Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امنیت داخلی آمریکا از استقرار تیمی از مأموران پلیس به منظور محافظت از «مجسمه‌ها و یادبود‌های تاریخی» در روز استقلال آمریکا خبر داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، وزارت امنیت داخلی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که دولت ترامپ تیمی از مأموران پلیس را برای محافظت از برخی مجسمه‌ها و یاد‌بود‌های تاریخی مستقر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این وزارتخانه بر این عقیده است که معترضان روز چهارم جولای (روز استقلال آمریکا) ممکن است این مجسمه‌ها و یاد‌بود‌ها را تخریب کنند. 

به نوشته خبرگزاری رویترز، بیانیه این وزارتخانه جزئیاتی در مورد تعداد این تیم‌ها، آرایش آنها، هزینه استقرار و یا چگونگی پاسخ آنان به هرگونه تهدیدات ارائه نکرده‌ است. 

این بیانیه همچنین در مورد اینکه آیا تهدیدات خاصی به وجود آمده و یا اینکه از کدام یاد‌بود‌ها محافظت می‌شود، حرفی به میان نیاورده است.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، در دستورالعمل اجرایی که ترامپ هفته گذشته درباره مجسمه‌های آمریکا امضا کرد، کارگروهی از نهاد‌های مجریان قانون پایه‌گذاری شده که احتمال به وجود آمدن ناآرامی‌ها یا ویرانی‌های مدنی را برآورد خواهند کرد و می‌توانند سریعاً به تهدیدات احتمالی پاسخ دهند. 

معاون موقت وزیر امنیت داخلی در این بیانیه گفته: «در حالی که این وزارتخانه به حق همه آمریکایی‌ها برای (برگزاری) اعتراضات مسالمت‌آمیز احترام می‌گذارد، اما با خشونت و ناآرامی مدنی مدارا نخواهد شد.» 

ترامپ امسال جشن آتش‌بازی روز استقلال آمریکا را از یادبود ملی کوه راش‌مُر در ایالت «داکوتای جنوبی» مشاهده خواهد کرد. 

رویترز همچنین نوشت، رئیس‌جمهور آمریکا در از بین بردن تندیس‌های عمومی برای بزرگداشت چهره‌های تاریخی آمریکا سختگیر بوده، آنان را «زیبا» خوانده و معترضانی که این یاد‌بود‌ها را مخدوش می‌کنند تهدید به استفاده از زور کرده است. 

دونالد ترامپ بامداد روز شنبه دستور اجرایی برای حفاظت از مجسمه‌های آمریکا را امضا کرد و هشدار داد که حبس‌های طولانی مدت در انتظار اقدامات غیرقانونی در نظر گرفته شده است.

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «من دستور اجرایی بسیار قوی برای حفاظت از بناها، یادبودها و مجسمه‌های آمریکا و مبارزه با خشونت‌های مجرمانه اخیر امضا کردم.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «زندان‌های طولانی مدت برای این اقدامات غیرقانونی علیه کشور بزرگمان در انتظار است».

دونالد ترامپ روز گذشته نیز در حمایت از نمادهای برده‌داری، کنگره را به وتو تهدید کرد. وی در پیامی توییتری تهدید کرد در صورتی که در لایحه بودجه دفاعی مصوب کنگره تغییر نام پایگاه‌های نظامی این کشور گنجانده شود، او این مصوبه را وتو می‌کند.

به دنبال قتل نژادپرستانه «جورج فلوید» در آمریکا و آغاز اعتراضات سراسری علیه خشونت و تبعیض نژادی در این کشور، درخواست‌ها برای برچیدن نمادها، مجسمه‌ها و اسامی یادآور دوران برده‌داری در آمریکا تشدید شده و یکی از این درخواست‌ها هم تغییر نام پایگاه‌های نظامی آمریکا بوده است.

