Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت صمت، میثم زالی گفت: به منظور ترغیب کارفرمایان به خودداری از تعدیل نیروی کار در بنگاه های تولیدی و پیشگیری از تبعات امنیتی، اجتماعی و سیاسی ناشی از آن و مدیریت تحمیل منابع مالی برای تامین منابع مورد نیاز پرداخت بیمه بیکاری، مصوباتی در ستاد باید به تصویب می رسید.

وی ادامه داد: در این راستا باید تصمیماتی اتخاذ می شد تا در سال جهش تولید کمترین تعدیل نیروی کار را در واحدهای تولیدی داشته باشیم و در این جلسه، ستاد تسهیل و‌ رفع موانع تولید با دعوت از سازمان تامین اجتماعی و همراهی این سازمان مصوبه خوبی تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اضافه کرد: بر این اساس سازمان تامین اجتماعی و ادارات کل استانی این سازمان باید به استناد ماده ۴۶ قانون تامین اجتماعی در مرحله صدور اجراییه در صورت تعیین تکلیف بدهی و یا ترتیب پرداخت بدهی حداکثر در تقسیط ۶۰ ماهه توسط کارفرمایان مشمول تامین اجتماعی با دریافت سفته یا چک به عنوان تضمین بازپرداخت بدهی نسبت به رفع محدودیتهای صورت گرفته در خصوص رفع توقیف یا بازداشت اموال و دارایی ها، ممنوع الخروجی، انسداد حسابها، کارت بازرگانی و تسهیلات بانکی اقدام نمایند.

زالی ادامه داد: پس از ابلاغ مصوبه توسط سازمان تامین اجتماعی به ادارات کل این سازمان در استانها، کارفرمایان با تعیین تکلیف بدهی خود به تامین اجتماعی یا مشخص شدن ترتیب بدهی خود، سفته یا چک خود را در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار می دهند و محدودیت های واحد تولیدی مرتفع میشود.

وی اضافه کرد: حداکثر اختیارات تامین اجتماعی در این خصوص تقسیط ۶۰ ماهه است.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در ادامه بیان کرد: تقاضای جدی ما از کارفرمایان نیز انجام تعهدات به موقع بازپرداخت پس از این تعیین تکلیف و جلوگیری از خلل در روند بازپرداخت اقساط بدهی است.

زالی در ادامه گفت: بر اساس دستور سرپرست وزارت صمت و رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید درصدد هستیم تا هر دو هفته یکبار مصوباتی در خصوص تمامی حوزه های مرتبط با تولید برای بهبود فضای کسب و‌ کار و ارتقای تولید و اشتغال اتخاذ کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اجتماعی و سیاسی اشتغال تامین اجتماعی چک بنگاه های تولیدی سازمان تامین اجتماعی رفع موانع تولید ستاد تسهیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: گلایه برخی از واحدهای تولیدی این است که وضع یک سری قوانین مانع از فعالیت و سرمایه‌گذاری آنان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی با همراهی دادستان مرکز استان در بازدید از کارخانه تولید روغن نباتی گلناز در جمع هیئت مدیره و کارکنان کارخانه اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، دستگاه قضائی در سطح کشور و استان برنامه‌هایی را برای حمایت و تحقق شعار سال دارد و از سرمایه‌گذاری‌های مردم در بخش تولید حمایت خواهد کرد.

وی با اینکه مردم ظرفیت بسیار خوبی در راستای مشارکت در تولید دارند، افزود: سیستم قضائی استان کرمان گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات واحدهای تولیدی دارد و تا حد امکان به رفع موانع تولید کمک خواهد کرد؛ این موضوع آن‌چنان اهمیت دارد که موجب شده است مقام معظم رهبری از مردم درخواست کنند سرمایه خود را در زمینه جهش تولید و کارآفرینی به کار گیرند و در مقابل لازم است مسئولین زمینه مشارکت در سرمایه‌گذاری را تسهیل و فراهم کنند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: با توجه به شعار سال لازم است مسئولین و مردم در کنار یکدیگر به افزایش و جهش تولید کمک کنند و این موضوع یکی از اولویت‌های دادگستری استان کرمان در سال پیش رو خواهد بود.

وی ادامه داد: در سال‌های پیش ظرفیت تولید این کارخانه بسیار بیشتر از اکنون بوده است و طبق گزارشات در دهه ۹۰ سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن تولیدی داشته است، اما بنا به مشکلاتی که برای این واحد تولیدی به وجود آمد، هم‌اکنون سالانه ۷۰ هزار تن تولید روغن دارد و امیدواریم که این کارخانه با کمک مسئولین بتواند در سال جاری بر مشکلات موجود فائق آید.

حمیدی گفت: از آنجایی که واحدهای تولیدی قدیمی‌تر دارای ابزارآلات و ماشین آلات قدیمی‌تر هستند، نیاز به حمایت‌های مالی دولت دارند تا با دریافت تسهیلات بتوانند ماشین‌آلات کارخانه خود را به‌روز کنند و توان رقابت با رقبای جدید خود در بازار را داشته باشند.

صنایع بزرگ در کرمان لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند

وی با اشاره به اینکه در این کارخانه ۴۳۰ نفر در سه شیفت مشغول به کار هستند که لازم است دولت تسهیلات مناسب را در اختیار این کارخانه قرار دهد، افزود: باید برای رونق وضعیت اقتصادی استان صنایع بزرگ در کرمان لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه مسئله اشتغال و تولید اهمیت بسیاری دارد، گفت: امروز مسئله مهم کشور ما، اقتصادی است و برای رفع مشکلات اقتصادی باید توجه ویژه‌ای به واحدهای تولیدی در کشور انجام شود.

وی ادامه داد: استان کرمان ظرفیت‌های تولیدی زیادی در بخش‌های صنعت، معادن و کشاورزی دارد و اگر از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده شود، بخش زیادی از مشکلات اقتصادی استان و حتی کشور رفع خواهد شد؛ با وجود نیروی انسانی، امکانات و منابع بسیار در استان از تمام ظرفیت‌های موجود بهره‌گیری مناسب نشده است.

حمیدی از حل مشکلات واحدهای تولیدی زیادی در سال گذشته در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و گفت: هر واحد تولیدی در استان که در راستای تولید خود با موانعی مواجه باشد دادگستری استان این آمادگی را دارد تا از آن واحد صنعتی حمایت‌های حقوقی و قضائی کند.

وی با بیان اینکه کارخانه روغن گلناز با مشکل حمل و نقل و ارسال کالاهای تولیدی خود به سایر استان‌ها مواجهه است، گفت: در جلسه آتی ستاد اقتصاد مقاومتی مشکلات و موانع پیش روی کارخانه گلناز مطرح می‌شود و برای حل مشکلات موجود با کمک دیگر نهادهای مسئول چاره‌اندیشی خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان افزود: دستگاه قضائی آمادگی دارد با تمام تلاش مسائل واحدهای تولیدی را حل و فصل کند.

کد خبر 745552

دیگر خبرها

  • بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • پرواز بلند تولیدگران سمنانی از روی موانع/ رکود پشت در گذاشته شد
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود