Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار قصرقند در جنوب سیستان وبلوچستان گفت: ۴۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای عمران و آبادانی این شهرستان از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی تخصیص یافت.

به گزارش جماران، رحیم بخش پاک اندیش اظهارداشت: این اعتبارات برای پروژه‌های موثر در ارتقا شاخص‌هایی در حوزه ‌‌آب، راه، آموزش و پرورش، بهداشت، زیرساخت‌های شهری، روستایی و ورزشی اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعتبارات براساس مکاتباتی که با ادارات انجام شده و دریافت پروژه‌های نیمه تمام پیشنهادی آنان بویژه ‌‌طرح‌های اولویت‌ داری که در ارتقا شاخص‌های توسعه‌ای این شهرستان موثر بوده توزیع شده است.

فرماندار قصرقند تصریح کرد: این اعتبارات در قالب ۲۱ فصل، ۴۲ برنامه و ۱۷۱ پروژه (۶۶ نیمه تمام و ۱۰۵ مستمر)  با رعایت الزامات قانون بودجه سال ۹۹ و در راستای برنامه ششم توسعه بین پروژه‌های نیمه تمام و دارای اولویت شهرستان توزیع شده‌اند.

وی بیان کرد: علاوه بر اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، برای اولین بار با پیگیری‌های موثر استاندار و نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی از محل اعتبارات توسعه سواحل مکران برای تکمیل پروژه‌های فصل بهداشت و حمل و نقل نیز مبلغ ۲۱۰ میلیارد ریال به شهرستان قصرقند تخصیص یافته است.

پاک اندیش ادامه داد: همچنین ۶۹۰ میلیارد ریال سهم مشارکت بنیاد علوی برای اجرا و تکمیل ۱۶ پروژه عمرانی و زیربنایی در دستور کار قرار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که با تخصیص اعتبارات توسعه سواحل مکران و همچنین مشارکت بنیاد علوی در تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، شاهد رشد شاخص‌های زیربنایی شهرستان خواهیم بود.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا آبادانی قصرقند سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان در حال شگل‌گیری بوده و تا چند ماه آینده تکمیل می‌شود گفت: هدف گذاری کرده ایم که ۳۳ پروژه کلیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استان را تا پایان امسال به نتیجه برسانیم.

 رحمتی اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم طی امسال به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فرا روی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تامین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است اما اگر ما برنامه نداشته باشیم اقدامی انجام نخواهد شد.

رحمتی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده باید تعیین تکلیف شوند تصریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

وی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم ابراز داشت: نقطه قوت این استان فعالیت موثر بخش خصوصی است که باید زمینه‌ فعالیت بی دغدغه اش را فراهم کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: باید در ابتدا مسئولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریت استان باشد.

وی بیان کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است و نظام برنامه ریزی و اداری استان باید برنامه محور بوده و مطالبات و نظارت‌ها نیز بر اساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

رحمتی افزود: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه ریزی‌ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود و ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم.

وی افزود: محیط زیست باید راهکار‌های رفع موانع جهش تولید را پیدا کند مثلا لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن حفظ محیط زیست استان تامین شود.

دیگر خبرها

  • سهم مالیات در عمران و آبادانی کشور برای مردم تبیین شود
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • ۶۰ درصد اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته است
  • همسویی بی‌نظیر در توسعه اردبیل
  • سهم مالیات در عمران و آبادانی کشور باید برای مردم تبیین شود
  • رئیسی: پروژه‌های نیمه تمام آبی استان سمنان پیگیری می‌شود
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های دولت سیزدهم است
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی