Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از دویچه وله، نتیجه یک مطالعه جدید حاکی از آن است که واکسن‌‌ سه ‌گانه سرخک، اوریون و سرخچه می ‌توانند عوارض عفونت ریه در بیماری کووید19 را کاهش دهد. پیشتر گزارش‌ هایی در مورد تاثیر مثبت واکسن سل بر ایمنی بدن مقابل کرونا منتشر شده بود.

واکسیناسیون به گلبول‌ های سفید در سیستم ایمنی بدن، آموزش می ‌دهد که چگونه از بدن برابر عفونت‌ دفاع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقی که نتیجه آن در مجله تخصصی «mBio» منتشر شده، حاکی از آن است این آموزش هر چند شامل مقابله با کووید19 نمی ‌شود، اما به عنوان یک اقدام ایمنی پیشگیرانه مانع بروز علائم شدید این بیماری می ‌شود.

نتیجه پژوهشی که در این مجله تخصصی منتشر شده حاکی از آن است که  واکسن‌ ها، مانند آنهایی که در واکسیناسیون علیه سرخک، اوریون و سرخچه مورد استفاده قرار می ‌گیرند می ‌توانند مانع ذات الریه شدید یا مسمومیت خون در روند بیماری کووید19 شوند. کووید19 پس از آلودگی به ویروس کرونا ایجاد می‌ شود. 

«پاول فیدل» از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا و «مایری نوور» از دانشگاه «تولان» در تحقیقات آزمایشگاهی خود به این نتیجه رسیده ‌اند که واکسیناسیون با یک قارچ ضعیف شده‌،  به خون در برابر  عفونت خون ایمنی می‌ دهد.

در این آزمایش عامل عفونت خون ترکیبی از قارچ‌ های بیماری‌ زا و باکتری ‌ها بوده است. آزمایش آنها نشان می ‌دهد ایمنی در برابر عفونت خونی، حتی برابر عوامل بیماری ‌زایی که در ترکیب واکسن نبوده ‌اند نیز وجود دارد.

این دو پژوهشگر می ‌گویند واکسیناسیون سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با طیف گسترده ‌ای از عوامل بیماری‌ زا آماده می ‌کند چون گلبول‌ های سفید مشخصات عامل بیماری ‌زا را به یاد می ‌سپارند و بعدها نسبت به سایر عوامل بیماری ‌زا که شباهت اندکی با آنها دارند هم، واکنش نشان می‌ دهند.

فیدل و نوور پیشنهاد می کنند که واکسیناسیون به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای آماده کردن سیستم ایمنی بدن، برای مقابله با کووید19 جدی گرفته شود. واکسیناسیون سه گانه MMR برای ایجاد ایمنی علیه سه بیماری عفونی سرخک  (Measles)، اوریون (Mumps) و سرخجه (Rubella) طراحی شده، برای همه نوزادان توصیه می‌ شود و در 6 و 18 ماهگی به آنها تزریق می ‌شود.

این واکسیناسیون خطر چندانی ندارد و تزریق آنها به بزرگسالانی که در دوران نوزادی هر سه واکسن را دریافت نکردند، می‌ تواند موثر باشد. تزریق این واکسن ‌ها به ویژه برای کادر درمان که تماس زیادی با ویروس کرونا دارند توصیه می ‌شود.

فیدل و نوور در مقاله خود تاکید کرده‌ اند که در حال حاضر برای ارزیابی تأثیر واکسن «مایکوباکتریوم بوویس» BCG (واکسن بیماری سل) بر روی ویروس کرونا نیز دستکم شش پژوهش بالینی در اروپا، استرالیا و امریکا آغاز شده است. در شماری از این پژوهش ‌های بالینی حال واکسن سل به کادر بیمارستانی تزریق می‌ شود که در شمار گروه ‌های پرخطر در پاندمی کرونا هستند.

پژوهشگران می ‌گویند واکسن بیماری سل دارای اثرات مفید نامشخصی است و فرد واکسینه شده را برابر سایر بیماری‌ ها نیز حفاظت می‌ کند. این واکسن می‌ تواند مانع بروز آسم و برخی بیماری ‌های خود ایمنی شود.

 

اخبار مرتبط روزه‌داری در افراد سالم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود وسواس ویروس کرونا خطرناک‌تر از خود بیماری است مراقب پیامدهای روانی ممنوعیت‌های کرونایی باشیم طرح آزمایشی ترافیک در تهران از فردا اجرایی می شود سیگاری ها کرونا نمی گیرند؟ اروپا استفاده از داروی رمدسیویر برای کرونا را مجاز کرد واکسن آنفلونزا مانع ابتلا به کرونا نیست سرما بخورید؛ کرونا نگیرید! کرونا منجر به سکته مغزی و قلبی می‌شود؟ نقاشی های کرونایی روی دیوار+تصاویر استعمار نوین: آمریکا همه موجودی داروی کرونا را پیش ‌خرید کرده است!

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا کرونا واکسیناسیون سه گانه سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، سال گذشته ۶۶۸ بیمار مبتلا به تب مالت در استان شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند که بیشترین آن مربوط به شهرستان سنندج بود.

تب مالت یا برسلوز از جمله بیماری‌های عفونی مسری است.

شایع‌ترین طریقه انتقال این بیماری مزمن ومشترکین انسان ودام از طریق مصرف لبنیات ومحصولات دامی غیرپاستوریزه، عدم استفاده از پوشش محافظ مناسب در مواجهه با دام و عدم واکسیناسیون دام‌ها است.

رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی کردستان درباره مهمترین علامت‌های این بیماری می‌گوید.

تب، درد‌های عضلانی و استخوانی، سر درد، تعریق شدید، ضعف و خستگی، بی اشتهایی، لاغری، بزرگ شدن کبد و طحال نیز از جمله علایم تب مالت است.

رحمانی آموزش دامداران، واکسیانسیون، قرنطینه دام‌های آلوده و تست کشتار در واحد‌های صنعتی و روستایی را در کنترل این بیماری موثر دانست.

سال گذشته ۲۴ هزار نوبت نمونه گیری از واحد‌های دامداری برای کنترل این بیماری انجام شد و ۲۹۰ هزار راس دام سبک و ۵۹ هزارراس دام سنگین واکسینه شدند.

امسال طرح واکسیناسیون سراسری ۲۲۰ هزار راس دام سبک از روز شنبه به صورت رایگان شروع می‌شود.

در نتیجه انجام واکسیناسیون پارسال ۲۰ راس دام آلوده از دامداری‌های استان حذف شدند در حال حاضر هزار و ۸۰۰ واحد دامی در استان وجود دارد.

 

دیگر خبرها

  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • شمشیر دو لبه‌ای به نام کورتون | پاسخ به همه سؤالات و نگرانی‌ها درباره چگونگی مصرف داروهای ضدالتهابی
  • ۵ خاصیت شگفت‌انگیز سیر برای تیروئید (کم‌کار و پرکار)
  • واکسیناسیون رایگان حدود ۵۰۰ هزار نوبت سر دام