Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرق،  روز گذشته عباسعلی کدخدایی ادعای یک رسانه عربی مبنی‌بر رایزنی احمدی‌نژاد با این شورا را تکذیب کرد و در توییتی نوشت: برخی انتخابات ریاست‌جمهوری را خیلی زود شروع کرده‌اند و هرازگاهی با اخبار خودساخته، ملاقات‌های فرضی افراد را با شورای نگهبان مطرح می‌کنند! شورای نگهبان تاکنون هیچ ملاقات رسمی و غیررسمی‌ای با داوطلبان احتمالی نداشته و به این‌ زودی‌ها نیز نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوج گرفتن تحرکات احمدی‌نژاد | ادعای رسانه‌ عرب‌زبان درباره دیدار مهم احمدی‌نژاد | واکنش شورای نگهبان چیست؟

به نوشته عربی‌پست، مرتضی طلایی، سیاست‌مدار اصولگرا، به این رسانه گفته است: «در هفته‌های اخیر، دوستان احمدی‌نژاد شروع به مذاکره با شورای نگهبان کرده‌اند تا موافقت آن با پذیرش صلاحیت احمدی‌نژاد در انتخابات آینده را تضمین کنند. یکی‌دیگر از اعضای مجلس که نزدیک به احمدی‌نژاد است، گفت دراین‌باره با آیت‌الله احمد جنتی دیدار کردیم، اما ایشان خواستار زمان کافی برای فکر بیشتر شدند. این در حالی است که یک منبع نزدیک به احمدی‌نژاد تأکید کرد مذاکره با شورای نگهبان به‌صورت مستقیم انجام شده و احمدی‌نژاد که شخصا با تعدادی از اعضای شورای نگهبان دیدار کرده است، تصمیم جدی برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری دارد و از طریق راه‌های مختلف تلاش می‌کند از مانع شورای نگهبان عبور کند».

این در حالی است که پیش‌تر طلایی گفته بود آنچه درباره رایزنی‌های احمدی‌نژاد با شورای نگهبان مطرح کرده، صرفا تحلیل و گمانه‌زنی بوده، نه مبتنی بر خبر و مستندات! خود احمدی‌نژاد به‌تازگی در گفت‌وگویی اسکایپی با شبکه یواس‌ایران و در پاسخ به این پرسش که آیا در انتخابات پیش‌رو کاندیدا می‌شوید و چه پیامی برای ایران‌دوستان دارید، گفته بود: «فکر می‌کنم تا انتخابات خیلی وقت داریم و باید به فکر امروز باشیم. امسال در کل دنیا سال تحولات است و باید خودمان را برای آن آماده کرده و مراقب باشیم ملت‌ها آسیب نبینند.

امروز بیشتر از آنکه مراقب یک منطقه باشیم، باید فکر جهان، اصلاح و تغییر آن باشیم. هر تغییر در ضعف جهان و در ضعف جامعه انسانی رخ می‌دهد. من فرد کوچکی از هفت میلیارد جمعیت جهان هستم که دوست دارم جهان آزادی و عزت داشته باشد. درباره انتخابات فکری نکرده و شخصا تمایلی ندارم، اما مثل همه ایرانیان آماده فداکاری هستم». تأیید یا عدم تأیید صلاحیت احمدی‌نژاد در صورت ورود دوباره به انتخابات محل بحث است. نشانه‌ها گواهی بر این نیست که او با موضعی متفاوت یا چراغ سبز از سوی شورای نگهبان روبه‌رو خواهد شد؛ تا جایی که سال ۹۶ نیز آیت‌الله جنتی به محمدرضا باهنر گفته بود احمدی‌نژاد درصورتی‌که قصد شرکت در انتخابات داشته باشد، دنبال فتنه است.

عباس امیری‌فر، از نزدیکان سابق احمدی‌نژاد، به‌تازگی مدعی شده بود شواهدی مبنی‌بر تغییر رویکرد احمدی‌نژاد و تغییر ترکیب تیمش وجود دارد. او گفته بود این به آن معناست که او حلقه پیشین را که از سوی اصولگرایان به جریان انحرافی معروف شده بودند و چهره‌های اصلی‌اش را که این روزها در زندان‌ هستند، کنار می‌زند.

حشمت فلاحت‌پیشه، نماینده ادوار مجلس، دیروز درباره تأیید صلاحیت احمدی‌نژاد از سوی شورای نگهبان گفت: بنده نمی‌توانم درباره نوع تصمیم‌گیری اعضای شورای نگهبان نظر قطعی ارائه بدهم؛ زیرا روند «تأیید» یا «رد صلاحیت» در آن نهاد سازوکار مختص به خود را دارد؛ اما اگر به حافظه تاریخی خود رجوع کنیم، افرادی را پیدا خواهیم کرد که گاهی در یک دوره رد شده و در مرحله‌ای دیگر توانسته‌اند از شورای نگهبان اذن ورود به عرصه انتخابات را اخذ کنند. با این تفسیر، می‌توان گفت شاید آقای احمدی‌نژاد نیز بتواند به‌عنوان کاندیدا در انتخابات سال ۱۴۰۰ حضور داشته باشد.

