Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید با هشدار به صهیونیست‌ها درباره پیروزی ترامپ در انتخابات ماه نوامبر، مدعی شد او احتمالا برای نزدیک شدن به ایران تلاش خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه انتقادات تند «جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور، او این بار به صهیونیست‌ها درباره پیروزی مجدد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر ۲۰۲۰ هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بولتون در مصاحبه ویدئوکنفرانسی با شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، مدعی شد این احتمال وجود دارد که ترامپ در دوره دوم ریاست‌جمهوری خود، تلاش کند به ایران نزدیک شود تا بتواند توافق هسته‌ای جدیدی به دست بیاورد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» وی با بیان اینکه اسرائیلی‌ها باید نگران پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری باشند، گفت: «[او] مشتاق بود با سران ایران دیدار کند... تا درباره به‌دست آوردن توافق هسته‌ای جدید با ایران صحبت کند. نگران هستم همانطور که "کیم جونگ‌اون" (رهبر کره شمالی) ترامپ را درخصوص کره بازی داد، ایرانی‌ها هم در دوره دوم ترامپ بتوانند همین کار را کنند».

این سیاستمدار آمریکایی، ترامپ را «دور از واقع‌بینی» توصیف کرده و تصریح کرد وقتی ترامپ می‌گوید مانع رسیدن ایران به تسلیحات اتمی می‌شود، این ادعا را باور نمی‌کند.

بولتون با زیر سوال بردن صداقت ترامپ اظهار داشت: «به نظرم، [ترامپ] تعریف خودش را از صداقت دارد. او قطعا برای خودش نسخه‌های مختلفی از واقعیت‌ها تعریف کرده و به شکلی که بخواهد مطرح خواهند شد. این از نظر من بسیار ناامید کننده بود. به نظرم سران کشورهای خارجی نیز از این موضوع سرخورده شده‌اند. من ترجیح می‌دهم رئیس‌جمهوری داشته باشم که در [جهانِ] واقعی باشد».

به نوشته این پایگاه خبری، وی با ادعای اینکه تل‌آویو نباید امیدوار باشد که ترامپ از حمله احتمالی آن به تاسیسات اتمی ایران حمایت کند.

مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه حتی ممکن است ترامپ حمایت خود از طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال سی درصدی کرانه باختری را نیز پس بگیرد، به تل‌آویو توصیه کرد که بدون مجوز واشنگتن این طرح را اجرا کند.

بولتون همچنین با تشکیک در توانایی دولت ترامپ برای تدوین طرح سازش بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها، گفت: «این اتفاق نمی‌افتد. قطعا در چهار ماه آینده که نخواهد بود. اگر دوباره انتخاب شود چطور... شاید از آن روی برگرداند، زیرا می‌خواهد توافق تجاری با چین بنویسد و شما نمی‌توانید توافق‌های تاریخی زیادی در یک دولت به دست بیاورید».

وی که چند هفته‌ای است با خبر انتشار کتاب خاطرات خود درباره زمان فعالیت در این سمت جنجال‌ساز شده، پیشتر نیز ضمن دمدمی مزاج خواندن رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد خروج این کشور از توافق هسته‌ای ایران، فرح‌بخش‌ترین لحظه زمان حضور وی در این سمت بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بولتن ترامپ رژیم صهیونیستی تایمز ترامپ در انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۳۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهریور ماه سال 1399 در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه 11 آبان ماه همان سال با آن موافقت کردند.

وی یادآور شد: این طرح قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، مرحله به مرحله در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی شد و سپس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، شورای نگهبان نیز این طرح مجلس را تایید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت مباحثی پیرامون این طرح مطرح شد که نهایتا کنار گذاشته شد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها قرار ندارد اما اگر فرصت باقی بود و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت مجلس تلاش خواهد کرد تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را نیز مانند قانون انتخابات مجلس و شوراها به سرانجام برساند.

محمدصالحی بیان کرد: به دلیل فشردگی کار کمیسیون در سال گذشته و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات، لایحه برنامه هفتم و پس از آن بودجه سنواتی ،  امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت و رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شد.

وی بیان کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال جدید و تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه با تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییراتی در شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایجاد می‌شود،  گفت: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • تل‌آویو می‌خواست از شکست مجدد پیروزی بسازد
  • امیرعبداللهیان: تل‌آویو می‌خواست از شکست مجدد پیروزی بسازد
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • اقدام قاطع جمهوری اسلامی زمینه‌ساز پیروزی‌های بزرگ
  • اقدام قاطع جمهوری اسلامی زمینه ساز پیروزی‌های بزرگ
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • هند؛ پرجمعیت‌ ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ ترین انتخابات
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • پیروزی انقلاب مرهون اطاعت پذیری بدنه ارتش از امام بود