Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه در سفر رئیس جمهوری به قم ۲۴ مصوبه صورت گرفته بود، گفت: برای این مصوبه ها سه هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال اعتبار تعیین شد که تا الان مجموع پرداختی پنج هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال و ۱۵۱ درصد بیشتر از مبلغ مورد نظر می باشد.

"محمدباقر نوبخت" روز جمعه در سفر به قم و شرکت در جلسه ویدیو کنفرانس با بهرام سرمست استاندار قم که به کرونا مبتلا و در منزل در قرنطینه بسر می برد، اظهار داشت: با این حال ما خودمان را موظف می دانیم برای برخی از طرح هایی که باقی مانده پرداخت هایی را داشته باشیم و همه این اقدام ها گام کوچکی در خدمتگزاری به مردم قم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبخت همچنین با بیان اینکه ارقامی که در حوزه حمل و نقل و ریل و تصفیه خانه آب قم لازم است نیز از سوی دولت اختصاص داده خواهد شد گفت: در ارتباط با زیرساخت راه و راه آهن و همچنین مساله آب شرب قم نیز این مساله اجتماعی را با حمایت مالی بر طرف می کنیم.

معاون رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود هدف از سفرش به قم را تبادل دو تفاهم نامه در بخش جهش تولید و مسکن عنوان کرد و گفت: تفاهم نامه جهش تولید در راستای راهبرد ابلاغی سال ۹۹ رهبر معظم انقلاب انجام می شود که با امضای آن ۲۷ طرح مختلف صنعتی،کشاورزی و گردشگری با سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی در دستور کار قرار می گیرد.

وی رقم ارزی این حجم از سرمایه گذاری را نیز ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار ذکر کرد و گفت: حدود ۳۰۰ میلیارد ریال از این اعتبار از محل تبصره ۱۸ و ۱۴ تامین می شود.

وی تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده برای طرح ها را نیز هفت هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال دانست و گفت: ۲ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال نیز آورده بخش خصوصی است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با این سرمایه گذاری ۴۲ هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال به ارزش تولیدات قم افزوده، و بالغ بر هزار و ۳۷۷ تَن نیز فرصت شغلی جدید به دست می آورند که این ها برکت هایی است که در راستای اجرای فرمان رهبری برای جهش تولید در قم شاهد هستیم.

احداث هزار واحد مسکونی برای حاشیه نشین ها

وی همچنین تفاهم نامه در بخش مسکن را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: بر این اساس هزار واحد مسکونی در کمتر از یک سال برای انسان های شریف و بزرگواری که در روستاها و حاشیه شهر سکونت دارند و یا از امکان مالی برخوردار نیستند احداث و تقدیم خواهد شد.

تابش: موافقت نامه احداث ۷۰ هزار واحد مسکن در کشور به امضا رسیده است

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور نیز در این جلسه اظهار داشت: تاکنون تقریبا ۷۰ هزار توافق نامه مشترک بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان برنامه و بودجه کشور و استانداری های استان های مختلف منعقد شده است.

علیرضا تابش با بیان اینکه همه این توافق نامه ها در یک برنامه زمان بندی شده به اجرا می آید و بر نحوه اجرای آنها نظارت می شود، تا در موعدد مقرر به اتمام برسد بیان کرد: ما به قم بیش از سایر استان های کشور اهمیت می دهیم و امیدواریم در زمان اعلام شده این طرح را به پایان برسانیم، چرا که معتقدیم هر کس در قم به خوبی کار کند مشمول برکت خاصی می شود.

در جریان سفر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و همچنین علیرضا تابش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور به قم توافق نامه ای دو جانبه در حوزه جهش تولید میان سازمان برنامه و بودجه و استانداری قم و همچنین موافقت نامه ای سه جانبه میان سازمان برنامه و بودجه کشور، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور و استانداری قم امضا شد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه کشور بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میلیارد ریال رئیس جمهوری جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد کار مجلس دوازدهم باید نظارت بر اجرای قوانین باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورورد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و گو با برنامه "جنت آباد" رادیو تهران، اظهار داشت: علی رغم ادعای مجلس یازدهم که تقویت نظارت‌ها در راستای تحقق مطالبات مردمی بود؛ متأسفانه این مجلس عملکرد شفاف و مثبتی در اجرای این هدف نداشت.

نایب رییس اول کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم گفت: امیدواریم در مجلس دوازدهم ساز و کاری اندیشیده شود که بیش از ۷۰ درصد فعالیت نمایندگان مجلس به نظارت بر اجرای قوانین در دولت و قوای سه گانه اختصاص پیدا کند.

وی افزود: متأسفانه مصوباتی داریم که قوای سه گانه در اجرا آن کاستی دارند. مجلس شورای اسلامی در باب نظارت باید بر اجرای این قوانین ورود کند و مشکلات را برطرف کند.

آئین نامه داخلی مجلس نیاز به بازنگری دارد

بابایی‌در ادامه افزود: به نظر من در آئین‌نامه داخلی مجلس حقوق تمام ملت رعایت نمی‌شود. به عنوان مثال در کمیسیون بهداشت و درمان ۲۰ پزشک عضو هستند. آئین نامه می‌گوید کسی که در رشته پزشکی تحصیل کرده است می‌تواند در کمیسیون بهداشت و درمان عضو شود ولی لزوماً کسانی که پزشک هستند نباید در این کمیسیون عضو شوند، زیرا تضاد منافع به وجود می‌آید زیرا به جای در نظر گرفتن منافع مردم منافع جامعه پزشکی را در نظر می گیرند.

برای اولین بار پس از انقلاب؛ در مجلس یازدهم حقوق کارگران ۵۷ درصد افزایش پیدا کرد

رییس فراکسیون کارگری در مجلس یازدهم تصریح کرد: سال گذشته با ورود فراکسیون کارگری برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی با هماهنگی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی حقوق کارگران ۵۷ درصد افزایش پیدا کرد. شاخص تولید در این مدت افزایش و قیمت تمام شده تولید کاهش پیدا کرد.

جهش تولید رخ دهد باید قدرت خرید مردم را افزایش دهیم

این نماینده مجلس گفت: علت تورم افزایش مزد کارگران نیست؛ به صراحت می‌گویم اگر می‌خواهیم جهش تولید رخ دهد باید قدرت خرید مردم را افزایش دهیم.

باید اولویت مجلس دوازدهم؛ شیوه تعیین مزد کارگران و مدیریت صندوق‌های بازنشستگی باشد

نماینده انتخاب شده برای مجلس دوازدهم در ادامه عنوان کرد: مهم‌ترین اولویت‌های مجلس دوازدهم تعیین و تکلیف تعیین مزد کارگری است؛ متأسفانه هر سال با این چالش مواجه هستیم؛ همچنین مدیریت صندوق‌های بازنشستگی بسیار با اهمیت است، این صندوق‌ها حیاط خلوت دولت‌ها شده‌اند.

قوانین تولید؛ باید به روز رسانی شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: موانع تولید در کشور کم نیست؛ قوانین این حوزه باید به روز رسانی شود. متأسفانه اکنون نمی‌توانیم با قوانین شرایط عادی اقتصادی کشور صادرات داشته باشیم.

بابایی با اشاره به موضوع تولید ملی تاکید کرد: متأسفانه طی سال‌های گذشته به تولید ملی نگاه سطحی داشتیم. با نگاه سطحی نمی‌توانیم به اهدافمان از تولید ملی دست پیدا کنیم. قوانین سنتی حوزه تولید داخلی باید در مجلس شورای اسلامی بررسی و در صورت نیاز به روز شود.

بروکراسی اداری یکی از موانع جدی بر سر راه تولید است

وی افزود: بروکراسی اداری یکی از موانع جدی بر سر راه تولید است؛ مجلس شواری اسلامی باید موانع قانونی پیش روی تولیدکنندگان را رفع کند؛ اگر این فضا شکل نگیرد طبیعی است که به صورت شعاری با تولید برخورد شده است.

نماینده دور یازدهم و دوازدهم مجلس تصریح کرد: چشم انداز و هدف‌گذاری مثبت تولید مهم است؛ باید هدفمان از تولید را مشخص کنیم؛ آیا هدفمان صرفاً این است که بگوییم یک کالا تولید کرده‌ایم؟ یا هدفمان کاهش مشکلات پیش روی تولید است! امیدوارم مجلس دوازدهم با نگاه کارشناسی و با نگاه به تجربه‌های تلخ گذشته تولید را به خوبی دنبال کنند.

عده‌ای از تولیدکنندگان به بهانه تولید ملی از رانت دولت استفاده می‌کنند

بابایی کارنامی در ادامه افزود: عده‌ای از تولیدکنندگان با هدف رشد اقتصادی وارد فضای تولید ملی می‌شوند؛ ولی عده‌ای دیگر به بهانه تولید ملی از رانت دولت استفاده می‌کنند و وارد بازار تولید می‌شوند. ما به دنبال تولیدکنندگانی هستیم که به معنای واقعی به دنبال رشد تولید ملی هستند، سرمایه‌های خود را با ورود به این عرصه ضمن خدمت به کشور سود هم می‌کنند. این گروه از تولیدکنندگان که با هدف رشد تولید در این عرصه فعالیت می‌کنند تعدادشان کم نیست و ما با عدم رفع موانع تولید در حق این تولیدکنندگان جفا کردیم و به آنها خدمت نکردیم مجلس دوازدهم باید آسیب‌های این بخش را مرتفع کند.

این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: موانع تولید در کشور کم نیست؛ قوانین این حوزه باید به روز رسانی شود. امروز نمی‌توانیم با قوانین شرایط عادی اقتصادی کشور صادرات داشته باشیم. قوانین سنتی حوزه تولید داخلی باید در مجلس شورای اسلامی بررسی و در صورت نیاز به روز شود.

کد خبر 6064231

دیگر خبرها

  • روایت رئیس سازمان برنامه و بودجه از بودجه ۱۴۰۲؛ درآمد‌های دولت چه تغییری کرد؟
  • روایت رئیس سازمان برنامه و بودجه از بودجه ۱۴۰۲/ درآمدهای دولت چه تغییری کرد؟
  • افزایش تمایل آمریکایی‌ها برای مهاجرت
  • ۷۰ درصد کار مجلس دوازدهم باید نظارت بر اجرای قوانین باشد
  • خبر خوش برای نخبگان؛ وام خرید مسکن افزایش یافت
  • وام خرید مسکن برای این افراد افزایش یافت
  • وام خرید مسکن برای این افراد افزایش یافت + جزئیات
  • وام‌های خرید و ودیعه مسکن نخبگان افزایش یافت
  • افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان
  • خبر خوب نوروزی برای نخبگان/ وام خرید مسکن نخبگان افزایش یافت