Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-18@16:10:25 GMT

شهریاری: برخی مردم توان خرید روزانه ماسک را ندارند

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۴۱۸۹

شهریاری: برخی مردم توان خرید روزانه ماسک را ندارند

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: علی‌رغم اجباری شدن استفاده از ماسک اما بسیاری از مردم کشور با توجه به وضعیت اقتصادی، توان خرید روزانه ماسک‌های را ندارند و دولت باید در این زمینه تدابیری را اتخاذ کند.

حسینعلی شهریاری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا پیرامون آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در ایران اظهار کرد: هنوز موج دوم کرونا در استان‌های ایران آغاز نشده است و رشد مبتلایان به کووید ۱۹ در برخی از استان‌ها پیک اول این بیماری است؛ به همین دلیل تاکید می‌شود که ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی از حضور در تجمعات پرهیز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هفته گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی میزبان وزیر بهداشت بود. در این جلسه تاکید شد که تمرکز کمیسیون بر نظارت باشد؛ زیرا در حال حاضر هیچ خلع قانونی در حوزه بهداشت و درمان کشور وجود ندارد. هدف اصلی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم نظارت کامل در حوزه سلامت و پیگیری و رفع مشکلات است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حال حاضر اختیارات لازم به شورای مبارزه با کرونا هر استان که به ریاست استاندار تشکیل شده داده شده تا هرگونه تصمیمی را پیرامون جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در استان اتخاذ کنند. این تصمیم پس از انتقال به وزارتخانه مصوب می‌شود.

شهریاری خاطرنشان کرد: متأسفانه در استان‌های خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان در ابتدا پیک این بیماری وجود نداشت و از همین رو برخی از شهروندان بیماری کرونا را جدی نگرفتند، اما امروز این استان‌ها در وضعیت قرمز قرار دارند. امیدواریم شهروندان با رعایت بهداشت فردی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی جان خود و خانواده خود را از این بیماری حفظ کنند.

وی ادامه داد: علی‌رغم اجباری شدن استفاده از ماسک اما بسیاری از مردم کشور با توجه به وضعیت اقتصادی، توان خرید روزانه ماسک‌های را ندارند و دولت باید در این زمینه تدابیری را اتخاذ کند.

کد خبر 431652

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا کرونا در ایران ابتلا به کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت برگزاری نمایشگاه کتاب تهران را بالا ببریم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید صادق طباطبایی‌نژاد اظهار داشت: نمایشگاه کتاب که هر ساله در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، مهمترین رویداد فرهنگی کشور است و به دلیل بین‌المللی بودن این رویداد، از دیگر کشورها نیز برای عرضه کتاب به ایران می‌آیند، به همین دلیل این نمایشگاه از ظرفیت‌های بالایی در زمینه دیپلماسی فرهنگی برخوردار است.

وی افزود: بسیاری از گروه‌های جامعه هر ساله منتظر و پیگیر برگزاری نمایشگاه کتاب تهران هستند و اخبار و اطلاعیه‌های مرتبط با این نمایشگاه را رصد می‌کنند. فکر می‌کنم به هر میزانی که کیفیت برگزاری نمایشگاه کتاب را بالا ببریم و کتاب‌های کیفی‌تری عرضه کنیم تأثیر آن را در جامعه و فرهنگ کشور خواهیم دید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نمایشگاه کتاب را گردهمایی بزرگ کتابخوانی و کتاب دوستی در ایران دانست و ادامه داد: نمایشگاه کتاب به نوعی شب قدر کتاب‌خوانان و کتاب دوستان است و هر میزان کیفیت برگزاری آن بهتر باشد و کتاب‌هایی که در دسترس مردم نیست در نمایشگاه توسط ناشران عرضه شود در کتابخوانی کشور هم اثر مثبت دارد.

طباطبایی‌نژاد داشتن برنامه‌های فرهنگی مروج کتابخوانی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را ضروری عنوان کرد و گفت: با برنامه‌های متنوع می‌توان فرهنگ کتابخوانی را بهبود بخشید، یکی از رسالت‌های نمایشگاه می‌تواند رصد وضعیت کتابخوانی کشور باشد. کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در عرصه‌های مختلف فعالیت دارد و یکی از دغدغه‌های مهم اعضای این کمیسیون حوزه کتاب و مطالعه در جامعه است.

وی بیان کرد: وضعیت کتاب و کتابخوانی، کتابخانه‌ها و نمایشگاه کتاب مورد توجه کمیسیون فرهنگی است و نظارت و ارزیابی سالانه‌ای از وضعیت این حوزه توسط گزارش‌هایی که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانه‌های عمومی دریافت می‌کند، انجام می‌دهد.

نماینده مردم اردستان در مجلس یادآور شد: در موضوع بودجه کارهای خوبی در چهارسال گذشته انجام داده‌ایم و رایزنی‌های خوبی در این رابطه بین دولت و سازمان برنامه و بودجه کشور شکل گرفت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که از دوران نوجوانی و طلبگی به طور مرتب از نمایشگاه کتاب بازدید داشته است، خاطرنشان کرد: خاطرات خوبی از نمایشگاه دارم و حضور این حجم از کتاب دوست و کتابخوان در نمایشگاه همیشه برایم جذاب بوده است.

گفتنی است سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به دو شکل حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 6080396

دیگر خبرها

  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • همه دلایلی که دولت را پای میز مذاکره مزدی برگرداند!
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • کیفیت برگزاری نمایشگاه کتاب تهران را بالا ببریم
  • مجوز دانشکده علوم پزشکی ملایر در آستانه صدور قرار دارد ‌
  • نهایی شدن بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ امروز در کمیسیون تلفیق
  • بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس
  • طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • ادامه رسیدگی به لایحه تجارت در دستورکار مجلس