Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: گرچه سفر‌های ریلی پس از شیوع کرونا در کشور کاهش یافت، اما سهم ریل در حمل بار‌های داخلی و ترانزیت از ابتدای سال تاکنون افزایش قابل توجهی یافته است.

سعید رسولی افزود: پس از شیوع کرونا در کشور، شاهد کاهش چشمگیر حمل و نقل مسافری از طریق قطار بودیم و هم اکنون برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی، حدود ۵۰ درصد قطار‌های مسافری کشور و آن هم با ضریب اشغال صندلی نصف، مشغول به کار هستند بطوری که هر کوپه ۴ نفره را به دو

مسافر تخصیص داده ایم، اما تلاش کردیم از این فرصت برای افزایش سهم بار استفاده کنیم و در این حوزه، رشد ۸ درصدی در حمل بار بر مبنای تن - کیلومتر داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: مرز بین‌المللی رازی در مرز ایران با ترکیه از اواخر اسفند برای تجارت فقط از طریق ریل بازگشایی شد که شاهد رشد ۲۲۰ درصدی حمل بار از طریق این مرز ریلی بودیم ضمن اینکه در آستارا هم حمل بار از طریق ریل، رشد بالایی داشت.

وی با اشاره به آغاز حمل مستقیم غلات و گندم از روی کشتی به قطار پس از ۱۵ سال در بنادر کشور گفت: با توجه به سرمایه گذاری سنگینی که در بنادر کشور انجام شده بود رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکیدات زیادی روی استفاده از قطار در بنادر داشتند و خوشبختانه این امر از امسال محقق شد و امیدواریم که سهم ریل در حمل بار با توجه به مزیت‌های نسبی ریل برای صاحبان بار افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در خصوص اقدامات راه آهن برای مبارزه با کرونا نیز گفت: از همان ابتدای شیوع کرونا پروتکل‌های بهداشتی کاملی برای مبارزه با شیوع کرونا در ایستگاه‌ها و قطار‌ها تدوین شد که همچنان با قوت و با همان کیفیت ادامه دارد و از جمله با اصلاح سامانه بلیت فروشی افرادی که بلیت می‌خرند جانمایی شده و ظرفیت هر واگن ۴ نفره فقط به دو مسافر تخصیص می‌یابد.

وی افزود: رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در قطار‌ها توسط بازرسان تیم‌های بازرسی به دقت کنترل می‌شود.

رسولی با اشاره به ایجاد تونل ضد عفونی قطار‌ها در مرز‌های ریلی کشور گفت: همه قطار‌های ورودی و خروجی به کشور در این تونل‌ها کاملاً ضد عفونی می‌شوند و این اقدام راه آهن ایران، مورد توجه و تقدیر اتحادیه راه آهن‌های جهان (UIC) نیز قرار گرفته است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: راه آهن قطار شرکت قطارهای مسافری رجا پارسی خبر شیوع کرونا قطار ها حمل بار راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • کشف سکه‌های عتیقه مربوط به دوران اشکانیان از مسافر یک قطار
  • جزئیات کشف سکه‌های دوره اشکانی از یک مسافر قطار
  • کشف سکه‌های دوره اشکانی از مسافر قطار
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • افزایش ۴۶درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • افزایش ۳۱ درصدی تردد مسافر از مرز تمرچین پیرانشهر
  • افزایش محدوده خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری بیرجند