فلاحت‌پیشه در پاسخ به این پرسش که اگر احمدی‌نژاد از سد شورای نگهبان عبور ‌کند، آیا این احتمال وجود دارد که بخشی از اصولگرایان دوباره به سمت او تمایل پیدا کنند، افزود: افراد حاضر در جریانات سیاسی ایران جزء فرصت‌طلب‌ترین بازیگران سیاسی هستند. متأسفانه همین نگاه فرصت‌طلبانه باعث شده در کشور ما احزاب به معنای واقعی شکل نگیرند. در کشور ما جریانات سیاسی به این دلیل که نمی‌خواهند زیر بار تعهد بروند، تبدیل به قاتلان احزاب شده‌اند؛ زیرا ماهیت «حزب» بر این اصل استوار است که در برابر فعالیت‌ها و وعده‌های داده‌شده پاسخ‌گو باشد.

کد خبر 527394 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم احمدی نژاد شورای نگهبان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم احمدی نژاد شورای نگهبان شورای نگهبان احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای احمدی نژاد! اسرائیل، کشور است؟ /ناگفته هایی درباره واکنش معنادار رئیس جمهور پیشین به حمله موشکی سپاه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با موضع صریح سید محمد خاتمی رییس جمهوری پیشین در حمایت از پاسخ موشکی - پهپادی ایران به اسراییل انتظار افکار عمومی و رسانه ها برای واکنش محمود احمدی نژاد رییس جمهوری پیشین دیگر بالا گرفت تا جایی که روزنامه هم‌میهن در خبر خود واکنش خاتمی را با سکوت احمدی‌نژاد مقایسه و در تحلیل و سرمقاله رفتار خاتمی را از منتقدان حسن روحانی اصول‌گرایانه تر و اخلاقی‌تر دانسته چرا که اصول‌گرایان منتقد روحانی بی‌توجه به رفتار ترامپ به روحانی می‌تاختند و به نوشته روزنامه حرفه‌ای اصلاح طلب خاتمی اصول‌گرایی اصیل را به نمایش گذاشته است.

بنابر گزارش عصرایران، امروز اما خبر آمده که محمود احمدی‌نژاد گفته «هر کشوری به سایر کشورها غیر قانونی حمله کند باید پاسخ آن را دریافت کند و این حق کشوری است که مورد تهاجم قرار گرفته است.»

هر چند در نگاه اول سخن او در حمایت است اما جمله او در ادبیات اصول‌گرایی و در قالب شعار «اسراییل باید محو شود» نمی‌گنجد زیرا از واژه «کشور» استفاده کرده و قضیه را به حملات دو کشور تقلیل داده در حالی که همه به یاد دارند در موضع رییس جمهور چگونه از محو اسراییل سخن می‌گفت و چه دردسرهای زیادی برای ایران ایجاد کرده بود و حالا پیرانه سر دیپلمات شده است. آنجا که باید دیپمات می‌بود و جز به منافع ملی نمی‌اندیشید غره به درآمد سرشار نفتی در مجامع جهانی شعار می‌داد و هولوکاست را انکار می‌کرد و موجب حساسیت غرب به فعالیت های هسته ای شد و حالا که ملاحظات قبلی فروکاسته دیپلمات شده است!

در سخنان احمدی‌نژاد -و دست‌کم در جملاتی که انتشار یافته ستایش سپاه- هم دیده نمی‌شود و کم مانده مثل آقای کامرون -وزیر خارجه بریتانیا- بگوید «دفاع حق هر کشور است ولی ایران قدری زیاده‌روی کرده است.»

البته مشخص نیست که احمدی نژاد حسب عادت و و بی‌توجه به نکته ایدیولوژیک اصول‌گرایی از لفظ «کشور» استفاده کرده یا به عمد خواسته لحن او سرد و غیر رسمی و از موضع اپوزسیون باشد.

ناگفته نماند ناظران مستقل مانند مقامات ارشد جمهوری اسلامی و رسانه‌های رسمی حساسیت خاصی به این موضوع و کلمه «کشور» ندارند کما این‌که از ایده «دو کشوری یا دو دولتی در این سرزمین» آشکارا حمایت می‌کنند اما چون احمدی‌نژاد تحت تاثیر افرادی چون محمد علی رامین و نادر طالب زاده لحن دیگری داشت و هزینه تراشید این موضوع جلب توجه می‌کند خاصه به این خاطر که کیهان و برخی رسانه‌های اصول‌گرا ذره‌بین برداشته‌اند تا علیه هر که ذره‌ای تشکیک کرد و ادبیات آنان را تکرار نکرد - ولو از شناخته‌شده‌ترین و دل‌سوزترین فعالان سیاسی و مدنی باشند - موضع بگیرند و به روی خود نمی‌آورند برکشیده خودشان چه می‌گوید. هر چند بعید نیست این فقره را هم گردن خاتمی و روحانی بیندازند!

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896328

دیگر خبرها

  • واکنش ها به درگذشت معاون دولت احمدی نژاد /قالیباف پیام داد
  • واکنش به ادبیات احمدی‌نژاد درباره اسرائیل
  • واکنش آیت‌الله جنتی به عملیات «وعده صادق»
  • آقای احمدی نژاد! اسرائیل، کشور است؟ /ناگفته هایی درباره واکنش معنادار رئیس جمهور پیشین به حمله موشکی سپاه
  • امیری فر: واکنش احمدی نژاد به حمله سپاه به اسرائیل برای رفع تکلیف بود /امیدوارم سرعقل بیاید
  • واکنش محمود احمدی نژاد به حمله موشکی ایران
  • اولین واکنش احمدی‌نژاد به حمله تلافی‌جویانه سپاه
  • واکنش احمدی نژاد به حمله موشکی ایران به اسرائیل
  • واکنش محمود احمدی نژاد به حمله موشکی ایران به اسرائیل
  • اولین واکنش محمود احمدی نژاد به حمله موشکی ایران به اسرائیل