Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@23:53:03 GMT

دکتر مردانی: ۱۸ میلیون ایرانی کرونا گرفته‌اند

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۹۷۶۱

دکتر مردانی: ۱۸ میلیون ایرانی کرونا گرفته‌اند

عضو کمیته کشوری کرونا درباره تاثیر همه‌گیری بیماری آنفلوانزا در فصل پاییز بر تشدید اپیدمی کرونا، گفت: تنها راهکار قطع زنجیره انتقال کرونا، رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری‌هاست و در همین راستا برای پیشگیری از بروز فاجعه در فصول سرد سال، باید نسبت به واکسیناسیون افراد در معرض خطر و آسیب‌پذیر برنامه‌ریزی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود مردانی با اشاره به احتمال شیوع شدیدتر کرونا در فصل پاییز و تبعات همزمانی آن با آنفلوانزای فصلی، اظهار کرد: بروز موارد آنفلوانزا همه ساله در شروع فصل سرد سال اجتناب ناپذیر بوده، ولی پاییز امسال با سایر پاییز‌ها تفاوت عمده‌ای دارد، چراکه تمام دنیا درگیر بیماری نوپدید کووید ۱۹ است.

وی با بیان اینکه هنوز برای کرونا درمان استاندارد و واکسن پیشگیری قابل توجهی تولید نشده است، عنوان کرد: تنها باید با رعایت مسایل بهداشت فردی و اجتماعی، اصول فاصله گذاری و استفاده از ماسک و شست‌وشوی دست نسبت به مقابله با کرونا و قطع زنجیره انتقال آن اقدام کنیم.

راهکار‌هایی برای پیشگیری از بروز بحران جدید در پاییز

عضو کمیته کشوری کرونا با اشاره به راهکار‌هایی برای پیشگیری از بروز چالش و بحران جدید در فصل پاییز، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم در پاییز دچار گرفتاری بیشتری نشویم باید از همین الان نسبت به واکسیناسیون آنفلوانزا برای افراد در معرض خطر یعنی افراد بالای ۶۰ سال، بیماران قلبی و عروقی، بیماران ریوی، سرطان‌ها، دیابتی‌ها، پیوندی‌ها، افراد مبتلا به HIV مثبت، پرسنل پزشکی، زنان باردار، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، بیمارانی که شیمی درمانی و یا رادیوتراپی کرده‌اند، برنامه‌ریزی و اقدام کنیم. با این کار می‌توانیم از بروز چالش بزرگ‌تر و پیشگیری از ابتلای همزمان افراد آسیب‌پذیر به دو بیماری اپیدمیک پیشگیری کنیم.

این متخصص عفونی با اشاره به برخی سیاست‌های کلان برای پیشگیری از بروز مشکل در فصل پاییز، گفت: به شورای عالی بیمه پیشنهاد شده که حداقل تمام بیمه شدگان تامین اجتماعی و خدمات درمانی سالی یک بار تحت پوشش بیمه‌ای واکسن آنفلوانزا با تعرفه بیمه و فرانشیز پایین قرار گیرند تا از این طریق سطح گسترده‌تری از افراد در معرض خطر واکسیناسیون شوند. از این طریق علاوه بر ایجاد ایمنی در افراد آسیب پذیر، درصد اشغال تخت‌های بیمارستانی و مصرف دارو‌های بی‌مورد کاهش پیدا می‌کند که از نظر اقتصادی صرفه‌جویی بزرگی محسوب می‌شود.

چه افرادی باید تست کرونا بدهند؟

مردانی در بخش دیگر این گفتگو در پاسخ به این سوال که چه افرادی باید نسبت به انجام تست تشخیص کووید ۱۹ اقدام کنند، گفت: تمام افراد علامت‌دار، کلیه پرسنل پزشکی در معرض بیماران مبتلا به کرونا و کلیه افرادی که با مبتلایان به هر نحوی تماس داشته‌اند باید نسبت به انجام تست‌های تشخیصی اقدام کنند.

درصد صحت انواع تست‌های کرونا

این فوق تخصص عفونی با اشاره به انواع تست‌های استاندارد تشخیص کووید ۱۹، عنوان کرد: در این رابطه ۲ دسته آزمایش عمده وجود دارد؛ آزمایش اول آزمایش مولکولی است که نمونه آن معمولا از مخاط حلق یا مخاط بینی گرفته می‌شود و بسته به اینکه از کدام نقطه گرفته شود درصد درستی و صحت آن متفاوت است. اگر از بینی و حلق گرفته شود تا ۶۴ درصد تایید شده، ولی اگر تنها از حلق و یا تنها از بینی گرفته شود بین ۳۰ تا ۳۴ درصد تایید شده است. اگر برای تشخیص بیماری از روش برونکوسکوپی استفاده شود میزان قطعیت آن بین ۸۰ تا ۹۰ درصد خواهد بود.

وی تست سرولوژی یا تست آنتی بادی را دومین تست در رابطه با تشخیص کووید ۱۹ عنوان کرد و گفت: با استقرار ویروس در بدن، پروسه تولید آنتی بادی آغاز می‌شود و بالا رفتن میزان آنتی بادی IgG نشان دهنده افزایش ایمنی بدن نسبت به آن است، ولی هنوز به صورت قطعی مشخص نیست که با افزایش آنتی بادی IgG، این ایمنی تا چه زمانی خواهد بود.

تست سرولوژی روش خوبی برای ابتلا یا عدم ابتلا نیست

وی با بیان اینکه تست‌های سرولوژی روش خوبی برای مشخص شدن ابتلا یا عدم ابتلا محسوب نمی‌شود، ادامه داد: تست‌های سرولوژی تنها برای مقاصد اپیدمیولوژیک بیماری کرونا استفاده می‌شوند و برای تشخیص بیماری موثر نخواهد بود.

۱۸ میلیون ایرانی کرونا گرفته‌اند

وی با اشاره به اهداف اپیدمیولوژیک تست‌های سرولوژی گفت: برای آگاهی از درصد ابتلای افراد یک منطقه به کرونا، از این تست استفاده می‌شود که در همین راستا در ایران نیز این تست به صورت رندوم انجام شده و متوجه شدیم که تا الان ۱۸ میلیون ایرانی یعنی حدود ۲۰ درصد جمعیت کشور به این بیماری مبتلا شده‌اند.

این فوق تخصص عفونی با بیان اینکه تست‌های سرولوژی برای تشخیص بیماری استاندارد نیست، گفت: مشکل این تست‌ها این است که اگر Igg فرد مثبت شود، دچار تصور کاذب ایمنی در برابر بیماری می‌شود و پس از آن بدون رعایت اصول بهداشتی و یا پوشیدن ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به مسافرت رفته و یا در اجتماعات شرکت می‌کند که اقدام درستی نیست.

آنتی بادی کرونا پس از ۶ ماه از بین می‌رود

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مقالات منتشر شده در این رابطه، اظهار کرد: نتایج این مقاله نشان داده که میزان آنتی بادی Igg بهبودیافتگان بعد از ۳ ماه کاهش پیدا می‌کند و بعد از ۶ ماه مجددا از بین رفته و ایمنی بدن نسبت به کرونا قطع می‌شود. ولی این مساله که بعد از نابودی آنتی بادی آیا فرد همچنان ایمن می‌ماند یا نه هنوز مشخص نیست.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران آنفلوآنزا کووید19 برای پیشگیری از بروز تست های سرولوژی فصل پاییز آنتی بادی کووید ۱۹ تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا

رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران طی روزهای پنجم تا هفت اردیبهشت، در انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است و جمعی از برجسته‌ترین متخصصان این رشته از سراسر ایران و خارج از کشور را گرد هم آورد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، این رویداد علمی با حضور دکتر یوسف پناهی - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر حسین فرشیدی - معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر محمد رئیس زاده - رئیس سازمان نظام پزشکی کشور و همچنین دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته، به اهمیت این رویداد علمی در ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور اشاره کرد.

او بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، در طول سه روز برگزاری کنگره، سخنرانی‌های علمی متعدد و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی ارایه می‌شود و اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی‌های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت و دیگر رشته های تخصصی قلب و عروق به تبادل دانش و تجربیات خود می‌پردازند.

علاوه بر سخنرانی‌ها، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این کنگره تدارک دیده شده است که فرصتی برای متخصصان جهت ارتقای دانش و مهارت‌های خود در زمینه‌های مختلف قلب و عروق فراهم کرده است. بدون شک، تبادل دانش و تجربیات در این کنگره، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی در ایران خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آیا گربه‌ها واقعا ۹ جان دارند؟
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۶۳ درصد حیوان گزیدگی در استان سمنان مربوط به سگ است
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • سندروم پس از کرونا چیست؟