Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی (ص)، صبح امروز نشست ترویج علم بنیاد مصطفی (ص) با موضوع "بررسی روند درمان ویروس کرونا از طریق پلاسما درمانی" با حضور آقایان پیمان عشقی؛ مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران، حسن ابوالقاسمی؛ رئیس دانشگاه بقیهالله و عبدالمجید چراغعلی؛ عضو هئیت علمی دانشگاه بقیه‌الله و رئیس تیم پزشکی درمان کووید ۱۹ از طریق پلاسما درمانی در محل بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این نشست، سیدعلی عمرانی، مدیر اجرایی بنیاد مصطفی (ص) ضمن خوشآمدگویی به مهمانان و اصحاب رسانه گفت: بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، به دنبال تقویت بنیان‌های علمی جامعه و کمک به هم‌افزایی و همکاری در سطح جامعه جهانی و جوامع اسلامی است. بنیاد مصطفی (ص) تلاش می‌کند تا با استفاده از الگو‌های موجود به نیاز‌های جامعه پاسخ دهد که این الگو‌ها در شبکه‌های مختلفی ایجاد شده‌اند تا با همکاری یکدیگر جامعه را پیش ببرند.

وی در خصوص برگزاری نشست استپ پیرامون ویروس کرونا بیان کرد: هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی با حضور دانشمندانی همچون دکتر چراغعلی و سایر دانشمندان جهان اسلام برگزار شد که طی دو روز توانستیم میان افراد اطلاع‌رسانی ایجاد کنیم؛ اما برای ایجاد شبکه سازی و تقویت آن نیازمند، ظرفیت‌سازی هستیم که این ظرفیت‌ها، جوانان و نخبگان جهان اسلام هستند.

مدیر اجرایی بنیاد مصطفی (ص) با بیان اینکه درتلاش هستیم تا ادبیات علم نافع را ترویج کنیم، اظهار کرد: ما خواهان پرورش مهارت‌های مختلفی هستیم؛ اثربخشی بدون گفتمان میان جامعه صورت نمی‌گیرد و در این مسیر اصحاب رسانه کمک ما هستند. نشست‌های ترویج علم با کمک اهالی رسانه ادامه پیدا می‌کند تا اطلاعات و اتفاقاتی در سطح جهان رخ میدهد، در اختیار عموم قرار گیرد؛ ما از همه رسانه‌های دنیا دعوت می‌کنیم تا همراه ما باشند که بتوانیم صدای دستاورد‌های علمی را به گوش همه جهان برسانیم.

در ادامه حسن ابوالقاسمی، رئیس دانشگاه بقیه‌الله در خصوص تجربیات کسب شده در ایران و انتقال آن به سایر کشور‌ها گفت: ما در زمینه پلاسمادرمانی و کووید ۱۹، تجربیاتی کسب کرده‌ایم؛ این بیماری دنیا را غافل‌گیر کرده است. بعد از کشور چین، ایران دومین کشوری بود که به این بیماری مبتلا شد؛ در بیمارستان‌ها با حجم زیادی از بیماران روبه‌رو بودیم. ما در زمینه همه بیماری‌ها، پروتکل‌هایی داریم؛ اما در زمینه این بیماری، پروتکلی نداشتیم و باید سعی می‌کردیم که مرگ و میر را کاهش دهیم؛ زیرا بسیاری از مردم و افراد چاق و دیگر بیماران در معرض خطر بودند.

وی در ادامه بیان کرد: سوابق گذشته نشان می‌داد که انسان در مقابل عفونت‌ها، بعد از مدتی ایمن می‌شود؛ زیرا در بدن پادتن ساخته می‌شود. در صدسال اخیر توجه انسان بر استفاده از این آنتی‌بادی‌ها بوده است. در برخی بیماری‌ها، آنتی بادی‌های تولید شده در بدن می‌توانند بیماری را از بین ببرند؛ بنابراین به فکر پلاسمادرمانی افتادیم، مطالعات درمانی در گذشته نشان می‌داد که پلاسما درمانی، خوب است و کشور چین نیز قبلا از این روش استفاده کرده بود. براین اساس ما نیز از ظرفیت‌های موجود استفاده کردیم و در بیمارستان بقیه الله جلسه‌ای تشکیل شد که چگونه می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی از این امکانات استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه بقیه‌الله با بیان اینکه در زمینه پلاسمادرمانی وضعیت خوبی در ایران داریم، عنوان کرد: سالانه بیش از چهارصد هزار لیتر از پلاسمای افراد سالم را دریافت و به کشور‌ها صادر می‌کنیم و آنان پلاسما را به دارو تبدیل می‌کنند و با شرکت‌ها قرارداد‌هایی منعقد کرده‌ایم. همچنین سازمان بهداشت جهانی هم به دیگر کشور‌ها توصیه کرده است که این مدل را از ایران بیاموزند.

وی در ادامه گفت: تهیه پلاسما برای ما سخت نبود؛ در شرایط دشوار، به این نتیجه رسیدیم که تزریق پلاسمای بیماران بهبود یافته بعد از دو هفته به بیماران دیگر موثر است؛ براین اساس با تضمین، مجوز را دریافت و در بیمارستان بقیه‎الله تزریق پلاسما را در اواخر اسفندماه سال گذشته آغاز کردیم. هیچ کشوری هم از این روش استفاده نکرده بود؛ تاثیر پلاسما بیشتر از دارو بود؛ چون داروی موثر کوویید ۱۹ وجود نداشت؛ در پنجاه مورد اول رضایت داشتیم و تعداد بیشتری از بیماران نجات یافتند. به نظر من استفاده از پلاسمای بیماران بهبود یافته از کرونا، پس از دوهفته و تزریق به دیگر بیماران دستاورد خوبی بوده است.

رئیس دانشگاه بقیه‌الله در خصوص تاثیر قطعی پلاسمادرمانی و موانع موجود تصریح کرد: اول اینکه ما باید ثابت کنیم که وقتی بیمار از روش پلاسما درمانی استفاده می‌کند، دچار بیماری نمی‌شود که این مورد ثابت شده است و دوم اینکه ببینیم تاثیر دارد یا خیر؛ این به معنی این نیست که هرفردی پلاسما دریافت کند، نمی‌میرد؛ زیرا پلاسما درمانی بستگی به حجم پلاسما و زمان دارد؛ براین اساس هرچه زودتر این روش آغاز شود، نتیجه بهتری دارد. اگر بیماران در بدو ورود به بیمارستان، پلاسما دریافت کنند، خوب است و شاید بیماری سختی نگیرند.

ابوالقاسمی اظهار کرد: ما بهترین پلاسما و خون‌ها را داریم، اما هنوز به نسبت تعداد بیماران، لازم است بانک خوبی داشته باشیم. پلاسما باید از بیمار بهبود یافته گرفته شود؛ تاکنون این عمل با تاخیر انجام شده است که باید با همکاری وزارت بهداشت برنامه مناسبی در این خصوص تعبیه شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پلاسمای خون پلاسمادرمانی پارسی خبر ویروس کرونا دانشگاه بقیه الله رئیس دانشگاه بقیه پلاسما درمانی بنیاد مصطفی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۷۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فقدان مهارتهای خود مراقبتی در بیماران قلبی و بستری شدن مکرر آنها از چالش های مهم است که ریشه در اجرای برنامه خودمراقبتی نادرست و کافی نبودن آموزش به این بیماران دارد.

آموزش خود مراقبتی، انسانها را به سمت حفظ، نگهداری و ارتقای سلامت سوق می دهد و می تواندباعث مقابله ی بهتر افراد با اثرات بیماری گردد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است
  • حذف ۸۰ درصدی پساب‌های صنعتی با روش پلاسما
  • شروط بنیاد مسکن مانع تخصیص «قیر رایگان» به روستاها می‌شود
  • واکسیناسیون بیش از دو میلیون طیور بومی در لرستان