حامیان حقوق بشر و کنشگران اجتماعی در این کشور خواستار برچیدن پرچم‌ها، مجسمه‌ها و بناهای شخصیت‌های نظامی و سیاسی دوران کنفدراسیون هستند چرا که به گفته آنها اینها نماد نژادپرستی و برده‌داری هستند.

ارتش کنفدراسیون نیروی نظامی «کنفدراسیون ایالت‌های آمریکا» در جریان جنگ داخلی سال‌های ۱۸۶۱ تا ۱۸۶۵ بود. این کنفدراسیون شامل ۱۱ ایالت جنوبی بود که در اعتراض به مواضع ایالت‌های شمالی به ریاست جمهوری «آبراهام لینکلن» در مسائلی از قبیل برده‌داری، کارشان به جنگ ۴ ساله کشیده شد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا یاد بود ها مجسمه ها برده داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف

آفتاب‌‌نیوز :

محمدجواد ظریف، وزیر پیشین وزارت امور خارجه برای بررسی شرایط سیاست خارجی ایران در سال ۱۴۰۲ به گفتگو پرداخته است.

بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

دنیا دیگر دنیای دوقطبی نیست، حتی موضوع قطبی بودن در جهان با چالش جدی رو به رو است؛ لذا باید این واقعیات را درک کرد. مهمترین عامل در نظام قطبی عامل وفاداریست و ما هنوز بر اساس این تصور به نظرم توهمی از روابط جهانی داریم و عمل می‌کنیم. بعد خیلی زود دلسرد می‌شویم که چرا روس‌ها یا چینی‌ها با ما اینگونه رفتار کردند؟ در صورتی که اگر درست تشخیص دهیم که امروز مبانی رفتار در روابط جهانی چگونه است حتماً نه چنین توقعاتی را خواهیم داشت، نه اقداماتی می‌کنیم که ایجاد چنین توقعاتی برای ما بکند. نه خودمان را فدا برای کسی می‌کنیم و نه توقع داریم که آن‌ها برای ما این کار را بکنند.

باید روابط سازنده با همه کشور‌ها داشته باشیم. معتقدم که بدون روابط سازنده نه با شرق می‌توانیم رابطه خوبی داشته باشیم نه با غرب. یعنی بدون اینکه با غرب رابطه داشته باشیم نمی‌توانیم با شرق رابطه داشته باشیم و برعکس هم همینطور است.

تا زمانی که ما با روسیه و چین رابطه نداریم، حتما غرب هم با ما رابطه فراگیر و همه جانبه نخواهد داشت. تا زمانی که در‌ها به روی غرب از سوی ایران بسته باشد، حتما روسیه و چین هم احساس می‌کنند که کنشگر این حوزه هستند و منافعشان را بر ما تحمیل می‌کنند بدون اینکه منافع ما را در نظر داشته باشند.

اگر قرار است جهان جنگ اقتصادی داشته باشد این جنگ باید بین چین و آمریکا باشد.

فرصت مذاکره با آقای ترامپ را ما از دست ندادیم. با همه احترامی که برای دوست و همکار عزیزم آقای احمدی قائل هستم، اعتقاد دارم که نیمی از قضیه را دیده‌اند. چرا که آقای ترامپ یک بخشی از معادله است و کل معادله نیست.

آقای ترامپ حداکثر می‌تواند یک توافق دو صفحه‌ای مثل آن که با کره شمالی امضا کرد را امضا کند. آقای ترامپ نه توانش را داشت و نه ساختار آمریکا اجازه می‌دهد، همانطور که در کره شمالی اجازه ندادند که ایشان وارد یک توافق محتوایی جدید شود.

با توافق دو صفحه‌ای هم هیچ مشکلی از کسی حل نمی‌شود، فقط یک فرصت عکس انداختن فراهم می‌شود که ممکن است برای کره شمالی فرصت خوبی بود؛ چون همیشه رهبران کره شمالی دوست داشتند که با روسای جمهور آمریکا دیده شوند. چون این فرصت را پیدا نمی‌کردند بعد از اینکه روسای جمهور از کاخ سفید خارج می‌شدند معمولاً آن‌ها را دعوت می‌کردند و با آن‌ها عکس یادگاری می‌انداختند؛ لذا این پیروزی برای آن‌ها بود و یک پیروزی هم برای آقای ترامپ بود که خاصیت نارسیستی‌اش را آبیاری کند؛ لذا این قسمت از فرمایش آقای احمدی کاملاً درست است که ترامپ علاقه داشت که این کار را انجام دهد؛ اما قسمت بعدی‌اش که همانطور که در اجلاس ویتنام آمریکا و کره شمالی دیدیم این افراد دیگر هستند که تصمیم می‌گیریم.

آقای ترامپ از بنده چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما که اجازه برای مذاکره نداشتیم. اما آقای بولتون در کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» کاملاً تشریح می‌کند که هربار ایشان تا مرز استعفا پیش رفت برای اینکه مانع از مذاکره شود. خیلی هم با آب و تاب توضیح می‌دهد که در هر دو مورد استعفا نامه‌اش را نوشت و وقتی مذاکره صورت نگرفت خیالش راحت شد. اما همین نشان می‌دهد، اگر بنده با آقای ترامپ مذاکره کرده بودم یا آقای دکتر روحانی مذاکره بودند، نهایتاً همین بولتون بودند که باید این مذاکرات را به نتیجه می‌رساندند.

بعضی‌ها ایراد می‌گیرند که آقای بولتون و پومپئو از ابتدای سال ۹۷ وارد کاخ سفید شدند، یعنی از آوریل سال ۲۰۱۸، لذا می‌گویند چرا از دوران آقای تیلرسون استفاده نکردید. من با آقای تیلرسون در جلسه ۵+۱ دیدار داشتم، به هیچ وجه آقای تیلرسون در ظرفیت مذاکره نبود و اعتماد لازم را از سوی آقای ترامپ برای این که مذاکره کند، نداشت. کاملاً مشخص بود و دیدیم که ظرف تقریبا یک سال از دولت آقای ترامپ خارج شد.

من معتقدم که ما اگر تشخیص دهیم که تهدیدی که برای جمهوری اسلامی وجود دارد تهدید امنیتی‌سازی است، در زمین این تهدید بازی نمی‌کنیم؛ لذا می‌توانیم سیاست فعال‌تری را داشته باشیم. البته این به معنا نیست که دست از مخالفت با آمریکا بکشیم، مخالفت با سلطه و مخالفت با استکبار می‌تواند برای کشور یک زمینه قدرتی فراهم کند، با توجه به اینکه الان قدرت دیگر صرفاً قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی نیست. البته قدرت‌های دیگری هم هستند مثل قدرت الهام بخشی.

آن‌هایی که میگویند برجام ایراد داشت خب چرا آمریکا به برجام استناد نکرد، اگر برجام یک طرفه بود آمریکا به یک جمله برجام استناد می‌کرد و از آن خارج می‌شد. آن وقتی که استناد کردند ۱۳ کشور در شورای امنیت علیه‌شان بودند، لذا دوستان ما مقداری به واقعیت‌ها توجه کنند بهتر است.

منبع: اقتصادآنلاین

دیگر خبرها

  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • کشف هزار و ۷۶۰ عدد سکه فلزی تاریخی از منزل یک روستایی در مراغه
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • کشف یک هزار و ۷۶۰ عدد سکه فلزی تاریخی از منزل یک روستایی در مراغه
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • ترامپ سخنرانی خود را به دلیل آب و هوای بسیار بد لغو کرد
  • مرگ فردی که مقابل دادگاه ترامپ خودسوزی کرد
  • تصاویر دلخراش از خودسوزی یک نفر در مقابل دادگاه ترامپ + فیلم