Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود حاجیلویی پنجشنبه‌شب در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سیستان و بلوچستان در فرهنگسرای جوان زاهدان اظهار داشت: این هم زیستی مثال زدنی در سیستان و بلوچستان نشات گرفته از فرهنگ غنی این دیار است که در همه فعالیت های اجتماعی و اقتصادی قابل توجه است.

وی ادامه داد: ضروری است چهره نامطلوبی که از سیستان و بلوچستان در اذهان هموطنان ترسیم شده بوسیله رسانه‌های استانی و محلی به درستی معرفی تا مردم ایران از واقعیت‌های زیبای این دیار مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون خط مشی‌گذاری ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تهیه سند مهندسی فرهنگی کشور ادامه داد:  نقشه مهندسی فرهنگی کشور بر ارزش‌ها، پایه‌ها و تحلیل کلان از وضعیت فرهنگی تاکید دارد.

وی رویکرد اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین اسناد فرهنگی را اجرا سازی رویکرد محلی عنوان کرد و افزود: تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور نیازمند دخالت استان و اعلام ظرفیت‌ها، مسائل و اقتضائات هر منطقه است.

حاجیلویی تاکید کرد: ضروری است یک برنامه عالی فرهنگی در امتداد نقشه مهندسی فرهنگی کشور در هر استان تهیه شود که به عبارتی با اسناد بالادستی کشوری که در این زمینه تخصصی هستند هماهنگ بوده و در نتیجه با برنامه های توسعه کشور در یک راستا قرار داشته باشد.

وی گفت: به دنبال این هستیم که در برنامه هفتم توسعه، بخش فرهنگ پربار و با تاکید بر ارزش بومی، قومی و مذهبی دیده شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: این استان در شاخص های فرهنگی با کشور فاصله زیادی دارد به طوری که در ۹ شهرستان آن یک مرکز فرهنگی وجود ندارد.

حسین مسگرانی خواستار حمایت های مالی از اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه سیستان و بلوچستان شد.

محمود براهویی‌نژاد به نمایندگی از خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: این استان با وجود وسعت زیاد  تنها دارای ۱۰۸ رسانه مجوزدار است  که با نرم کشوری فاصله زیادی دارد.

وی افزود: همچنین از مجموع ۵۹ رسانه چاپی سیستان و بلوچستان تنها سه رسانه چاپ منظم دارند و بقیه به دلیل مشکلات مالی منتشر نمی شوند.

این فعال رسانه ای بیان کرد: داشته ها و ظرفیت های سیستان و بلوچستان به عنوان مهد وحدت اسلامی باید به درستی دیده شود و اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه این دیار مورد توجه ویژه قرار گیرند تا ضمن معرفی چهره واقعی استان زمینه برای تعاملات فرهنگی با کشورهای منطقه نیز فراهم شود.

در ادامه این نشست مهدی نجارپیشه به نمایندگی از حوزه سینما، دکتر بهاری به نمایندگی از انجمن شعر و ادب، سلمان فارسی صالح‌زهی از انجمن نمایش و عباس صفدری از انجمن قرآن و عترت و خانم ریگی از هنرمندان صنایع دستی در ارتباط با مسائل فرهنگی و هنری، افزایش تعاملات فرهنگی این استان با کشورهای افغانستان و پاکستان، حمایت از رسانه های تصویری استان برای نمایش واقعیت های زیبای آن، فراهم کردن امکانات و زمینه آموزش فعالان این حوزه و توجه ویژه به حوزه قرآنی و صنایع دستی این دیار تاکید کردند.

هیات اعزامی از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی شامگاه سه‌شنبه به منظور سفر سه روزه وارد فرودگاه بین‌المللی زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان شد.

دیدار با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان، شرکت در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با حضور سازمان‌های فرهنگی و اجتماعی، نشست با مدیرکل و معاونان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران سازمان‌های وابسته به فرهنگ و ارشاد اسلامی، نشست با رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، نشست با مدیرکل و معاونان اداره‌کل تبلیغات اسلامی، بازدید از موزه جنوب شرق و پارک علم و فناوری و دیدار با هنرمندان صنایع دستی از جمله برنامه‌های اعضای این شورا در نخستین روز سفر به زاهدان بود.

اعضای این هیات همچنین امروز پنجشنبه به منظور شرکت در نشست شورای فرهنگ عمومی، دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر و بازدید از یک مجموعه موفق به زابل سفر کرد.

بازدید از حاشیه شهر زاهدان، دیدار با روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و نشست با اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه استان از دیگر برنامه‌های این هیات در دومین روز سفر به زاهدان بود.

دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان پایان بخش برنامه‌های هیات اعزامی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سومین روز این سفر به زاهدان است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان زاهدان شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان زاهدان شورای عالی انقلاب فرهنگی سیستان و بلوچستان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان زاهدان شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی فرهنگ و ارشاد اسلامی مهندسی فرهنگی کشور اصحاب فرهنگ و هنر سیستان و بلوچستان هنر و رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در محور مواصلاتی زاهدان- بیرجنددر سال ۱۴۰۳ با هدف توسعه ترانزیت و رونق اقتصاد این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی پارسی از ساخت 25 کیلومتر بزرگراه در محور مواصلاتی زاهدان- بیرجند در سال 1403 با هدف توسعه ترانزیت و رونق اقتصاد استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ارتقای محور زاهدان_ بیرجند به بزرگراه علاوه بر کاهش تصادفات توسعه اقتصادی و گردشگردی سیستان و بلوچستان را به همراه دارد، گفت: این اداره کل تلاش دارد تا پایان سالجاری با تکمیل و بهره برداری از 25 کیلومتر باند دوم در دست ساخت در این مسیر، زاهدان را به صورت بزرگراه به سفید آبه متصل کند.

وی با بیان اینکه برای احداث هر یک کیلومتر بزرگراه در این استان به اعتباری حدود 35 میلیارد تومان نیاز است که این موضوع می‌طلبد تا اعتبارات بیشتری برای اجرای طرح‌های راهسازی به استان تخصیص داده شود، افزود: برای محقق شدن اهداف پیش بینی شده سالجاری در این محور مهم استان باید بیش از 200 پل و آبرو در مسیر ساخته شود چرا که به دلیل موقعیت جغرافیایی منطقه بنا بر ضرورت در سنوات گذشته نیز احداث این پل ها با تعداد کمتر یا بیشتر در دستور کار قرار داشت.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در چهار سال اخیر 53 کیلومتر بزرگراه با اعتبار یک هزار میلیارد تومان در محور زاهدان- بیرجند به بهره برداری رسیده و همچنان سه کارگاه با ایجاد اشتغال برای 350 نفر در حال انجام تعهدات سال جاری این اداره‌کل در این مسیر هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌های رگباری درشمال سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های بهاری در سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • فرودگاه بین‌المللی زاهدان میزبان زائران سرزمین وحی شد
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • تداوم امدادرسانی به ۱۳ شهرستان سیل زده سیستان و بلوچستان
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • ۱۵ هزار متر از اراضی ملی زاهدان رفع تصرف شد
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند
  • تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان