Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس و دولت باید کاری بکند که انجام دادن فساد سخت و یا غیر ممکن شود.

مصطفی طاهری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در مورد برخورد با مفسدان اقتصادی اظهار کرد: متاسفانه مهم‌ترین آسیب برخورد با فساد اقتصادی و بهره‌گیری از بیانات مقام معظم رهبری برخورد ویترینی با این موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه معتقد هستند که فساد و مفسد بد است و باید با آن برخورد شود، تاکید کرد: برای عملیاتی کردن بیانات مقام معظم رهبری باید این برخورد را به صورت جدی دنبال کرد.

وی با بیان اینکه مجلس و دولت باید کاری بکند که انجام دادن فساد سخت و یا غیرممکن شود، تصریح کرد: تا زمانی که انجام دادن فساد راحت باشد مابقی مبارزه با فساد شعاری بیش نیست.

طاهری با بیان اینکه بهترین راه مقابله با فساد شفاف‌سازی است، عنوان کرد: وقتی شفافیت در حساب و کتاب وجود نداشته باشد، فساد آسان است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایجاد مدیریت یکپارچه اطلاعاتی زمینه جلوگیری از فساد و مال اندوزی مدیران را فراهم می‌کند، گفت: این سیستم وجود ندارد و شناسایی مفسدان به شانس و یا ارائه اطلاعات توسط فرد دیگر بستگی دارد که نسبت به فساد موجود بسیار اندک است.

وی با بیان اینکه تا زمانی که حساب و کتاب مردم و مسؤولان قابل رصد نباشد، زمینه فساد باز است، گفت: با این شرایط برخورد با مفسدان اقتصادی شعاری بیش نخواهد بود.

طاهری با بیان اینکه به شدت پیگیر شفاف سازی اموال افراد در جامعه هستیم، عنوان کرد: این موضوع به عنوان اولویت بنده در مجلس است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سامانه جامع اطلاعاتی باید در کشور ایجاد شود، تصریح کرد: اطلاعات مالی باید برای دولت و مجلس شفاف باشد.

وی با اشاره به اینکه شفاف‌سازی مالی تنها مربوط به مبارزه با فساد اقتصادی نبوده و در زمینه‌های دیگر نیز دولت را در مدیریت جامعه کمک می‌کند، گفت: این اطلاعات در زمینه کمک‌های دولت به قشر ضعیف جامعه و مدیریت شرایط خاص، چون حوادث و بیماری را نیز فراهم می‌کند.

انتهای پیام/۷۳۰۰۹/ق/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: فساد مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی شفاف سازی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.   قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بارها شنیده شده و نمودهای عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.   ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیازهای واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض‌ جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...   اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.   در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟   در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟   مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند! کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • مانع تراشی در مسیر شفافیت بازار مسکن
  • آمادگی مجلس برای برخورد با خاطیان موضوع خانه‌های خالی
  • طرح جامع گردشگری سردابه تدوین می‌شود
  • احتمال تقابل دو قدرت فوتسال آسیا/ حفظ رکورد یا انتخاب مسیر آسان؟
  • پرداخت ۵۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • پرداخت 55 هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی