد: بیش از 954 هزار سهم اشتغال در سطح کشور برای امسال در نظر گرفته شده است که استان گلستان 33 هزار نفر سهمیه اختصاص یافته است و تحقق این اشتغال همانطور که در مکاتبه ای به رئیس جمهور انجام شده مشروط به مواردی است که استانداران درخواست کردند.

 

دین پرست به تفاهم نامه همکاری وزارت کشور با نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: سال گذشته این تفاهم نامه به منظور اشتغال و حرفه آموزی سربازان رقم خورد و بنا شد سربازان استان های دیگر براساس اولویت هایی استان این آموزش ها انجام شود.

 

وی افزود: 30 اولویت ستاد اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح شده است و در راستای اجرای این اولویت ها 31 فرماندار مورد تقدیر قرار دادیم که در استان گلستان «عبدالقدیر کریمی» فرماندار گنبدکاووس به عنوان فرماندار موفق از سوی وزارت کشور تجلیل می شود.

 

معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور ابراز داشت: 83 طرح اولویت دار اقتصاد مقاومتی مطرح شده است و همه دستگاه ها تلاش کنند برش های استانی را از وزارتخانه دریافت و در مسیر اجرای آن گام بردارند.

 

دین پرست تاکید کرد: بنا شد مهمترین گره اقتصادی استان را استانداران مطرح کنند و به عنوان 31 پروژه در کشور آن را پیگیری خواهیم کرد و در استان گلستان موضوع آشوراده مطرح شده است.

 

وی به واگذاری طرح های نیمه تمام اشاره کرد و گفت: 87 هزار پروژه نیمه تمام در کشور وجود دارد که 800 هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد این پروژه ها به پایان برسد و همه شرایط واگذاری این طرح ها مشخص شده است.

 

معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور بیان کرد: در سال 99 یک هزار و 733 پروژه قابلیت مشارکت دارد و سهم استان گلستان 9 پروژه است و انتظار داریم که واگذاری این پروژه ها پیگیری شود.

 

دین پرست به آزادسازی اراضی دریای خزر اشاره کرد و گفت: سال گذشه به دستور وزیر کشور شناسایی تصرف های غیر قانونی اراضی دریای خزر انجام شد و  180 کیلومتر از 890 کیلومتر  نوار ساحلی خزر معادل 20 درصد نوار ساحلی خزر در تصرف غیرقانونی دستگاه ها اجرایی، افراد حقوقی و حقیقی و نیروهای مسلح بود که دوران نصب تابلوی ساحل اختصاصی و ورود ممنوع به سرآمده است.

 

وی یادآور شد: قطعا بخشی از این تصرفات انکار ناپذیر است و باید نیروهای مسلح، یگان دریایی،حفاظت محیط زیست ،بندر،  گمرک، منطقه آزاد در این مکان مستقر باشند ولی باید شرایط استقرار رعایت شود.

 

معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور تاکید کرد: از این میزان تصرف نوار شمالی 53 درصد در اختیار دستگاه دولتی است و 18 درصد در اختیار شخصیت های حقیقی و حقوقی قرار دارد.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: دین شناس اشتغالزایی اشتغال معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور استان گلستان دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود رئیس جمهور به اسلام آباد

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب،حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در رأس یک هیأت عالی رتبه سیاسی - اقتصادی وارد پایتخت پاکستان شد و در بدو ورود به فرودگاه اسلام‌آباد از سوی وزیر مسکن کشور میزبان مورد استقبال قرار گرفت.

حجت الاسلام رئیسی و اعضای هیأت همراه در پایگاه هوایی نورخان که فرودگاه ویژه مهمانان بلندپایه خارجی به شمار می‌رود، از سوی ریاض حسین پیرزاده وزیر فدرال مسکن دولت پاکستان، رضا امیری مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و جمعی از مسئولان ارشد سیاسی و نظامی کشور میزبان مورد استقبال قرار گرفتند.

مراسم ورود هیأت بلندپایه جمهوری اسلامی ایران و استقبال از حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به صورت مستقیم از تلویزیون ملی پاکستان پخش شد.

قرار است تا ساعتی دیگر محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در محل کاخ نخست وزیری به طور رسمی از حجت السلام رئیسی استقبال کند.

در این سفر دو روزه که با محوریت توسعه و تقویت روابط اقتصادی و تجاری، گفت‌وگوهای دو جانبه و رایزنی‌های منطقه‌ای با عالی‌ترین مقامات پاکستان انجام می‌شود، وزیر امور خارجه، وزیر کشور، وزیر دفاع، وزیر مسکن، وزیر صنعت، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر بهداشت حجت السلام رئیسی را همراهی می‌کنند.

قرار است در جریان سفررییس دولت سیزدهم به پاکستان، تعدادی سند همکاری میان دو کشور در زمینه‌های تجاری، بهداشت، اقتصادی، امنیتی، قضائی و کشاورزی از سوی وزیران مربوطه و در حضور سران دو کشور امضا شود.

رئیس جمهور در این سفر همچنین با «آصف علی زرداری» همتای پاکستانی خود ملاقات خواهد داشت و علاوه بر آن قرار است با علما، نخبگان، تجار و فعالان اقتصادی این کشور نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

سفر به شهر لاهور قلب فرهنگی پاکستان و شهر کراچی به عنوان قلب اقتصادی این کشور از دیگر برنامه‌های رئیسی در ادامه سفر خود به پاکستان خواهد بود.

همزمان با سفر رسمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به پاکستان و به نشانه دوستی و همسایگی دو کشور، یک خیابان در شهر اسلام‌آباد به نام «ایران» نامگذاری می‌شود.

در عین شهر زیبا و سرسبز اسلام‌آباد از چند روز قبل از این سفر تاریخی، به پرچم جمهوری اسلامی ایران، پلاکاردها و تصاویر بزرگی از حجت السلام رئیسی و نخست وزیر ورییس جمهور پاکستان مزین شده است.

بر اساس آمار و ارقام، برای اولین بار حجم مبادلات تجاری ایران و پاکستان در سال گذشته رکورد زد و از رقم ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار عبور کرد.

این ارقام در سال‌های گذشته و به دلیل ادامه تحریم‌های ظالمانه غرب، با سیر نزولی با شیب کم همراه بود. سران دو کشور بر افزایش دو برابری حجم فعلی مبادلات تجاری و رساندن آن به ۵ میلیارد دلار و بیشتر تاکید دارند و با توجه به شرایط جدید تجاری و اقتصادی ایران و وجود ظرفیت‌های فراوان در دو کشور، دستیابی به این رقم در آینده نسبتاً نزدیک را دور از دسترس نمی‌دانند.

انرژی ایران، مهمترین زمینه برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی و مبادلات تجاری دو کشور است و در شرایط کنونی، خط لوله گاز ایران-پاکستان مهمترین پروژه همکاری میان دو کشور دوست محسوب می‌شود. گشایش بازارچه‌های رسمی میان دو کشور در سال گذشته و افزایش صادرات برق ایران به پاکستان نیز زمینه لازم برای توسعه این مراودات را فراهم ساخته است.

پاکستان نیز از ظرفیت بالایی برای صادرات محصولاتی نظیر منسوجات، برخی میوه‌ها، غلات، گوشت، لبنیات، برخی وسایل ورزشی و لوازم جراحی به ایران دارد و ایران هم برای صادرات گاز، نفت خام، محصولات پتروشیمی و افزایش صادارات برق به پاکستان آمادگی دارد.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • همدان استانی ممنوعه برای اشتغال اتباع
  • ورود زنان به بازی آلومینیوم - پرسپولیس ممنوع شد
  • فوری: ورود زنان به بازی آلومینیوم- پرسپولیس ممنوع شد
  • ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • برج حاشیه باغ گیاه‌شناسی ایران با ورود رییس‌جمهوری کوتاه آمد
  • ورود رئیس جمهور به اسلام آباد
  • تابلوسازی ارزان قیمت در تهران و سراسر کشور
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی