Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رییس جمهوری گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم توانستیم هر دو ماه یک سد مخزنی ملی، هر ماه یک تصفیه خانه فاضلاب و هر ۵٠ روز هم یک تصفیه خانه آب شهری افتتاح کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در آیین افتتاح بهره برداری از طرح های ملی وزارت نیرو که در قالب پویش الف ب و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: امروز شاهد افتتاح طرح ها و پروژه هایی در ۲ استان فارس و کرمانشاه بودیم که هر ۲ استان از نظر اینکه در شرایط آبی خوبی قرار ندارند، بسیار حایز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی ضمن قدردانی از همه کارگران، مهندسان، مدیران در وزارت نیرو و بخش خصوصی اظهار داست: کار عظیم و بزرگی امروز انجام گرفته است به طوری که در آب شهری امروز شهرنشینان ۹۹.۹ درصد جمعیت از آب شرب بهداشتی پایدار استفاده می کنند و در جمعیت روستایی هم بیش از ۸۲ درصد از آب بهداشتی پایدار بهره مند می شوند، این افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است.

وی خاطر نشان کرد: این که ما قادر هستیم به طور متوسط در دو دولت یازدهم و دوازدهم هر دو ماه یک سد مخزنی ملی را افتتاح کنیم، هر ماه بتوانیم یک تصفیه خانه افتتاح کنیم هر ۵۰ روز بتوانیم یک تصفیه خانه آب شهری را افتتاح کنیم خیلی برای ما اهمیت دارد.

رییس جمهوری یادآور شد: مردم ما کاملا می دانند که در زمان پیروزی انقلاب اسلامی کل تصفیه خانه فاضلاب کشور فقط چهار عدد بوده است امروز از چهار عدد امروز به ۲۴۲ تصفیه خانه فاضلاب رسیدیم و امروز ٢۴٢ امین تصفیه خانه کشور در استان فارس افتتاح شد. و افتتاح های دیگری هم در پایان دولت خواهیم داشت .

رییس دولت تدبیر و امید اضافه کرد: در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی فقط ٢٧ تصفیه خانه داشتیم اما امروز ۱۵۶ تصفیه خانه را افتتاح کردیم که ۳۷ مورد آن در دولت‌های یازدهم و دوازدهم بوده است.
وی یادآور شد: این نشان می دهد از آغاز کار دولت یک حرکت خوب و جهش وار و جهادی در این زمینه انجام شده و ثمرات بسیار خوب آن را امروز که در شرایط تحریم و فشار ستمگری مانند آمریکا به مردم هستیم، می بینیم و می توانیم افتخار آمیز حرف بزنیم.

وی افزود: آن چه بعد از انقلاب اسلامی نسبت به قبل انقلاب اسلامی بوده است با افتخار می توانیم حرف بزنیم که از چهار تصفیه خانه به ۲۴۲ تصفیه خانه فاضلاب و از ۲۷ تصفیه خانه آب به ۱۵۶ تصفیه خانه رسیدیم یعنی حرکت ما یک حرکت پرشتاب بوده و همه مردم ما برای آبادانی سرزمین شان تلاش کردند.

رییس جمهوری در ادامه با اشاره به اهمیت نظم و ترتیب و زمان بندی و وعده دقیق دادن به مردم گفت: وقتی به مردم وعده می دهیم، می گوییم در این دولت تعدادی سد را به افتتاح خواهیم رساند اما زمانی خیلی دقیق تر در این زمینه حرف می زنیم و می گوییم تا امروز ۴۳ سد را افتتاح کردیم، تا پایان دولت ۵۸ سد را به افتتاح خواهیم رساند.

روحانی افزود: این که بتوانیم با آمار و زمان بندی حرف بزنیم یکی از آرزوهای من بود. در کشورهای اروپایی اعلام می کنند که پایان دو یا سه سال ۱۰ طر ح به افتتاح می رسد و حتی تاریخ و روز آن را اعلام می کنند و ما امروز در آب و برق کشور به این نقطه رسیدیم.

وی ادامه داد: این که وزیر نیرو می گوید در این ۶ ماه چه طرح هایی افتتاح شد یا می گوید در ۱۲ ماه چه طرح هایی افتتاح خواهد شد و یا برای سال آینده هم تا پایان دولت را اعلام می کند، این خیلی مهم است.

رییس جمهوری تصریح کرد: منظم بودن، برنامه ریزی دقیق داشتن و با محاسبه حرکت کردن مردم را با نشاط و امیدوار می کند. فقط دبستان نیست که بگوییم اول سال تحصیلی ۳۱ شهریور و پایان آن خرداد ماه است. در همه طرح ها باید بتوانیم با زمان بندی با مردم حرف بزنیم.

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه در غرب کشور کار بسیار بزرگی انجام شده است، اظهار داشت: ما در نقاط مرزی غرب کشور ۵۳ سد به ثمر رساندیم که از این ۵۳ سد ۲۴ سد در دولت یازدهم و دوازدهم انجام گرفته و به ثمر رسیده که ۴۵ درصد این سدها بود.

وی گفت: شهرهای غرب کشور در دوران دفاع مقدس در اوج حملات دشمن بودند و بخشی از اینها در اشغال دشمن بود. ما الان از سد شرفشا حرف می زنیم که در کرمانشاه است و آب آن به گیلان غرب و منطقه غرب سومار که در زمان جنگ ویران شده بود، منتقل و باعث آبادانی این شهر می شود. در واقع ما امروز به جهاد و ایستادگی مردم گیلان غرب، سومار و کرمانشاه که در آن شرایط سخت مقاومت و ایستادگی کردند، پاسخ می دهیم.

رییس جمهوری در ادامه از وزیر امور خارجه و وزیر و راه و شهرسازی خواست برای آبادانی سومار که نقاط مرزی تجاری با عراق است، تلاش کنند. چون رو به روی سومار شهر مندلی عراق است که نزدیک ترین راه به بعقوبه، شمال بغداد، سامرا و کردستان عراق است.

روحانی اضافه کرد: سومار در آینده می تواند یک شهر مرزی برای تبادل کالا با کشور عراق باشد بنابراین امروز یک قدم مهم و بسیار خوبی برداشته شد.

روحانی تاکید کرد: تا پایان سال برای استان های غربی یعنی ایلام، کرمانشاه و خوزستان قدم های خوبی برداشته خواهد شد. این سدها و اجرای طرح گرمسیری بیشتر به منطقه کرمانشاه و ایلام مربوط می شود و تا پایان سال افتتاح های خوبی در بخش کشاورزی خواهیم داشت.

رییس جمهوری گفت: در حال طراحی لوله کشی برای کانال کشی و زه کشی برای تجهیز ۱۸ هزار هکتار از اراضی غرب کشور هستیم که تاکنون بیش از ۱۰ هزار هکتار آماده شده است بقیه هم در سال جاری آماده می شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور تصفیه خانه فاضلاب یازدهم و دوازدهم انقلاب اسلامی یک تصفیه خانه افتتاح کنیم رییس جمهوری حرف بزنیم غرب کشور تا پایان پایان دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورونیوز: آمریکا نمی‌تواند تحریم‌های نفتی ایران را تشدید کند

یورونیوز در گزارشی به بررسی این پرسش پرداخت که «چرا آمریکا نمی‌تواند در پاسخ به حمله ایران به اسرائیل تحریم‌های نفتی علیه تهران را شدت بخشد؟».

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: وبسایت یورونیوز با بررسی گزارش‌های رسانه‌های غربی نوشت: خبرگزاری رویترز در گزارشی می‌گوید احتمال اینکه بعد از حملات پهپادی و موشکی ایران علیه اسرائیل، آمریکا تحریم‌های چشمگیری را علیه صادرات ایران وضع کند بعید به نظر می‌رسد.

اندکی پس از آنکه تهران حمله آخر هفته خود را آغاز کرد رهبران جمهوریخواه مجلس نمایندگان، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا را به ناتوانی در اجرای اقدامات موجود متهم کردند و وعده دادند که مجموعه‌ای از لایحه‌ها را برای تشدید تحریم‌های ایران اتخاذ خواهند کرد. استیو اسکالیس، نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان، در گفت‌وگو با فاکس نیوز در این خصوص گفت: «دولت فروش نفت را برای ایران آسان کرده است و درآمدهایی برای آنها ایجاد می‌کند که برای تأمین مالی فعالیت‌های تروریستی استفاده می‌شود.»

فشار سیاسی برای تنبیه ایران یک مشکل دیگر برای دولت ایجاد می‌کند: چگونه می‌توان از چنین حملاتی در آینده بدون تشدید تنش‌های منطقه‌ای، افزایش قیمت نفت یا دشمنی با چین، بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران، جلوگیری کرد. واشنگتن برای ماه‌ها گفته است که یکی از اهداف اصلی‌اش این است که مانع از تبدیل مناقشه غزه بین حماس و اسرائیل به یک جنگ گسترده‌تر منطقه‌ای شود.

چندین تحلیلگر منطقه‌ای گفتند که تردید دارند که بایدن اقدام قابل توجهی برای تشدید اجرای تحریم‌های کنونی ایالات متحده برای خفه کردن صادرات نفت خام ایران، انجام دهد.

اسکات مدل‌، افسر پیشین سیا و رئیس کنونی شرکت راپیدان انرژی در این خصوص می‌گوید: «حتی اگر این لوایح تصویب شوند، سخت است که ببینیم دولت، تحریم‌های موجود را برای کاهش یا محدود کردن صادرات نفت ایران به شکل معناداری اعمال کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در سال ۲۰۱۸ پس از خروج از توافق هسته‌ای تهران، تحریم‌های آمریکا علیه نفت ایران را دوباره فعال کرد. دولت بایدن هم با تحریم شرکت‌ها در چین، امارات عربی متحده و جاهای دیگر به دنبال مقابله با دور زدن این تحریم‌ها بوده است.

علی‌رغم این تلاش‌ها، راپیدان تخمین می‌زند که صادرات نفت ایران به ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز رسیده است. اسکات مدل می‌گوید این میزان نزدیک به ۲ میلیون بشکه در روزی است که ایران قبل از تحریم‌ها صادر می‌کرد. تأثیر احتمالی بر قیمت بنزین یکی از دلایلی است که بایدن، با احتیاط درخصوص محدود کردن صادرات نفت ایران رفتار می‌کند.

کیمبرلی داناوان، کارشناس تحریم‌ها در شورای آتلانتیک، می‌گوید: تحریم‌های مرتبط با نفت در دو سال گذشته به شدت اجرا نشده است. به دلیل نگرانی از افزایش قیمت نفت، من انتظار ندارم که دولت در واکنش به حملات موشکی و پهپادی ایران علیه اسرائیل، اجرای تحریم‌ها را تشدید کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا می‌گوید: دولت بایدن هیچ تحریمی را علیه ایران لغو نکرده و به افزایش فشار بر جمهوری اسلامی ادامه داده است. تحریم‌های گسترده و همپوشانی ما علیه ایران همچنان پابرجاست و ما به اجرای آن‌ها ادامه می‌دهیم. اجرای تهاجمی تحریم‌ها همچنین می‌تواند روابط آمریکا و چین را بی‌ثبات کند، روابطی که مقامات چینی و آمریکایی پس از یک دوره دشوار پس از سرنگونی یک بالون نظارتی مشکوک چینی که از قلمرو ایالات متحده، تلاش شده ترمیم شود. تقریباً تمام نفت ایران که وارد چین می‌شود به‌عنوان منشأ مالزی یا سایر کشورهای خاورمیانه شناخته می‌شود و توسط «ناوگان تاریک» نفتکش‌های قدیمی حمل می‌شود که معمولاً هنگام بارگیری در بنادر ایران، فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند تا شناسایی نشوند. متخصص ردیابی نفتکش‌ها ورتکسا آنالیتیکس تخمین زده که چین در سال گذشته رکورد ۵۵.۶ میلیون تن متریک یا ۱.۱۱ میلیون بشکه نفت خام ایران را وارد کرده است. این رقم تقریباً ۹۰ درصد از صادرات نفت خام ایران و ۱۰ درصد از واردات نفت چین را تشکیل می‌دهد.

واشنگتن برای کاهش صادرات نفت ایران باید چین و نهادهای درگیر در تجارت این کشور را هدف بگیرد. یکی از منابع مطلع و مرتبط با این موضوع به رویترز می‌گوید: «اگر واقعاً می‌خواهید به دنبال صادرات نفت ایران باشید، بله، باید اقدامی معنادار علیه چین انجام دهید. اما آیا واقعا قصد دارید به دنبال بانک‌های بزرگ بروید و آیا قرار است کاری انجام دهید که نه تنها دولت فعلی که حتی دولت ترامپ هم انجام نداده است؟»

دیگر خبرها

  • احمدی نژاد از اسراییل به عنوان «کشور» یاد کرد
  • علیزاده طباطبایی: امام می‌خواستند ارتش حفظ شود/ آقای روحانی نقش موثری در تصفیه‌ ارتش نداشت/ داخل ارتش سال ۵۸ کاملا به هم ریخته بود
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • رویترز: بایدن تحریم‌های نفتی ایران را تشدید نمی‌کند
  • یورونیوز: آمریکا نمی‌تواند تحریم‌های نفتی ایران را تشدید کند
  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم
  • بایدن از پس تبعات تحریم نفت ایران برنمی‌آید
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها
  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • افتتاح ۲ هزار و ۵۸ واحد مسکونی استان سمنان در سفر رییس جمهور