Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، کامل گلباغی اظهار داشت: شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سنوات گذشته به شیوه دیگری برگزار می‌شد که در استان تاکنون ۲۷ جلسه برگزار کرده است.

وی افزود: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سنوات گذشته اقداماتی انجام داد و امسال تدبیر بر این بود تا جلسات توسعه فرهنگ قرآنی در درون شورای فرهنگ عمومی به انجام برسد و این اقدام ارزشمندی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان ادامه داد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی سه کمیسیون شامل کمیسیون تخصصی آموزش عمومی، کمیسیون آموزش عالی و کمیسیون تبلیغ و ترویج است که مسؤلیت کمیسیون ترویج برعهده ارشاد اسلامی است که باید شش کارگروه داشته باشد.

گلباغی یادآور شد: ۴۹ درصد اعتبارات بخش قرآنی به کمیسیون آموزش عمومی اختصاص می‌یابد و آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اسلامی نیز در راستای ارتقای این کمیسیون تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مأموریت اصلی ما سند تحول فرهنگ قرآنی است، بیان کرد: این سند از سال ۹۶ تدوین شده و نیاز است سند تحول فرهنگ قرآنی تدوین شده بروز شود.

دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان گفت: باید برنامه توسعه فرهنگ قرآنی توسط کمیسیون‌های تخصصی انجام شود تا به اهداف این کمیسیون‌ها برسیم.

گلباغی مأموریت دیگر شورای توسعه قرآنی را عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب دانست و اظهار داشت: جلسات تخصصی این مهم نیز در حال شکل گیری است تا کارگاه‌های آموزشی برای توجه به بیانیه گام دوم انقلاب برگزار کنیم.

وی به طرح موضوعی قرآن کریم پرداخت و افزود: این طرح به منظور ترویج مفاهیم قرآنی در جامعه پیش خواهد رفت.

دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه از سال ۹۳ هیچ مؤسسه قرآنی ثبت نشده بود، ادامه داد: تاکنون مجوز ۱۴ مؤسسه قرآنی صادر شده و ثبت هفت مؤسسه نیز در دست اقدام است.

کد خبر 4964947

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي كردستان کانون مساجد فرهنگ قرآنی ویروس کرونا بوشهر شیراز قزوین شیوع کرونا گرگان دهه کرامت بیرجند شهرکرد ایلام خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان مواد مخدر ستاد مقابله با کرونا توسعه فرهنگ قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۹۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند