Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@09:27:03 GMT

کووید ۱۹ مانع صعود نفت شد

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۹۵۶۲

کووید ۱۹ مانع صعود نفت شد

قیمت نفت روز جمعه تحت تاثیر افزایش مجدد موارد ابتلا به ویروس کرونا که نگرانیها نسبت به متوقف شدن رشد تقاضا برای سوخت را برانگیخت، کاهش یافت با این حال تحت تاثیر سیگنالهای اقتصادی مثبت رشد هفتگی دیگری را رقم زد.

به گزارش ایسنا، آمریکا روز پنج شنبه بیش از ۵۵ هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را گزارش کرد که رکورد روزانه جدیدی در سطح جهانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا نشان می‌دهد که رشد مشاغل آمریکا پس از افزایشی که در ژوئن داشت، ممکن است دوباره لطمه ببیند.

لوییس دیکسون از شرکت ریستاد انرژی در این باره گفت: اگر این روند ادامه پیدا کند، تقاضا برای نفت در این کشور به خطر خواهد افتاد.

بهای معاملات نفت برنت با ۳۸ سنت معادل ۰.۹ درصد کاهش، در ۴۲ دلار و ۷۶ دلار در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت با ۴۴ سنت معادل ۱.۱ درصد کاهش، در ۴۰ دلار و ۲۱ سنت در هر بشکه بسته شد.

معاملات بازار آمریکا به دلیل تعطیلات روز استقلال بسیار اندک بود.

استفن برنوک، معامله‌گر نفت در شرکت "پی وی ام" در این باره گفت: بهبود شکننده اقتصاد آمریکا تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا ممکن است معکوس شود.

هر دو شاخص روز پنج شنبه تحت تاثیر آمار اشتغال ژوئن آمریکا و کاهش ذخایر نفت این کشور بیش از دو درصد صعود کرده بودند. نفت برنت در هفته گذشته چهار رشد رشد هفتگی داشت.

نشانه‌های احیای اقتصادی و کاهش عرضه از سوی گروه اوپک پلاس کمک کرد نفت برنت از رکورد اندک ۱۶ دلار در آوریل بیش از دو برابر افزایش پیدا کند.

عامل دیگری که امیدها به احیای اقتصادی را تقویت کرد، انتشار گزارشی بود که نشان داد بخش خدمات چین در ژوئن با سریع‌ترین روند رشد کرده است.

تولید نفت اوپک در ژوئن به پایین‌ترین حد خود در چند دهه اخیر سقوط کرده و تولید نفت روسیه هم نزدیک به سهمیه تعیین شده تحت توافق کاهش تولید اوپک پلاس بوده است.

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه روز پنج شنبه اظهار کرد که تولیدکنندگان اوپک پلاس همان طور که پیش از این توافق شده بود، کاهش تولید خود را از اوت کمتر خواهند کرد. وی همچنین گفت بازار جهانی نفت ممکن است در ژوییه به توازن میان عرضه و تقاضا  برسد و حتی با کمبود عرضه نفت روبرو شود در حالی که ممکن است مصرف نفت پیش از سال ۲۰۲۱ به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا نرسد.

بر اساس گزارش رویترز، منابع آگاه اوپک پلاس هفته گذشته اظهار کرده بودند هیچ مذاکره‌ای در خصوص تمدید کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه در روز وجود ندارد و کاهش تولید از اوت احتمالا به ۷.۷ میلیون بشکه در روز تسهیل می‌شود.

در این بین، شرکت "جی بی سی انرژی" در گزارشی اعلام کرد اعلام ورشکستگی شرکت نفت شیل "چساپیک انرژی"، از قیمت نفت پشتیبانی کرد زیرا انتظارات برای کاهش تولید تقویت شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت کرونا در جهان توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک ابتلا به ویروس کرونا کاهش تولید تحت تاثیر اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار رمزارز‌ها / صعود اندک بیت‌کوین

آفتاب‌‌نیوز :

بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۳.۳۸ درصد افزایش یافته است و در زمان نگارش این مطلب به ۶۴هزار و ۱۹۶.۳۸ دلار معامله می‌شود که این رقم ۷.۰۹ درصد کمتر از هفته گذشته است.

دومین توکن محبوب، اتریوم، نسبت به دیروز سه درصد افزایش یافته و به ۳۱۱۹.۸۱ دلار معامله می‌شود و نسبت به هفته گذشته ۱۱.۳۰ درصد کاهش یافته است.

به نقل از کریپتو، ارزش بازار بیت‌کوین و اتریوم به ترتیب ۱۲۶۲ و ۳۷۳ میلیارد دلار است.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۲ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۷۸ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۴.۲۵ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۰ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارز‌های دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۹۵.۶۲ میلیارد دلار است که ۱۹.۲۸ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۷.۳۲ میلیارد دلار است که ۷.۶۶ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۹۰.۰۹ میلیارد دلار است که ۹۴.۲۲ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۳ هزار و ۹۰۶.۷۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۸۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۵۸ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۰۹۲.۳۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۲.۵۶ درصد کاهش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۴ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۴۲.۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۳۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۷۱ درصد کاهش

۵- سولانا

قیمت: ۱۴۰.۱۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۲۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۸.۴۵ درصد کاهش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد کاهش

۷- ریپل

قیمت: ۰.۴۹۸۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱۸.۴۰ درصد کاهش

۸ – تون کوین

قیمت: ۶.۵۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۲.۰۵ درصد کاهش

۹- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۵۶۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۰.۸۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۹۷ درصد کاهش

۱۰- کاردانو

قیمت: ۰.۴۵۹۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۳ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۱.۸۲ درصد کاهش

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • بازار رمزارز‌ها / صعود اندک بیت‌کوین
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • سهم بالای خانوار از هزینه‌های سلامت، مانع تحقق سیاست‌گذاری‌ها
  • نوسان در تولید مانع صادرات پایدار مرغ شده است
  • نفت ۱۰۰ دلاری؛ دور یا نزدیک؟
  • قزاقستان تخطی از سهمیه تولید در اوپک‌پلاس را جبران می‌کند
  • قزاقستان تخطی عرضه نفت خود را در ماه مارس جبران می‌کند
  • چهار دلیل که مانع از کاهش وزن می‌شود