Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین افقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر با تاکید بر برنامه های صادرات کالا از مجتمع بندری کاسپین اظهار کرد: توجه به صادرات کالا و ترغیب صادرکنندگان کشورمان به ارسال کالاهای خود از طریق بندرکاسپین از برنامه های در دستور کار این مجتمع بندری است .
وی افزود: در سه ماهه نخست امسال، سه فروند کشتی حامل محصولات تولیدی کشورمان از مسیر کریدور چین،قزاقستان،ایران به وسیله حمل و نقل ترکیبی به مقصد چین صادر شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی ادامه داد: میزان صادرات کانتینری به چین در سه ماهه نخست امسال ۳۲۰ TEUکانتینر (هر TEUمعادل یک کانتینر ۲۰ یا ۴۰فوت)بوده که از مسیر کریدور چین، قزاقستان ، ایران به کشور چین صادر شده است .
معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به رشد بیش از دو برابری ورود و خروج کشتی ها به بندرکاسپین ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال ۴۵ فروند کشتی در مجتمع بندری کاسپین پهلو گرفته اند که در مقایسه با ۱۴ فروند پهلوگیری کشتی ها در این بندر در مدت مشابه سال گذشته ، بیانگر افزایش ۲۲۱ درصدی پهلوگیری کشتی ها در این بندرمهم خزر است .
افقی اضافه کرد: با پهلوگیری این کشتی ها در بندرکاسپین ، ۱۳۷ هزار تن کالا تخلیه و بارگیری شد که در مقایسه با ۴۹ هزار تن کالای وارد و خارج شده از این بندر در سه ماه نخست سال گذشته، نشان دهنده افزایش ۱۸۰ درصدی است.
وی به تنوع بخشی به کالاهای ورودی و خروجی به مجتمع بندری کاسپین به عنوان یکی از رویکردهای مهم سازمان منطقه آزاد انزلی اشاره و تاکید کرد: در سه ماهه نخست امسال ۲۰ فروند کشتی حامل غلات، سه فروند کشتی تخته و ۹ فروند نیز کشتی حمل کننده روغن خوراکی مورد نیاز کشور،در راستای تأمین کالاهای اساسی و مواد اولیه واحدهای تولیدی و صنعتی کشور در این مجتمع بندری اقدام به تخلیه کالاهای خود کرده اند.
افقی با اشاره به افزایش سه برابری تعداد کشتی های حامل کالا در مسیر کریدور چین-قزاقستان-ایران همچنین گفت: در سه ماهه نخست امسال ۱۰ فروند کشتی در این مسیر کالا حمل کرده اند که در مقایسه با سه فروند کشتی در مدت مشابه سال قبل ، آمارها بیانگر رشد ۲۳۳ درصدی در میزان اقبال فعالان اقتصادی به کریدوری است که به منظور کاهش هزینه ها و زمان حمل و نقل کالا میان دو کشور و ترانزیت کالا میان چین و کشورهای غرب آسیا، از سوی این سازمان ایجاد شده است .
وی به ورود ۶۸۵کانتینر تجاری مواد اولیه واحدهای تولیدی کشور ، از چین ومسیرکریدور جدید به بندرکاسپین اشاره و اظهار کرد: این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۸۸ کانتینر بود که شاهد رشد ۲۶۴ درصدی در این زمینه هستیم .
افقی با بیان اینکه در مدت فعالیت این مجتمع بندری،بیش از ۹۵ درصد از کالاهای وارداتی از طریق بندر کاسپین در دسته کالاهای اساسی و مواد اولیه واحدهای تولیدی منطقه و کشور قراردارند گفت: میزان تخلیه و بارگیری ماشین های سنگین در سه ماهه نخست امسال در مجتمع بندری کاسپین شش هزار و ۱۷۶ دستگاه بوده که نسبت به ۸۸۵ ماشین بارگیری شده در سه ماهه اول سال قبل نشان دهنده رشد ۵۹۷ درصدی است
به گزارش ایرنا،  مجتمع بندری کاسپین در سال ۹۷ در تنها منطقه آزاد شمال کشور فعالیت خود را آغاز کرده است که خلق ارزش و ایجاد مزیت های رقابتی،کوتاهی مسیر، آبخور بالا و پسکرانه وسیع بندری، کاهش هزینه های حمل و نقل کالا،فعال نمودن مسیرهای ترانزیتی بین المللی(شمال-جنوب و چین-قزاقستان-ایران)، تسریع و تسهیل خدمات بندری و ترانزیتی به فعالان اقتصادی، اجرای تعرفه های ترجیحی اتحادیه اقتصادی اوراسیا ،ارائه مشوق های قانونی متنوع از سوی این سازمان بهمراه افزایش روز افزون زیرساخت های مورد نیاز خدمات رسانی در حوزه های مختلف بندری و نزدیکی به تهران و مراکز تولیدی و جمعیتی کشور از مهم ترین دلایل استقبال بازرگانان از مجتمع بندری کاسپین می باشد.
هم اکنون سه پست اسکله در مجتمع بندری کاسپین در حال خدمات رسانی و فعالیت است که در این میان عملیات احداث دو پست اسکله کارگو (عمومی) با سرمایه گذاری بخش خصوصی و یک پست اسکله رورو چندمنظوره با سرمایه گذاری سازمان در حال انجام است که تا بهار سال آینده این سه پست جدید نیز به بهره برداری می رسند و با اتصال این مجتمع بندری به خط ریل سراسری، علاوه بر تکمیل شدن حلقه های زیرساختی شبکه حمل و نقل ترکیبی منطقه آزاد انزلی در کریدورهای بین الملل، امکان اتصال بنادر جنوبی کشورمان به این منطقه از طریق راه آهن فرآهم می شود.

برچسب‌ها منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی توسعه صادرات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی توسعه صادرات منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی توسعه صادرات سه ماهه نخست امسال مجتمع بندری کاسپین منطقه آزاد انزلی مجتمع بندری فروند کشتی حمل و نقل کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​

تین نیوز

یک فقره تفاهم نامه سرمایه گذاری به ارزش ۸ میلیون دلار در زمینه احداث و بهره برداری از مخازن نگهداری فرآورده های نفتی در قطعه زمینی به مساحت ۲ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی با سرمایه گذار خارجی به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به مزیت های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به لحاظ زیرساخت ها و روساخت های مهیا برای فعالیت های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرزهای ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت های آن و استفاده کم نظیر سرمایه گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه بیان کرد: به دنبال رونق و رشد فعالیت های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم نامه سرمایه گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش ۸ میلیون دلار برای احداث و بهره برداری از مخازن نگهداری فرآورده های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

گرایلو افزود: بر اساس این تفاهم نامه سرمایه گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت های ترانزیتی احداث می کند.

وی اظهار امیدواری کرد؛ انعقاد این تفاهم نامه سرمایه گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرایند فعالیت های ترانزیتی و حضور پررنگ تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت های لجستیکی و ایجاد زیرساخت های بندری در اراضی توسعه ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

وی یادآور می شود؛ با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره گیری از مزیت های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخلیه غلات 101 فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • ظرفیت تخلیه و بارگیری در بندر دیلم ۲ برابر شد
  • پهلوگیری بارج ۲ هزارتنی در بندر دیلم