Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-20@03:20:12 GMT

خداحافظی با بوئینگ 747 پس از 50سال

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۸۸۲۷

تین نیوز

خبرگزاری بلومبرگ اخیراً گزارش داد که شرکت هواپیماسازی بوئینگ قصد دارد تولید مدل پرطرفدار ۷۴۷ خود را متوقف کند.

این هواپیما در سال‌های ۱۹۷۰ انقلابی در صنعت هواپیمایی جهان محسوب می‌شد اما تولید آن در شرایط کنونی نسبت به هواپیماهای جدید ۲ موتوره از محبوبیت کمتری برخوردار است. قرار است تا ۲ سال دیگر آخرین مدل ۷۴۷ - ۸ از کارخانه بوئینگ در سیاتل خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شرکت بوئینگ هنوز به این خبر واکنشی نشان نداده است.

بنابه گفته سخنگوی بوئینگ، این شرکت هر ۲ ماه یک فروند بوئینگ ۷۴۷ تولید می‌کند که با توجه به تعداد سفارشات تا بیش از ۲ سال دیگر باید به تولید آن ادامه دهد.

به خاطر افزایش تقاضا برای حمل‌ونقل هوایی شرکت‌های بزرگی نظیر یونایتد پارسل بسیاری از این نوع هواپیماها را به هواپیمای باری تبدیل کرده‌اند. بوئینگ در سال ۲۰۱۶ هم یک بار دیگر پای توقف تولید ۷۴۷ را به خاطر قیمت و کاهش تقاضا وسط کشیده بود.

در حال حاضر شرکت‌های بزرگی هواپیمایی نظیر یوناتید کونتیننتال و دلتا ایرلاینز استفاده از بوئینگ‌های ۷۴۷ را متوقف کرده‌اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جهان تولید بوئینگ آخرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۸۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی با پیاده‌رو‌های خاکی در منطقه پردیسان قم

علیرضا مظفری،مدیر منطقه هشت شهرداری قم با اشاره به اقدامات منطقه هشت در سال گذشته اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی بود که تا حدود ۱۵۰ میلیارد تومان از این میزان محقق و ازنظر پیشرفت فیزیکی ۹۳ درصد پروژه‌ها انجام شده است. 

وی با بیان اینکه برای سال ۱۴۰۳ بالغ‌بر ۲۸۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد: ۸۰ میلیارد تومان از این مبلغ صرف نهضت پیاده‌روسازی می‌شود.

مدیر منطقه هشت شهرداری قم ابراز کرد: در شش ماه نخست امسال، حداقل ۹۰ تا ۹۵ درصد پردیسان را از پیاده‌رو‌های خاکی به سیمان برسانیم و از سال‌های آینده نیز به سنگفرش و موزاییک فرش تبدیل کنیم.

وی با تأکید بر اینکه پیاده‌رو‌های خاکی در منطقه پردیسان یکی از معضلات شهروندان در سال‌های اخیر بوده است، اضافه کرد: این مشکل به دلیل کامل اجرا نشدن تعهدات تعاونی‌های مسکن فعال در این منطقه رخ‌داده است.

 مظفری مطرح کرد: شهرداری قم در سال‌های اخیر تلاش کرده است تا با چشم‌پوشی از انجام نشدن تعهدات از سوی دیگران با اصلاح این پیاده‌روها، شرایط تردد برای شهروندان پردیسان را بهبود ببخشد.

بوستان‌های جنگلی تجهیز می‌شوند

وی یکی دیگر از اقدامات برنامه‌ریزی‌شده برای سال ۱۴۰۲ در پردیسان را تجهیز بوستان‌های جنگلی در این منطقه دانست و گفت: چند مجموعه باغ و فضای سبز جنگلی در منطقه هشت قرار دارد که برنامه‌ریزی‌شده تا به بوستان شهری با قابلیت استفاده مردم تبدیل شود. 

مدیر منطقه هشت شهرداری قم تصریح کرد: این فضای سبز جنگلی، معبر، آب و برق و امکانات ندارد که در سال جدید این اقدامات اجرایی خواهد شد و فضای سبز جنگلی به فضای سبز شهری مورد استفاده مردم تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۲ عکس از خیابان آزادی ۵۰سال قبل!
  • تهران قدیم| ۲ عکس از خیابان آزادی ۵۰سال قبل!
  • خداحافظی‌های بی پایان در غزه
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • (ویدئو) بمب‌افکن آمریکایی B-۵۲ آمریکا در پرواز کم‌ارتفاع
  • مقایسه‌ بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا + اینفوگرافیک
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • انتشار پایان‌نامه‌های برتر تقاضا محور برای مهار تورم و رشد تولید از دانشگاه شهرکرد
  • خداحافظی با پیاده‌رو‌های خاکی در منطقه پردیسان قم
  • ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی