Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا،دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان گفت: شرایط در شهرستان‌هایی که وضعیت قرمز و هشدار دارند، پایدار است زیرا تقسیم‌بندی و نشانه‌گذاری این شهرستان‌ها بر اساس موارد بستری است که روزانه در حال تغییر است.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی احتمال داده می‌شود تعداد زیادی از افراد جامعه که بیشتر بی علامت هستند ناقل بیماری کرونا باشند و در تماس‌های روزانه می‌توانند این بیماری را به افراد سالم نیز منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواجه ئیان افزود: تماس بین افراد سالم و بیمار در جامعه باعث گردش ویروس می‌شود و از این طریق چرخه انتقال بیماری پایدار می‌ماند، به همین دلیل افراد در صورت امکان و نداشتن اضطرار از منزل خارج نشوند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: هرگونه تجمع‌، دورهمی‌، مراسم جشن و سوگواری و از این دست برنامه‌ها که موجب تجمع می‌شود در شرایط قرمز کرونایی در این استان فاجعه بار خواهد بود.
وی یادآورشد: شیوع بیماری کوود ۱۹ در این استان و بسیاری از جاهای کشور بعد از کاهش خوبی که در اواخر فروردین و نیمه اول اردیبهشت ۹۹ داشت، دوباره روبه افزایش گذاشته ‌است و براساس پیش بینی‌ها ابتدا موارد سرپایی و بعد بستری‌ها در استان بوشهر افزایش یافته‌است.

خواجه‌ئیان افزود: این بیماری هیچ‌گونه درمانی ندارد و کسانی که در بیمارستان بستری هستند بیشتر درمان‌های نگه‌دارنده برای آنها  انجام می‌گیرد و باید همه تلاش خود را برای پیشگیری از بیماری گذاشت.

وی بیان کرد: برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا باید مجموعه‌ای از اقدام‌ها را همه افراد جامعه از جمله کارمند، بازاریان و خانه‌دار انجام دهند و هیچ راه واحدی برای پیشگیری مطلق از بیماری وجود ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مهم‌ترین کارها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، ضدعفونی کردن مکرر دست‌ها و در صورت امکان خارج نشدن از منزل مگر در موارد خیلی ضروری است.

وی گفت: ماسک‌های سه لایه معمولی نیز می‌تواند تا حد زیادی جلوی انتقال ویروس کرونا را بگیرد و همه مردم نیاز به استفاده از ماسک N۹۵ و فیلتر دار ندارند و ماسک‌هایی که دریچه دارند برای بیماران به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود زیرا این نوع ماسک‌ها اجازه خروج هوا به بیرون را می‌دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تا چند هفته پیش نمونه‌گیری کرونا از افراد مراجعه‌ کننده به مراکز منتخب انجام می‌گرفت اما با بخش‌نامه جدید وزارت بهداشت روش کار تغییر کرد و با توجه به شیوع بالای بیماری در جامعه و محدودیت‌های دسترسی به کیت تشخیصی گروه هدف غربالگری تغییر کرده‌است.

وی اضافه کرد: بر اساس این دستورالعمل از افراد سرپایی علامت‌دار با سن بالای ۶۰ سال یا وجود بیماری زمینه‌ای (گروه‌های پرخطر از نظر عوارض کوید ۱۹)، زنان باردار و افراد در تماس با فرد مبتلا به کرونا به شرط سن بالای ۶۰ سال نمونه‌گیری انجام می‌شود.

خواجه‌ئیان افزود: بر اساس این دستورالعمل، زندانیان علامت‌دار، کارکنان زندان در تماس مستقیم با زندانی مبتلا، معتادان متجاهر علامت‌دار در مراکز ماده ۱۶، کارکنان مراکز ماده ۱۶ در تماس مستقیم با معتادان متجاهر مبتلا، مراکز نگهداری معلولان و سالمندان علامت‌دار، کارکنان مراکز نگهداری معلولان و سالمندان و سایر مراکز تجمعی در تماس مستقیم با مددجویان مبتلا نیز از جمله مواردی هستند که باید از آنها نمونه‌گیری شود.

وی بیان کرد: اتباع خارجی علامت‌دار ساکن در مهمان شهرها، اتباع داخلی وارد شده از کشورهای با شیوع بالا و، کارکنان شاغل در بخش ویژه کوید ۱۹ و کارکنان ارائه خدمات برای کوید ۱۹ در واحدهای PHC از دیگر مواردی هستند که باید از آنها نمونه‌گیری انجام شود.

خواجه‌ئیان افزود: با توجه به تغییر شرایط نمونه‌گیری توصیه می‌شود چنانچه علائم خفیف بیماری را در خود مشاهده کردند در منزل ایزوله شوند و سعی کنند تماس کمتری با افراد خانواده و سایرین داشته باشند و در صورت شدت گرفتن علائم به بیمارستان مراجعه کنند.

وی تأکید کرد: افراد عادی با علائم خفیف بیماری نیاز به مراجعه به بیمارستان ندارند و رعایت کردن موارد بهداشتی برای آنها کفایت می‌کند.

این مقام مسئول اضافه کرد: افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای، سالمندان و خانم‌های باردار باید میزان بالاتری از احتیاط را داشته باشند و خانواده‌های این افراد نیز برای حفظ سلامت آنها ضریب بالاتری از احتیاط را مدنظر قرار دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه در یک دور همی در هفته‌های گذشته در استان بوشهر موارد زیادی مبتلا شدند و با وجود توصیه‌های مکرر، افراد زیادی در جامعه این هشدارها را جدی نمی‌گیرند.

وی تاکید کرد: این درصد کم افراد جامعه نیز می‌توانند باعث تداوم چرخه انتقال ویروس در جامعه باشند.

کد خبر 527416 برچسب‌ها استان بوشهر كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان بوشهر كرونا در ايران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خواجه ئیان برای پیشگیری استان بوشهر نمونه گیری علامت دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قرمز برای سیستان و بلوچستان | موج شدید بارش‌ها در راه است

در حالی که هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی تا شب گذشته (۲۸ فروردین) به اوج خود رسید، امروز چهارشنبه (۲۹ فروردین) هشدار قرمز با بارش‌های سیل‌آسا و آبگرفتگی معابر در استان سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اعلام این خبر به ما گفت: «استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، بارش‌های شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود. برای استان‌های یزد، فارس، نیمه جنوبی اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد بارش تگرگ و رعد و برق اتفاق می‌افتد.»

فریبا گودرزی افزود: «پنجشنبه (۳۰ فروردین) بارش در استان‌های شرقی و جنوب شرقی کشور ادامه دارد. جمعه (۳۱ فروردین) سامانه بارشی بعدی وارد کشور می‌شود که در روز‌های آتی درباره وضعیت فعالیت سامانه توضیحاتی ارائه خواهد شد.»

کارشناس سازمان هواشناسی کشور درباره هشدار قرمز در استان سیستان و بلوچستان گفت: «نیمه جنوبی استان سیستان و بلوچستان بارش شدید را تجربه می‌کند. احتمال سرریز سدها، انسداد راه‌ها، احتمال تخریب پل، اختلال جدی در سفر‌های بین شهری و داخل شهری، خسارت به محصولات باغی و زراعی وجود دارد.»

توصیه به شهروندان در این شرایط عدم توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اجتناب از فعالیت‌های کوه‌نوردی و عدم تردد دامداران و عشایر در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌هاست.

آسمان پایتخت ابری تا نیمه ابری است و نوسانات دمایی بین ۱۵ و ۲۵ را تجربه می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار هواشناسی سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • برج آزادی تهران به مناسبت روز هموفیلی «قرمز» شد
  • برج آزادی تهران «قرمز» شد
  • پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • فیک بیوتی
  • صدور هشدار قرمز برای این استان
  • تماس‌ تلفنی وزیر کشور با استاندار کرمان و بررسی وضعیت منطقه 
  • هشدار قرمز برای سیستان و بلوچستان | موج شدید بارش‌ها در راه است
  • ببینید | هشدار قرمز برای نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان