Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی جهانگیری روز پنجشنبه در جلسه کمیته فنی شورای معدن آذربایجان شرقی، با اشاره به نقش مهم معادن در ایجاد ارزش افزوده و اشتغال، اظهار کرد: ارزیابی توجیه اقتصادی و زیست‌محیطی طرح‌های معدنی باید از منظر هزینه ‌فایده ملی انجام شده و تمام هزینه‌ها و منافع مستقیم و غیرمستقیم این طرح‌ها مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بر ضرورت توجه به الزامات زیست‌محیطی در بهره‌برداری از معادن تاکید کرد و گفت: استفاده از نظرات علمی و کارشناسی گروه‌های تخصصی باید مورد توجه صاحبان و بهره‌برداران معادن قرار گیرد.

جهانگیری همچنین از همکاری و تعامل مثبت اداره کل منابع طبیعی استان در اجرای طرح‌های معدنی قدردانی کرد و افزود: این همکاری و تعامل هم برای بخش معدن و هم برای محیط زیست استان سودمند بوده است.

معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر رفع مشکلات مربوط به معادن راکد و غیرفعال استان، گفت: معادن می‌توانند یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد باشند و بر این اساس استفاده از ظرفیت‌های معدنی، جزو اولویت‌های مدیریت ارشد استان است.


وی بر جذب سرمایه‌های بخش خصوصی در بخش معدن استان اظهار کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی هم مکلف به همکاری در این زمینه هستند.

جهانگیری همچنین بر ضرورت دقت در تنظیم قراردادهای حقوقی در واگذاری اراضی منابع طبیعی به بهره‌برداران معدنی تاکید کرد.

برچسب‌ها قانون معادن آذربایجان شرقی توسعه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون معادن آذربایجان شرقی توسعه اقتصادی قانون معادن آذربایجان شرقی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر منیری در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه در شهرستان بستان آباد سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای تولید می‌شود گفت: با توجه به ارزش غذایی خوبی که در این محصول وجود دارد و همچنین ظرفیت مناسب قارچ برای جایگزین شدن گوشت به عنوان یک پروتئین، تولید این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تولید قارچ کسب‌وکاری است که از بهره‌وری بالایی برخوردار است، اضافه کرد: براساس آمارهای موجود برای تولید یک کیلوگرم قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر آب نیاز است. با توجه به اینکه تولید قارچ خوراکی در فضای بسته و مدیریت‌پذیری انجام می‌شود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغال‌زایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.

وی با اشاره به اینکه در این شهرستان ۴ واحد تولید قارچ دکمه‌ای صنعتی و بیش از ۳۰ واحد تولید خانگی فعال وجود دارد افزود: شهرستان بستان آباد بدلیل آب و هوای خاص خود (تابستان‌های خنک و اقلیم مناسب کشت و پرورش قارچ خوراکی) و نزدیکی به مرکز استان و شهرستان‌های همجوار از لحاظ بازار مصرف، مناسب تولید قارچ است.

کد خبر 6086094

دیگر خبرها

  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • ترکمانچای شهرستان شد
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از مجتمع آبرسانی