Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@22:39:58 GMT

راز دلدادگی دو اندیشمند مسیحی به امام رضا(ع)

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۱۹۲۲

راز دلدادگی دو اندیشمند مسیحی به امام رضا(ع)

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، مرحوم پروفسور «ویکتور الکک» از نویسندگان و نخبگان لبنانی، شاعر و استاد زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های لبنان بود که ارادت خاصی به امام رضا (ع) داشت.

الکک که متولد بیروت بود، در نوجوانی با مطالعه نهج البلاغه عشق امام علی(ع) را در خود شعله ور ساخت. ویکتور علاوه بر دکترای زبان و ادبیات فارسی و عربی، دکترای فلسفه اسلامی نیز داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نخستین دانشجوی لبنانی بود که به درجه دکترای زبان و ادبیات فارسی دست یافت.

الکک معتقد بود مسیحیان لبنان بیشتر از مسلمانان شیعه و سنی درباره امام علی و اهل بیت (ع) کتاب نوشته و شعر گفته‌اند.

ویکتور که در کشورهای زیادی از جمله ایران زندگی کرده بود، ایران را خیلی دوست داشت و می‌گفت هیچ جا برایم ایران نمی‌شود، اما راز این علاقه در خراسان، مشهد و زیارت امام رضا(ع) نهفته بود.

حضور زائران ایرانی در حرم امام هشتم تأثیر عمیقی در این پروفسور لبنانی گذاشته بود، او پس از حضور در حرم رضوی تحت تأثیر قرار گرفته و به هتل می‌رود و با احساسات پاک در خلوت خود قصیده‌ای درباره علی بن موسی الرضا(ع) می‌سراید.

میشل کعدی، نویسنده و ادیب لبنانی نیز از دیگر شخصیت‌های مسیحی مشتاق و عاشق امام رضا (ع) است، او کتابی درباره ابعاد زندگی و شخصیت امام رؤوف با عنوان «الامام رضا(ع)، ابعاده العلمیة والروحیة: امام رضا(ع)، ابعاد علمی و معنوی» نگاشته است.

او درباره امام رضا(ع) گفته است: «من امتحان کرده‌ام، هر چیزی از امام رضا (ع) بخواهید، می‌دهد».

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

6 خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگگفت: ما از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رایزنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

او در ادامه افزود: در دیدار با مقامات محلی ایالت پنجاب هم رئیس‌جمهور تاکید کردند که با توجه به جایگاه اقبال و شعر فارسی به آموزش زبان فارسی همت بیشتری گماریم.

وزیر فرهنگ اظهار کرد: در این فضای جدید ما ضمن تقویت خانه‌های فرهنگ و تعاملات فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم سینمایی که طرح فیلم اقبال لاهوری نهایی شده است و به زودی رئیس سازمان سینمایی با همتای پاکستانی خود کار اجرائی را آغاز می‌کنند.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگ گفت: موضوع آموزش زبان فارسی و حضور اساتید زبان فارسی ایرانی در پاکستان و همچنین حضور بیشتر دانشجویان ایرانی در فضاهای دانشگاهی و فرهنگی را نیز پیگیری می‌کنیم.

وی تاکید کرد: در سال‌های گذشته توجه لازم را به این فضای بسیار مثبت و فراهم به لحاظ افکار عمومی و همراهی که مردم با انقلاب اسلامی دارند و دلدادگی که به رهبر انقلاب دارند نداشته‌ایم و باید بیشترین استفاده را از این فرصت برای تعمیق ارتباط فرهنگی با پاکستان داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • 6 خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • تجلیل از برگزیدگان المپیاد زبان فارسی دانش آموزان لبنانی
  • تصاویر دوره آموزش زبان فارسی در ارتش اسرائیل!
  • تصاویر دوره فشرده آموزش زبان فارسی اسرائیل!
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • پاسداشت زبان فارسی، پاسداشت هویت ملی و فرهنگی ایرانیان + فیلم
  • چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!