Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار کرد: طبق مطالعاتی که از قبل انجام داده بودیم و پیش بینی‌های انجام شده به این نتیجه دست یافتیم که در بسیاری از شهر‌ها مانند کرمان شیوع ویروس کرونا کم بود، اما به تدریج شاهد پیک‌های بیشتری خواهیم شد.

او افزود: پیشنهاد وزارت بهداشت در خصوص ویروس کرونا این است که حتما از ماسک استفاده و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود و از همه این موارد مهم‌تر ترک کردن اجتماعات مانند عروسی، عزاداری، میهمانی و مواردی نظیر آن است، البته پیشنهاد می‌کنیم که ستاد ملی مبارزه با کرونا این کار را انجام دهد، هرچند که بخشی از این موارد با همکاری مردم امکان پذیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ملک زاده تصریح کرد: نمی‌خواهیم تمامی فعالیت‌های اجتماعی که از نظر اقتصادی مهم هستند، متوقف شوند، اما از کار‌های اجتماعی دیگر همانند برگزاری مجلس عروسی باید پرهیز شود؛ چرا که طبق مشاهده شواهد از یک عروسی ما شاهد بیمار شدن ۶۰ الی ۷۰ فرد شرکت کننده در این مجلس بوده ایم. عروس و داماد در این امر می‌توانند بعد از عقد زندگی خود را تشکیل دهند یا بعد از ویروس کرونا به برگزاری مراسم اقدام کنند و با انجام این کار در حال حاضر باعث برگزاری مجلس عزاداری نشوند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ادامه داد: ظرفیت بیمارستان‌ها بسیار محدود است و همزمان باید به بیماران دیگر هم سرویس دهی شود؛ بنابراین باید تا اطلاع ثانوی از برگزاری هرگونه مراسم غیر ضروری پرهیز شود. اینکه در وزارت بهداشت این موضوع به صورت کامل ممنوع نمی‌شود به این معناست که تمام پیشنهادات در این وزارت به صورت همه جانبه بررسی می‌شود و بعد تصمیم گیری خواهد شد.

ملک زاده در خصوص تاثیر ویروس کرونا بر حمل و نقل‌های عمومی گفت: حمل و نقل‌های عمومی یکی از پر ریسک‌ترین موارد در خصوص ابتلا به ویروس کروناست و واقعیت این است که به علت مسائل و مشکلات، شهرداری‌ها نمی‌توانند آن را به صورت جدی تعطیل یا ممنوع کنند، اما پیشنهاد وزارت بهداشت این است که حتما پروتکل‌ها را حداقل در طی ۶ الی ۷ ماه آینده به علت در معرض خطر بودن این پیک، رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید

عواقب کنترل نکردن کرونا در فصل سرما
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره محدودیت‌های هوشمند گفت: محدویت‌های هوشمند به معنای استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، اجتناب از اجتماعات غیر ضروری بوده که لازم است با افزایش آگاهی و اطلاعات بیشتر از شرکت در این مراسم خودداری کنیم.

ملک زاده با اشاره به سناریو‌های پیش بینی شده در خصوص ویروس کرونا برای روز‌های آتی، اظهار کرد: در گذشته تنها ۱۰ درصد از روستا‌ها آلوده بودند، اما به تدریج آلودگی به شهر‌های کوچک و روستا‌ها منتقل خواهند شد که باید شاهد بروز پیک‌ها در نواحی مختلف باشیم، به همین علت باید در مجموعه سلامت آمادگی زیادی داشته باشیم البته که کادر درمانی شبانه روز در حال خدمت رسانی به عموم مردم هستند.

الزامی بودن استفاده از ماسک در محیط‌های اجتماعی
او گفت: استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی را به تمام مردم پیشنهاد می‌کنیم و خواستار رعایت این موضوع هستیم تا بتوانیم با همکاری مردم این ویروس را به اتمام برسانیم؛ چرا که ازدیاد جمعیت در بیمارستان‌ها باعث امدادرسانی کمتر به بیماران بدحال خواهد شد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: طبق مطالعات انجام شده در جهان و به خصوص ایران، استفاده از ماسک، شست و شوی مداوم دست‌ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بین ۵۰ الی ۷۰ درصد باعث کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.

ملک زاده با بیان اینکه در حال نزدیک شدن به درمان موثر برای بهبود وضعیت بدحالان هستیم، تاکید کرد: خوشبختانه تلاش می‌کنیم تا دارو‌های موثری برای درمان و بهبود بیمارانی که وضعیت خوبی ندارند در کشور و جهان داشته باشیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا کاهش ابتلا ماسک پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان کردستان، میزان طلاق استان طی سال گذشته با کاهش دو درصدی نسبت به سال قبل از آن روبه‌رو بوده و از ۵۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از واحد اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، بهادر اسدی اظهار کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌هایی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی افزود: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ادامه داد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هرچه بیشتر آمار طلاق استان ادامه دارد.

اسدی از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ابراز امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 747524

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی