Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، غیزانیه به‌عنوان بزرگ‌ترین بخش اهواز سال‌هاست از بی‌آبی رنج می‌برد. پروژه‌های زیادی در مسیر بهبودی وضعیت آب روستاییان انجام شد ولی در حال حاضر هنوز روستاهای زیادی با مشکلات بی‌آبی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

به گفته اهالی این روستاها، ۱۸ روستای ضلع غربی بخش غیزانیه از آب پایدار محروم هستند که نیازمند نصب پمپ جدید در مسیر خطوط انتقال تأسیسات یادگار‌ امام شهرستان کارون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 پمپاژ ضعیف بوده و آب به روزنه و ۶ روستای مجاور آن نمی‌رسد

علی بالدی دهیار روستای روزنه دراین‌باره به خبرنگار ایلنا، گفت: طی صحبت‌هایی که با مسئولین داشتیم گفته شد هیچ پمپی در مسیر خطوط برای تقویت فشار آب نصب نشده است. چند روز پیش یک پمپ سوخته را تعویض کردند که توانایی پمپاژ آب به روستاها را ندارد.

وی افزود: به ما گفتند مشکل آب شما با توجه به وضعیت موجود در تأسیسات، قابل حل نیست و در صورتی آب به روستاها می‌رسد که چند پمپ جدید با قدرت پمپاژ بالا نصب شود.

دهیار روستای روزنه، گفت: از ایستگاه روستای خسروی تا تأسیسات یادگار امام شهرستان کارون، باید خط دومی به طول تقریباً ۷ کیلومتر برای روستاها کشیده شود تا آبِ روزنه و ۶ روستای مجاور آن از باقی روستاها جدا شود.

بالدی ادامه داد: باید آب روستاهای ام‌الطرفه که خود شامل پنج روستا است، حُفیره و خسروی یعنی سه مسیر آب قطع شود تا آب به سمت روزنه و روستاهای مجاورش روانه شود.

وی در پایان اضافه کرد: فاصله‌ی روستای روزنه و ۶‌ روستای دیگر با تأسیسات یادگار امام، بیش از۳۰ کیلومتر بوده که باید ۲ الی سه روز آب پمپاژ شود تا آب نسبتا‌ً خوبی به اهالی برسد.

 

 مسئولین چگونه چند ساعت آب‌رسانی در هفته را پایدار تلقی‌ می‌کنند؟

بدر آلبوعطیوی نماینده دهیاران و بخشداران در تأسیسات یادگار امام نیز اظهار کرد: آب ۱۸ روستای ضلع غربی غیزانیه از این تأسیسات تأمین می‌شود که پمپاژ ضعیفی دارد و ۴ پمپ قدیمی آن چند روز پیش سرویس شدند و هیچ بهبودی در عملکرد آن‌ها مشاهده نشد.

وی افزود: متولیان امر گفتند که چهار پمپ تعویض شده، درصورتی‌که چنین چیزی صحت ندارد. قبلاً ۸ روستا از طریق تأسیسات یادگار امام آب‌رسانی می‌شد که در حال حاضر به ۱۸ روستا افزایش پیدا کرده است و توانایی پمپاژ آب را ندارد.

آلبوعطیوی ادامه داد: هفته‌ای دو بار آن‌هم ۳ الی ۴ ساعت آب‌داریم، مسئولین چگونه این آب را پایدار تلقی می‌کنند؟ همچنین مشخص نیست تأمین آب ۱۸ روستا با شهرستان کارون یا اهواز است که این مشکلاتی را به وجود می‌آورد.

او عنوان کرد: قرار شد نماینده‌ای از آبفا روستایی اهواز به‌صورت مستمر در تأسیسات یادگار امام برای نظارت بر آب‌رسانی حضور داشته باشد که متأسفانه این‌گونه نیست.

 

 روستاها جدیداً در سیکل نوبت‌دهی آب قرار گرفته‌اند

محمود آریا خاکی مدیر امور آبفا روستایی اهواز نیز گفت: حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد پمپ‌های قدیمی تعویض شده است. روستاییان تصور می‌کنند باید پمپ جدید و اضافه نصب شود درصورتی‌که خط جدیدی وجود ندارد که برای آن پمپ نصب گردد.

وی افزود: در توزیع و نوبت‌بندی آب این روستاها مشکل به وجود آمده و نوبت‌ها رعایت نشده است که در حال اجرای نوبت‌دهی منظم به روستاها هستیم.

خاکی تشریح کرد: برنامه به اپراتورها داده شد که ۴ روز در هفته روستاهای مسیر مشرحات و ۲ روز نیز مابقی روستاها آب‌رسانی شود.

وی با بیان اینکه هیچ مشکلی در پمپاژ آب وجود ندارد، تصریح کرد: این روستاها جدیداً در سیکل نوبت‌دهی قرار گرفته‌اند و به خاطر اینکه تأسیسات در شهرستان کارون است عدم هماهنگی و اختلال در آب‌رسانی به وجود آورده است.

مدیر امور آبفا روستایی اهواز در پایان گفت: تا شنبه‌ی هفته آینده مشکل نوبت‌دهی حل خواهد و طبق برنامه، ۴ روز در هفته به این روستاها آب‌رسانی می‌شود.

مشکل در نوبت‌دهی برای آب‌رسانی مشکل چندان بزرگی به نظر نمی‌آید و با یک برنامه‌ریزی آسان می‌توان آن را مدیریت کرد.

صبر چیزی است که مردم غیزانیه آن را خوب یاد گرفته‌اند؛ حال باید منتظر چند روز آینده بود تا دید با رفع مشکل در نوبت آب‌رسانی، این روستاها به آب پایداری که گفته شد خواهند رسید یا خیر.

 

گزارش: سروش یوسفی

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بی آبی غیزانیه شهرستان کارون آب رسانی نوبت دهی ۱۸ روستا چند روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ روستای نایین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین اکبریان شامگاه یکشنبه در دیدار با سردار استکی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای سیدالشهدا (ع) با اشاره به پیشرفت پروژه جهاد آبرسانی در دهستان‌های کوهستان و بهارستان شهرستان نائین که با همکاری قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در حال پیشرفت است، اظهار داشت: این پروژه با پیشرفت ۶۵ درصدی در حال اجرا است.

وی افزود: در این پروژه تا کنون ۶۰ کیلومتر خطوط انتقال آب اجرا شده و سه باب مخزن ذخیره آب با حجم ۲۵۰۰ متر مکعب با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد و پنج باب مخزن دیگر نیز در مرحله احداث قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده ۱۳ روستای این مجتمع به آب شرب پایدار متصل شوند.

در ادامه این نشست سردار جواد استکی، فرمانده قرار منطقه‌ای سیدالشهدا (ع) با ارائه گزارشی از روند اجرایی پیشرفت پروژه و شرح مشکلاتی در مسیر اجرا، ضمن قدردانی از همکاری همه‌جانبه مجموعه آبفای استان اصفهان در پیشبرد عملیات اجرایی پروژه تقدیر و بر رفع موانع اعتباری تاکید کرد.

کد خبر 6084875

دیگر خبرها

  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • اهتمام دهیاران و شوراها در انعکاس مشکلات مردم ضروری است
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • تأمین برق پایدار برای همه مراکز برگزاری کنکور در فارس
  • روزجمعه ؛ قطعی برق درارومیه
  • لرستان تصفیه خانه پایدار ندارد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • سایت پسماند سراوان، درد بی درمان گیلان/ از جمع آوری سطل‌های زباله تا بحران زباله در آینده نزدیک + فیلم
  • بهره مندی ۱۳ روستای نایین از آب شرب پایدار
  • ۱۳ روستای نایین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند