Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی هوافضای روسیه اعلام کرد که این کشور در نظر دارد تا سال ۲۰۲۴ یک سامانه فضایی هشداردهنده درباره حملات موشکی در فضا مستقر و عملیاتی کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی سوروویکین» فرمانده نیروی هوافضای روسیه در مصاحبه با روزنامه رسمی ارتش این کشور خبر داد، روسیه تا سال ۲۰۲۴ یک سامانه فضایی هشداردهنده درباره حملات موشکی مستقر و عملیاتی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته اسپوتنیک، وی در مصاحبه با «کراسنایا زوِزدا» ضمن اعلام این خبر گفت: «به عنوان ساخت بخشی از یک سیستم یکپارچه، (روسیه) تا سال ۲۰۲۴ قرار است استقرار فضاپیما در مدار را مستقر می‌کند».

به گفته «سرگئی سوروویکین»، این سامانه فضایی یکپارچه نقشی کلیدی در زمینه سامانه هشداردهنده در قبال حملات موشکی ایفا خواهد کرد.

او خبر داد، روسیه تا سال ۲۰۲۲ کار مجهز کردن سیستم هشدار در برابر حملات موشکی به آخرین نسل رادارها را به اتمام می‌رساند.

سوروویکین در مصاحبه با روزنامه رسمی ارتش، از برنامه مسکو ارسال دو ماهواره مخابراتی و اطلاعاتی جدید ارتش این کشور به فضا در سال‌‍‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ خبر داد.

بنا بر اعلام فرمانده نیروهای هوافضای روسیه، در شرق دور، منطقه لنینگراد و دیگر مناطق این کشور سامانه‌های راداری تازه و هشداردهنده در برابر حملات موشکی ساخته خواهد شد.

خبرهای این مقام روس درباره تدارکات فضایی مسکو در حالی مطرح شده که ماه گذشته «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور با امضای یک سند راهبردی، استقرار سلاح‌های ضد موشکی و تهاجمی در فضا را یکی از تهدیدهای اصلی علیه روسیه خواند.

پیشتر خبرگزاری ریانووستی گزارش داد این سند که در آن سیاست‌های روسیه در زمینه بازدارندگی هسته‌ای تشریح شده در بحبوحه تنش‌های میان روسیه و آمریکا بر سر پیمان «استارت جدید» منتشر شد.  این پیمان که در هشتم آوریل ۲۰۱۰ بین آمریکا و روسیه منعقد شد، در فوریه ۲۰۲۱ منقضی می‌شود.

مقام‌های روسیه شامل وزارت خارجه این کشور به دنبال تحرکات نظامی آمریکا و برنامه آن برای استقرار جنگ افزار در فضا هشدار داده‌اند که چینن اقداماتی ضربه جبران ناپذیری به توازن امنیتی کنونی در فضا خواهد زد.

رئیس‌جمهور آمریکا  ۲۸ خردادماه ۹۷ دستور تشکیل نیروی فضایی به عنوان یکی از شاخه‌های نیروی مسلح آمریکا را داد. نیروی فضایی که اخیرا بودجه‌ای ۱۵ میلیارد دلاری را خواستار شده است، در کنار ارتش، نیروی هوایی، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی و گارد ساحلی، ششمین شاخه نیروهای مسلح آمریکا است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روسیه موشک فضا اسپوتنیک حملات موشکی تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا سکوهای نفتی را به پایگاه‌‌های موشکی تبدیل می کند

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پروژه بلندپروازانه‌ای را با هدف تبدیل سکوهای نفتی مازاد به پایگاه‌های دفاع موشکی متحرک در اقیانوس ارام و برای مواجه با تهدیدات چین در دستور کار قرار داده است.

رسانه هندی تایمز آو ایندیا در گزارشی نوشته این ابتکار نوآورانه آمریکا در نمایشگاه دریایی-هوایی-فضایی ۲۰۲۴ در واشینگتن دی سی رونمایی شد و بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای تقویت قابلیت‌های نظامی ایالات متحده در منطقه است. 

این سکوها قرار است در پاسخ به تهدیدات موشکی فزاینده چین در منطقه اقیانوس آرام مستقر شوند. انتظار می‌رود سکوهای تبدیل شده به پایگاه دفاع موشکی نقش مهمی در افزایش قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و کمک به ماموریت‌های ضربتی این کشور ایفا کنند. 

این سکوها با ظرفیت نگهداری ۱۰۰ پرتاب کننده موشک بزرگ افزایش قابل توجهی در قابلیت‌های نیروی دفاعی آمریکا در مقایسه با شناورهای نیروی دریایی این کشور ارائه می‌دهند. 

پلت‌فرم‌های دفاعی متحرک برای تبدیل سکوهای نفتی به پایگاه‌های جزیره‌ای شناور بزرگ طراحی شده که می‌توانند بیش از ۱۲ ماه به طور مستقل عمل کرده و در فاصله‌ای ایده‌آل از ساحل قرار گیرند. سکوهای تبدیل شده به طور بالقوه می‌توانند نقش دوگانه‌ای در تقویت قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و یا کمک به ماموریت‌های ضربتی داشته باشند.

 از دیگر قابلیت‌های این پلت‌فرم‌ها می‌توان به توانایی پشتیبانی از جنگنده‌هایی که در ارتفاع پایین پرواز می‌کنند و همچنین زیردریایی‌های هسته‌ای نیروی دریایی ایالات متحده اشاره کرد. همچنین این قابلیت جدید از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه‌تر است و می‌تواند با تنها ۱۰ درصد از قیمت دفاع موشکی بالستیک فواید قابل توجهی داشته باشد. 

با این حال امکان‌سنجی اجرای چنین پایگاه‌های شناوری همواره موضوع بحث بوده است. برخی از کارشناسان آسیب‌پذیری این پلت‌فرم‌ها در برابر حملات موشکی و همچنین ناکارآمدی نسبی آنها در مقایسه با قابلیت‌های متعارف را مورد بحث قرار داده‌اند. 

این پروژه بلندپروازانه نشان‌دهنده تغییر استراتژی نظامی است چرا که ایالات متحده با واقعیت‌های جدید ژئوپلتیکی و پیشرفت فن‌آوری در جنگ خود را تطبیق می‌دهد و تلاش می‌کند شکاف‌هایی که بین قابلیت‌های دفاع زمینی و دریایی وجود دارد را از این طریق برطرف سازد.

 

دیگر خبرها

  • ترکیه اس-۴۰۰ را در مرز عراق مستقر می‌کند
  • استقرار ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرز‌های روسیه/کشته شدن ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه/کشته شدن 500 هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه
  • ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
  • هم‌اکنون ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه مستقر هستند
  • نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی
  • نگرانی اینترنشنال از تحویل سامانه اس۴۰۰ روسیه به ایران | این سامانه چه توانایی دارد؟
  • حمله اوکراین به قدیمی‌ترین کشتی جنگی روسیه که از جنگ جهانی اول و دوم جان به در برد
  • آمریکا سکوهای نفتی را به پایگاه‌‌های موشکی تبدیل می کند