Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@19:42:18 GMT

کرونا تا پایان امسال همراهمان است

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۷۵۸۵

کرونا تا پایان امسال همراهمان است

دکتر قاسم جان بابایی در سفری به استان آذربایجان شرقی، به همراه دکتر گویا، رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، روند رسیدگی به مبتلایان کووید ١٩ در این استان و همچنین وضعیت بیمارستان‌های معین کرونا را سفر کردند.

در این سفر با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، ۵ طرح بهداشتی و درمانی در کلیبر و اهر افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، مرکز دیالیز ۱۱ تختخوابی بیمارستان امام خمینی (ره) کلیبر، مرکز جامع سلامت شهری و روستایی آبش احمد و مرکز جامع سلامت روستای نجف تراکمه کلیبر به بهره برداری رسید. در اهر نیز بخش اعصاب و روان بیمارستان باقرالعلوم و مرکز خدمات جامع سلامت روستای رواسجان در یک هزار و ۱۰۰ مترمربع و هزینه ۲۷ میلیارد ریال، افتتاح شد.

جان بابایی، همچنین به همراه جمعی از مدیران و مسئولان استانی از پروژه‌های دیالیز و تسهیلات زایمانی (LDR) شهرستان اهر و بیمارستان باقر العلوم این شهرستان بازدید و ضمن ارزیابی روند رائه خدمات از بیماران میتلا به کووید ۱۹ عیادت کردند.

در ادامه نیز معاون درمان وزارت بهداشت با سفر به شهر تبریز، عملکرد بخش‌های مختلف مرکزآموزشی درمانی امام رضا (ع) را مورد ارزیابی قرار داد.

وی در حاشیه این بازدید بیان کرد: با توجه به ارزیابی‌هایی صورت گرفته به جرات می‌توان گفت، بیمارستان امام رضا (ع) تبریز به عنوان سانتر اصلی مراقبت از بیماران کرونایی و یکی از بهترین مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی کشور است که در این ایام عملکرد مناسبی داشته است.

جان بابایی تصریح کرد: سال‌های گذشته اقداماتی که در توسعه تخت‌های بیمارستانی در بیمارستان امام رضا تبریز صورت گرفته، کنون به یاری استان آمده است.

وی خاطرنشان کرد: درصد بهبودی مردم در بیمارستان ها، وابسته به تبحر تیم درمانی و مراقبتی است که خوشبختانه این دانشگاه در کشور بهترین است و گروه‌های متعدد متخصصان طب اورژانس، متخصصان عفونی، داخلی، فوق تخصصی ریه و هم بخش مراقبت‌های ویژه با بهترین عملکرد خدمات ارائه می‌دهند.

گفتنی است، معاون درمان وزارت بهداشت با حضور در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا و استماع گزارش آخرین وضعیت شیوع کرونا ویروس در استان در آذربایجان شرقی، گفت: اگر توسعه زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم اتفاق نمی‌افتاد، مدیریت کرونا به این خوبی انجام نمی‌گرفت و وضعیت وخیم می‌شد.

وی با تاکید بر لزوم هم افزایی برای مدیریت و کنترل شیوع کرونا، اظهار کرد: اگر مهار بیماری اتفاق نیفتد، هر چه زیرساخت‌ها را زیاد کنیم، وقتی بار بیماری زیاد شود، قدر مطلق مرگ و میر و سوز و داغ خانواده‌ها بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه کرونا بیماری نیست که وضعیت ابتلا به آن امروز قرمز و فردا سفید شود، بلکه هنوز در پیک اول آن قرار داریم، ادامه داد: تجربه جهانی نشان می‌دهد هر محدودیتی که نادیده گرفته شود، این بیماری به شکل سینوسی افزایش می‌یابد.

جان بابایی با اشاره به اینکه این بیماری تا آخر امسال با ماست، گفت: تعریف وضعیت‌های قرمز، نارنجی و سفید برای استان‌ها و شهرستان‌ها از نظر ابتلا به کرونا نیز نسبی است و اتفاقاً نگرانی ما در مورد استان‌های سفید بیشتر است، زیرا اوج شیوع در آن‌ها هنوز اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین خطر این بیماری برای سالمندان است و کودکان نیز از نظر چرخه انتشار مهم هستند، هر استان باید با توجه به رفتارشناسی خاص خود، نسخه متفاوتی برای مدیریت شیوع ویروس بپیچد.

وی با تاکید بر لزوم اعمال دقیق پروتکل‌های بهداشتی در اماکن و مجتمع‌های تجاری و واحد‌های کسب و کار، اضافه کرد: اگر کسی کسب و کاری را راه انداخته است که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمی‌کند، باید تعطیل شود تا برای دیگران الگوسازی رفتاری شود.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: باید تغییر رفتار‌ها به عنوان شاخص تاثیرگذار در افزایش آمار مبتلایان مدیریت شود.

به گزارش وبدا، وی گفت: زمانی که کشور آلوده است، هیچ استانی نمی‌تواند بگوید که سفید هستم و سفید باقی می‌مانم.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین ضمن ابراز رضایت از اقدامات انجام شده در زمینه توسعه زیرساخت‌های درمانی آذربایجان شرقی، یادآور شد: امسال ۴۰ تخت ویژه به امکانات درمانی استان اضافه و تجهیز بیمارستان مردانی آذر آغاز می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا پارسی خبر وزارت بهداشت مقابله با کرونا معاون درمان وزارت بهداشت جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۷۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه به مناسبت هفته سلامت گفت : یکی از سیاست‌های این سازمان بحث پیشگیری از بروز بیماری‌ها در جهت کاهش هزینه‌های درمانی است.

وی با تاکید بر اینکه موضوع سلامت باید به دغدغه همگانی تبدیل شود، افزود: مردمی سازی سلامت و حفظ سلامت یک موضوع با اهمیت است که دولت سیزدهم نیز به دنبال آن است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به جمعیت ۲ میلیونی استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: یک میلیون و ۱۶۴ هزار نفر از این تعداد معادل بیش از ۵۸ درصد جمعیت این استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

تحویلیان با بیان اینکه درصد بالای از بیمه شدگان این سازمان به‌صورت رایگان بیمه شده‌اند، توضیح داد: دهک‌های درآمدی یک تا پنج، روستاییان، سایر اقشار و بیمه شده برخی از صندوق‌های بیمه‌ای خاص به‌صورت رایگان و بدون پرداخت هیچ گونه وجهی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

به گفته وی، بالغ بر ۹۸۹ هزار و ۴۵۰ نفر معادل حدود ۸۵ درصد از جمعیت بیمه شده استان کرمانشاه بیمه شده رایگان این سازمان هستند.

دریافت وجه از بیمه شدگان رایگان در مراکز درمانی دولتی غیرقانونی است

تحویلیان تصریح کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی جامعه بر اساس قانون از سال گذشته علاوه بر بیمه رایگان، در مراکز درمانی دولتی شامل بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی و کلینیک‌های ویژه دانشگاه نیز به صورت رایگان خدماتی از قبیل معالجه، دارو و… دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در خصوص ارائه خدمات به روستاییان نیز گفت: روستاییان می‌توانند از طریق نظام ارجاع به صورت رایگان و یا حداکثر با پرداخت پنج درصد فرانشیز از خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی بهره‌مند شوند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

وی درخواست هرگونه وجهی از بیمه شدگان رایگان و یا دریافت مبالغ خارج از عرف توسط مراکز درمانی دولتی را غیرقانونی دانست و تاکید کرد: بیمه شدگان می‌بایستی گزارش این تخلف را سریعاً با شماره تلفن ۱۶۶۶ در میان بگذارند تا با همکاری تیم بازرسی دانشگاه علوم پزشکی موضوع رسیدگی شود و یقیناً با خاطیان برخورد خواهد شد.

تحویلیان با تاکید بر اینکه مردم بهترین ناظر و بازرس بر کیفیت خدمات ارائه شده به خود هستند، تصریح کرد: حق بیمار است که دلیل منطقی ارائه هر گونه خدمات درمانی را بداند، بنابراین باید از پزشک خود در مطب و داروساز در داروخانه سوال کند و آنها نیز طبیعتاً پاسخگو خواهند بود چرا که با این کار اعتماد بیمار را بیشتر و دستور پزشک نیز بهتر انجام خواهد شد.

جذب ۱،۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در کرمانشاه

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت؛ و با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

به گفته وی، لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج قرار گرفته‌اند در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

تحویلیان از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در کرمانشاه از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است و در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرد آن برای بیماران است.

طرح رایگان پوشش بیمه‌ای کودکان زیر هفت سال سن

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در ادامه سخنانش به طرح‌های تشویقی دولت در جهت فرزند آوری و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری طرح پوشش بیمه‌ای کودکان زیر هفت سال سن به صورت رایگان توسط بیمه سلامت انجام می‌شود و خدمات و هزینه‌های درمانی ارائه شده به این کودکان در تمام مراکز دولتی رایگان است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از این طرح‌های تشویقی تحت پوشش قرار گرفتن هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور در قالب قانون جوانی جمعیت مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

تحویلیان افزود: از زمان اجرای این طرح در سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه شناسایی و نشان‌دار شده و تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان قرار گرفته‌اند.

وی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲۴ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال برای هزینه‌های درمانی این زوجین به مراکز درمانی پرداخت شده است.

به گفته تحویلیان، تعداد مراجعه این زوجین به مراکز درمانی استان کرمانشاه ۱۱ هزار و ۵۵۹ بار بوده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تاکید کرد: هر زوج ناباروری تا چهار بار در سال می‌تواند اقدام به درمان کند و هزینه‌های آن را از این سازمان دریافت کند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

وی خاطر نشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از هزینه‌های درمانی این زوجین شامل هزینه‌های درمانی ناباروری به صورت سرپایی و بستری توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

پرداخت ماهانه ۱،۰۶۰ میلیارد ریال هزینه درمانی بیمه شدگان

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: طی سال گذشته در مجموع بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی طرف قرارداد بابت هزینه‌های درمانی بیمه شدگان این سازمان در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

تحویلیان افزود: بیمه سلامت در حال حاضر ماهانه حدود یک هزار و ۶۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی و شرکای کاری طرف قرارداد در این استان پرداخت می‌کند.

وی با بیان یک هزار و ۲۱۰ مرکز درمانی در این استان با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند، تاکید کرد: اکثر مطالبات این مراکز شامل داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پزشکان و مراکز دولتی تا پایان بهمن ماه واریز شده و مابقی نیز تا پایان هفته جاری پرداخت می‌شود.

تحویلیان از الکترونیکی شدن همه قرارداد‌های این سازمان خبر داد و گفت: مراکز درمانی، داروخانه‌ها و پزشکان می‌توانند از طریق سامانه درخواست داده و این درخواست به صورت الکترونیکی امضا و برای پزشکان ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون الزام است همه مراکز درمانی با بیمه سلامت قرارداد منعقد کنند، تاکید کرد: هیچ مرکز درمانی حق اینکه به بیمار بگوید طرف قرارداد با بیمه سلامت نیست، ندارد چرا که در صورت عدم پذیرش بیمه سلامت، بیمه شده می‌توانند با تلفن ۱۶۶۶ تماس برقرار کرده و مورد را گزارش بدهد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر