Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح آجر به آجر زمینه مشارکت همه مردم استان در امر مدرسه سازی را مهیا می کند.

"حسین کلانتری" در نشست بررسی بسته تحولی توسعه مشارکت‌های مردمی (طرح آجر به آجر) استان، افزود: برای اجرایی شدن این اقدام ارزشمند ابتدا مصوباتی تعریف کنید.
وی با تاکید بر اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه مسائل از جمله فضای فیزیکی، امکانات جانبی، نمازخانه پیش بینی شده است، تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش مثل روزهای ابتدایی آغاز به کار خود همچنان با انگیزه و خلاقیت کار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تمامی موارد لازم در سامانه شاد پیش بینی شده است، اظهار کرد: این وزارت خانه به صورت مستمر در حال تکمیل و کیفیت بخشی به برنامه شاد است.
کلانتری با بیان اینکه آینده بیماری کرونا نامشخص است، تاکید کرد: برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید آموزش و پرورش سناریو تعریف کرده است و از دیگر اقدامات خلاقانه وزیر همین طرح آجر به آجر است.
وی بیان کرد: در دیدار با وزیر آموزش و پرورش بر روی چند موضوع از جمله تجهیزات آموزش و پرورش، استاندارد سازی وسایل گرمایشی به تفاهم رسیدیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: باتوجه به شرایط بیماری کرونا، اگر مانع آغاز به کار سال جدید تحصیلی شد آموزش ها از طریق شبکه شاد ادامه خواهد داشت یا کلاس ها به صورت شیفت بندی برگزار می شود.
کلانتری ادامه داد: در صورتی که شیوع کرونا  به همین شدت باقی باشد برای دانش آموزان در مناطق روستایی زیرساخت هایی فراهم می شود.
وی تصریح کرد: در نشست با وزیر این موضوع هم بررسی شد که در مناطق روستایی برخی خانواده ها توان خرید تبلت برای فرزندان خود را ندارند که قرار شد با کارخانه داخلی تولید تبلت برای رفع این مشکل رایزنی شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار برگزاری نشست های مستمر برای ساماندهی بهتر این طرح شد و بیان کرد: از برخی از خیران به نمایندگی تجلیل شود تا با این تبلیغات زمینه مشارکت بیشتر مردم نوعدوست استان مهیا شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی كهگيلويه و بويراحمد استاندارد طرح آجر به آجر مدرسه سازی استاندار کهگیلویه و بویراحمد طرح آجر به آجر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۷۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گره‌گشا باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم و رئیس سازمان نوسازی مدارس استان، ضمن تشکر و قدردانی از جامعه بزرگ خیرین که پیرامون مسائل مربوط به آموزش و پرورش از بعد سخت افزاری همیشه در میدان هستند، گفت: همیشه و در عرصه‌های مختلف خطاب به دستگاه‌ها و نهادهای متعدد تأکید داشته‌ام که باید نسبت به نهاد تعلیم و تربیت یک نگاه ویژه و اولویت‌دار داشته باشند و آموزش و پرورش اولویت اولشان باشد.

آیت الله اعرافی افزود: در برنامه هفتم توسعه و مسائل مربوط به بودجه مدافع دائمی آموزش و پرورش بودیم، زیرا حمایت از این نهاد را برای خود تکلیف می‌دانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی هستند و نقش آموزش و پرورش در این اصل بسیار پررنگ‌تر و مؤثرتر است، لذا هر چه برای این نهاد سرمایه گذاری کنیم، ضرر نکرده ایم و بلکه آینده ایران اسلامی را با تربیت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی تضمین کرده ایم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به جامعه خیرین، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و حتی پیش از آن، شاهد مشارکت مردمانی خیرّ در عرصه‌های مختلف مدرسه سازی بوده‌ایم که این مهم بعد از استقرار حکومت اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره) رنگ و بوی جدّی تری به خود گرفت. تا به امروز هر جا که کار را به مردم سپردیم و آنان مشارکت کردند، نتیجه اش مطلوب نظام اسلامی شد.

آیت الله اعرافی بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی، شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیدند، مشارکت مردم یک راهبرد کلان و اساسی در عرصه‌های مختلف است و نقش سرچشمه‌ای دارد؛ اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گرهگشا باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: اصل مشارکت، اصلی راهبردی است و در امر آموزش و پرورش سرآمد این مشارکت حضور خیرین عزیز است که امید است علاوه بر مشارکت سخت‌افزاری در عرصه‌های نرم افزاری ورود کنند و کمک رسان نهاد تعلیم و تربیت باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیشگام در تکریم معلمان
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • رئیس هیات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد