Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

پنج شنبه ۱۲ تیرماه جلسه ستاد عملیات مدیریت ویروس کرونا در تهران با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا زالی فرمانده این ستاد، روسا و معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران برگزار شد.

 به گزارش ایسنا دکتر جان بابایی ضمن ابراز نگرانی از افزایش مبتلایان به کرونا در کشوراظهار کرد: شرایط پایدار اپیدمی در هیچ استانی  از کشور وجود ندارد و باید تدابیر کنترل این بیماری به روز رسانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن انتقاد ازمسافرت‌های بین استانی  از سوی مردم خاطرنشان کرد: مادامیکه رفتارهای پرخطر و در ادامه آن نادیده گرفتن اصول بهداشتی وجود داشته باشد رسیدن به ثبات و کنترل کووید ۱۹ کاری غیرممکن و یا بسیار دشوار خواهد بود.

معاون درمان وزیربهداشت ارائه راهکارهای اجرایی و استراتژیک را برای گذر از شرایط بحرانی کشور در مقابله با کووید ۱۹ را مود تاکید قرار داد و گفت: باید تلاش کنیم  با استفاده بهینه از منابع موجود سلامت شهروندان را تامین و تضمین کنیم.

دکتر جان بابایی ضرورت برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را از سوی مسئولان برای کنترل کرونا را خواستا شدو گفت: اگر چنانچه دربازه زمانی کنونی نتوانیم این ویروس را کنترل کنیم قطعا در فصول سرد سال با بحران های جدی تر مواجه خواهیم شد.

وی ارائه راهکارهای اجرایی و استراتژیک را برای گذر از شرایط بحرانی کشور در مقابله با کووید ۱۹ مود تاکید قرار داد و افزود: باید تلاش کنیم  با استفاده بهینه از منابع موجود سلامت شهروندان را تامین کنیم.

دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران نیز در این جلسه همسو شدن سیاستگذاری ها مبتنی بر مواضع وزارت بهداشت را از سوی مسئولان حوزه درمان مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: باید برای ریشه کنی کرونا مدیران ضمن همگرایی و تعامل بیشتر تصمیماتی را همسو و هماهنگ با سیاست های کشوری و وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرایی کنند.

وی با اشاره به این که نشاندار کردن بیمارستانهای کرونایی می تواند راهکار موثری برای خدمت رسانی باکیفت تر به مردم و کاهش بارمراجعان باشد خاطرنشان کرد: برای دست یابی به این مهم باید از تمامی ظرفیت های درمان بهره ببریم.

دکتر زالی اختصاص چند مرکز جنرال پرتوان به ارائه خدمات به سایر بیماران غیر از کرونا را نیز مورد تاکید قرار داد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به این که طبق تحقیقاتی که در چین صورت گرفته درصد بالایی از ابتلا به کرونا در بیمارستانها اتفاق می افتد، تفکیک بخش های بیمارستانی از ورودی ها تاسایر مراحل بستری و درمان را ضروری ذکر کرد.

وی در ادامه ضرورت تامین وسایل حفاظتی اعم ماسک، الکل، دستکش، گان و سایرملزومات پیشگیری کننده از کرونا را در  بخش های بیمارستانی یادآور شد و ارائه راهکاری اساسی برای تفکیک و جداسازی واقعی بیماران در تمامی مراحل درمان را خواستار شد.

توسعه بخش های مراقب ویژه یکی دیگر از مواردی بود که دکتر زالی مورد تاکید قرار دادو افزود: باید برای توسعه این بخش ها ظرفیت سازی شود.

دکتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این نشست تامین تجهیزات و توجه بیش از پیش به نیاز های  کادر درمان و به طور کلی نیروی انسانی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: در شرایط سخت کرونایی تامین نیازهای نیروهایی که در خط مقابله با کرونا تلاش می کنند ضرورت دارد.

وی با اشاره به این که نیروی انسانی سرمایه های اصلی بیمارستانها هستند، تقویت ساختارها را برای ارائه خدمات بهینه به کادر بهداشت و درمان خواستار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه تامین منابع برای تکمیل پروژه های نزدیک بهره برداری بیمارستانی و تقویت مراکز بهداشت را مورد تاکید قرار داد.

دکتر رسول کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست ضرورت تامین متمرکز منابع و بهره برداری پروژه های بیمارستانی بیش از ۷۰ درصد را خواستار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی با تاکید برضرورت تقویت مراکز ۱۶ ساعته، نقاهتگاهها و جذب و بکارگیری نیروهای داوطب سلامت گفت: بی تردید اولویت کاری حوزه بهداشت و درمان کشور، سلامت مردم و جامعه است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فصول سرد جان بابایی افزایش مبتلایان به کرونا صراط مورد تاکید قرار تاکید قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟

دکتر زهرا غلامی حیدرآبادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تمام روزم برای اینکه بررسی کنم که هیچ چیز اشتباهی اتفاق نمی‌افتد، سپری شد. صبح یک ساعت طول می‌کشد تا از خانه بیرون بیایم، چون مطمئن نیستم که همه وسایل برقی را خاموش کرده باشم و تمام پنجره‌ها را قفل کرده باشم. سپس شش بار بررسی می‌کنم که آیا شومینه گازی خاموش است، اما اگر اوضاع درست به نظر نرسد، باید دوباره از اول همه این کار‌ها را مرور کنم.

وی گفت: ولی باز  در آخر هم از همسرم می‌خواهم دوباره همه آنها را برایم چک کند. در محل کار همیشه عقب هستم، چون همه چیز را چند بار مرور می‌کنم مبادا اشتباهی کرده باشم. اگر چک نکنم، به حدی احساس نگرانی دارم که نمی‌توانم تحمل کنم.

این روانشناس ادامه داد: اختلال وسواس فکری عملیِ شدید ممکن است توانایی کار کردن منظم، نقش داشتن در زندگی خانوادگی یا حتی کنار آمدن با افراد خانواده را برایتان غیرممکن نماید.

وی افزود: آیا افراد دارای اختلال وسواس فکری عملی کنترل خود را از دست می‌دهند؟ خیر، با اینکه این افراد با اختلال وسواس فکری عملی دائما نگران از دست دادن کنترل خود هستند، در واقع این اتفاق نمی‌افتد. حتی ممکن است آنها با این سوال مواجه باشند که آیا در حال ابتلا به جنون و یا در شُرف دیوانگی هستند. آنها معمولا با اینکه مقصر این اختلال نمی‌باشند، از وضعیت خود شرمسارند و سعی در پنهان سازی آن می‌نمایند. شما نگران از دست دادن کنترل خود هستید، ما می‌دانیم که این امر بسیار نادر است.

غلامی گفت: روبروی رفتار اجباری مقاومت کنید، نه افکار وسواسی. برای کاهش اضطراب و درک اینکه آیا این افکار ناشی از مشکل اختلال وسواس فکری عملی هستند، می‌تواند مفید باشد.وسواس فکری افکار، تصاویر و تکانه‌هایی هستند که مرتبا در ذهن فرد تکرار می‌شوند و به نظر می‌رسد خارج از کنترل فرد هستند و علی رغم میل او به ذهنش می‌آیند.اگر به اختلال وسواس مبتلا باشید، این فکر‌ها می‌تواند هم ناراحت کننده و هم ناتوان کننده باشد.

وی گفت: در وسواس فکری ترس از مرگ فرد می‌ترسد که مبادا در اثر یک اتفاقی  عزیزانش بمیرند. نگرانی درباره اینکه مبادا دیگران به خاطر شما بیمار شوند. ترس شدید از اینکه یک اتفاق وحشتناک برای فرد عزیزی اتفاق بیفتد. فکر اینکه مبادا با کسی تصادف کنید یا ناخواسته به کسی آسیب برسانید. احساس نیاز شدید برای مرتب و منظم کردن چیز‌ها تا وقتی که نحوه قرارگرفتن آنها مرتب به نظر بیاید.

غلامی گفت: معمولا افکار وسواسی آن قدر ناتوان کننده است که انجام کار‌های روزمره برایتان سخت می‌شود. معمولا این وسواس‌ها این قدر آزار دهنده هستند که فرد سعی می‌کند با انجام اعمال وسواسی یا افکار وسواسی دیگری از شر آنها خلاص شود. اجبار یا وسواس عملی رفتار‌هایی هستند که باید بار‌ها و بار‌ها انجام شود تا اضطراب ناشی از افکار وسواسی فرد کاهش یابد. اگر وسواس آلوده بودن دارید، ممکن است احساس کنید که مجبور هستید دستان خود را بار‌ها بشویید یا بار‌ها از ماده ضدعفونی کننده استفاده کنید تا نگرانی ناشی از آلوده بودن دست هایتان کاهش پیدا کند.

وی افزود: وقتی فکر وسواسی به ذهن فرد مبتلا می‌آید بسیار نگران می‌شود و تلاش می‌کند آن را به طریقی از ذهن خود خارج کند و این مساله باعث می‌شود که این افکار دوباره و بدتر از قبل بازگردند و طبیعی است که اضطراب بیشتری در فرد ایجاد کرده و باید تلاش بیشتری برای سرکوب و خارج کردن آن افکار از ذهنش بکند و این چرخه ادامه پیدا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟
  • سازمان ملل : ۷۰ درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند
  • سازمان ملل: ۷۰ درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند