Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله دری نجف آبادی با تاکید بر اینکه دستگاه های نظارتی نقش خود را در تنظیم بازلر به خوبی ایفا کنند، گفت: دستگاه‌های نطارتی نباید بگذارند هرج و مرج در قیمت‌ها ایجاد شود و زمینه برای عده‌ای سوء استفاده کننده فراهم شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در خطبه های این هفته نماز جمعه ضمن گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا المرتضی(ع)، گفت: امام رضا(ع) در سیره رفتاری خود همواره مردم را به خدمت گذاری و خوش اخلاقی نسبت به یکدیگر توصیه می کردند و این امروز برای ما مسئولین و همه مردم باید درس بزرگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اخلاص برای انسان همه کمالات و ارزش ها را به ارمغان می آورد، افزود: اخلاص در عمل، نیت و گفتار یک ضرورتی است که باید همواره از خداوند متعال درخواست کنیم چراکه انسان مملو از ضعف ها و ناتوانایی ها است و تنها اخلاص است که می تواند برای او راهگشای باشد.

امام جمعه اراک اظهار داشت: خوشبختانه در کشور به واسطه انقلاب اسلامی سفره اهل بیت(ع) پهن شده و در استان مرکزی هم با ایجاد حوزه های علمیه تخصصی این سفره به خوبی قابل نمایش است و امروز ما باید این هنر را داشته باشیم که از این سفره الهی و ارزشمند به خوبی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در گذشته مردم برای شنیدن احادیث اهل بیت(ع) و بهره مندی از معارف اسلام باید سختی های زیادی می کشیدند،گفت: خوشبختانه امروز این سفره الهی و معارف ناب اسلام ناب محمدی(ص) در اختیار ماست و ما باید قدر این نعمت ارزشمند را به خوبی بدانیم و از آنها به درستی استفاده کنیم.

اهل بیت(ع) تابلوی روشن اسلام ناب محمدی(ص) هستند

دری نجف آبادی با تاکید بر اینکه اهل بیت(ع) تابلوی روشن اسلام ناب محمدی(ص) هستند،گفت: علم و معرفت موجود در خانواده اهل بیت(ع) با هیچ خانواده ای قابل مقایسه نیست و اسلام ناب محمدی(ص) درون خانواده اهل بیت(ع) است.

وی افزود: اهل بیت(ع) همه وجودشان وقف اسلام و راه خدا بود و به دنبال سهم‌خواهی نبودند و انقلاب اسلامی هم برگرفته از این مکتب نورانی است اما اسلام آمریکائی و صهیونیستی به دنبال منفعت ها و غارتگری های خودشان هستند.

امام جمعه اراک با بیان اینکه امروز ایران اسلامی افتخار می کند از پیروان واقعی اهل بیت(ع) است، گفت: ما امروز میراث داران مکتب اهل بیت(ع) هستیم و باید به خوبی از این میراث ارزشمند پاسداری و حفاظت کنیم.

وی بیان کرد: دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی که امانت بزرگ الهی و میراث اهل بیت(ع) است یک وظیفه دینی و شرعی است که همه باید به خوبی آن را انجام دهیم.

رزمایش کمک مومنانه برگرفته از مکتب و سیره اهل بیت(ع) است

دری نجف آبادی با اشاره به اینکه رزمایش کمک مومنانه برگرفته از مکتب و سیره اهل بیت(ع) است،گفت: در استان مرکزی مردم به طور قابل توجهی در این رزمایش خوش درخشیدند و نشان دادند از پیروان واقعی اهل بیت(ع) هستند.

وی ادامه داد: تهیه و توزیع بیش از ۱۴۵ هزار بسته معیشتی در قالب رزمایش کمک مومنانه یک اقدام بسیار ارزشمند است و امروز باید همه کمک کنیم تا این اقدامات ادامه دار باشد و بتوانیم با اقدامات موثر سختی هایی که برای عده ای ایجاد شده کاهش دهیم و این یک عبادت بزرگ محسوب می شود.

امام جمعه اراک با تاکید بر اینکه احسان کردن به یکدیگر باعث ایجاد تحول می شود،گفت: اگر می خواهیم تحول عظیم در جامعه به وجود آوریم باید نیکی کردن به یکدیگر را سرلوحه رفتارهای خود بگذاریم.

نظارت بر قیمت ها توسط دستگاه های نظارتی یک ضرورت مهم است

وی با اشاره به افزایش قیمت برخی از اجناس و کالاها بیان کرد: در شرایط اقتصادی که در آن قرار داریم نظارت بر قیمت ها توسط دستگاه های نظارتی یک ضرورت مهم است و دستگاه های نطارتی نباید بگذارند هرج و مرج در قیمت ها ایجاد شود و زمینه برای عده ای سوء استفاده کننده فراهم شود.

دری نجف آبادی افزود: دستگاه های نظارتی نقش خود را در تنظیم بازار و قیمت ها و از همه مهمتر برخورد با سوء استفاده کنندگان به خوبی ایفا کنند چراکه هرج و مرج در قیمت ها ظلم آشکار به ملت ایران است و نباید بگذاریم این ظلم انجام شود.

وی با اشاره به وضعیت نا به سامان مسکن گفت: رساندن هزینه های جانبی به حداقل و حتی صفر کردن باید اولویت مهم بنیاد مسکن انقلاب باشد چراکه بسیاری از مردم از نظر مسکن در وضعیت مناسبی نیستند.

امام جمعه اراک در این خصوص تصریح کرد: دستگاه های اجرایی و خدمت رسانی باید بیشتر به فکر مردم باشند و خدمت گذاری صادقانه را در دستور کار خود قرار دهند.

مجلس و دولت باید برای مسکن مردم برنامه جدی و عملیاتی داشته باشند

وی در پایان خاطر نشان کرد: مجلس و دولت علاوه بر اینها باید برای مسکن مردم برنامه جدی و عملیاتی داشته باشند باید بر نظارت بر قیمت ها و تنظیم بازار نقش خود را به خوبی ایفا کند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دستگاه های نظارتی اسلام ناب محمدی ص نظارت بر قیمت ها امام جمعه اراک دری نجف آبادی اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۵۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت نظارت متا خواستار پایان ممنوعیت کلمه «شهید» شد

هیئت نظارت متا روز سه‌شنبه از این شرکت خواست تا به ممنوعیت استفاده عمومی از کلمه عربی «شهید» یا کلمه انگلیسی آن پایان دهد.

به گزارش ایسنا، هیئت نظارت شرکت متا، پس از یک بررسی یک‌ ساله که نشان داد رویکرد مالک فیس‌بوک، بیش از حد گسترده بوده و باعث سرکوب گفتگوی میلیونها کاربر شده است، خواستار پایان این ممنوعیت شد.

این هیئت نظارتی که توسط متا تامین مالی می‌شود اما به طور مستقل فعالیت می‌کند، اعلام کرد این غول شبکه اجتماعی باید پستهای حاوی واژه «شهید» را تنها زمانی حذف کند که به نشانه های واضح خشونت مرتبط باشند یا این که قوانین متا را نقض کنند.

این درخواست پس از سال‌ها انتقاد از عملکرد این شرکت در خصوص محتوای مربوط به خاورمیانه، مطرح می‌شود. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۲۱ به سفارش خود متا انجام شد، نشان داد رویکرد این شرکت، «تاثیر نامطلوب حقوق بشر» بر فلسطینی‌ها و سایر کاربران عرب‌ زبان خدماتش، داشته است.

انتقادهای مذکور از زمان آغاز جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس در اکتبر گذشته، تشدید شده است. گروههای حقوق بشر، شرکت متا را متهم به سرکوب محتوای حامی فلسطینی‌ها در فیس‌بوک، و اینستاگرام در پس زمینه جنگی کرده اند که در پی حملات غافلگیرانه حماس به سرزمینهای اشغالی در هفتم اکتبر، آغاز شده است.

هیئت نظارت متا در گزارش روز سه‌ شنبه خود، به نتایج مشابهی رسید و دریافت که قوانین متا در خصوص «شهید»، تنوع معانی کلمه را در نظر نمی‌گیرد و منجر به حذف محتوایی می‌شود که هدفش تمجید از اقدامات خشونت‌آمیز نیست.

هله تورنینگ اشمیت، یکی از مدیران این هیئت نظارتی، در بیانیه‌ای گفت: متا با این فرض کار می‌کند که سانسور می‌تواند ایمنی را بهبود بخشد و خواهد کرد، اما شواهد نشان می‌دهد که سانسور می‌تواند کل جمعیتها را به انزوا بکشد، در حالی که اصلا ایمنی را بهبود نمی‌بخشد.

 متا در حال حاضر هر پستی حاوی کلمه «شهید» برای اشاره به افرادی که در لیست سازمانها و افراد خطرناک خود تعیین کرده است را حذف می‌کند که شامل اعضای گروههای شبه نظامی اسلامگرا، کارتلهای مواد مخدر و سازمانهای برتری طلب سفیدپوست می‌شود.

طبق گزارش هیئت نظارتی، این شرکت می‌گوید این کلمه، به منزله ستایش از آن نهادها است که آنها را ممنوع کرده است.

حماس از جمله گروههایی است که این شرکت به عنوان سازمان خطرناک، تعیین کرده است.

هیئت نظارتی اعلام کرد متا پس از شروع ارزیابی مجدد سیاست خود در سال ۲۰۲۰، در سال گذشته، خواستار نظرات این هیئت در مورد این موضوع بود اما نتوانست به اجماع داخلی دست یابد. این شرکت در درخواست خود فاش کرد که «شهید»، بیش از هر کلمه یا عبارت دیگری در پلتفرم‌هایش، حذف محتوا داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، یکی از سخنگویان متا در بیانیه‌ای اعلام کرد این شرکت، نظر هیئت نظارتی را بررسی کرده و ظرف مدت ۶۰ روز پاسخ خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم پایه و اساس ایجاد تحول در جامعه هستند
  • ضرورت هم‌افزایی تمامی قوا و دستگاه‌ها در جهت تحقق راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • نظارت بر بازار قم امسال افزایش می‌یابد
  • نظارت بر بازار در سال جدید افزایش خواهد یافت
  • هیئت نظارت متا خواستار پایان ممنوعیت کلمه «شهید» شد
  • ۹ پرونده تخلف صنفی طرح نظارتی نوروز در مسیرهای ارتباطی تشکیل شد
  • نرم‌افزار سوء نقش نظارتی مردم را پررنگ می‌کند
  • مردم باید اقدامات مسئولان را در سفره خود لمس کنند
  • ضرورت تحول در رویکرد مدیران دولتی
  • ضرورت انجام جهش تولید با مشارکت مردم در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی