Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تعاون و رفاه فرهنگیان آموزش و پرورش استان ایلام، گفت: هیچ زمینی جهت ساخت مسکن فرهنگیان در نظر گرفته نشده است؛ زیرا فضای مازاد متعلق به آموزش و پرورش در شهر ایلام وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، اخیرا مخاطبان فارس سوژه‌ای را در سامانه فارس من با عنوان«دلیل به سرانجام نرسیدن پروژه‌های مسکن‌ فرهنگیان چیست؟» ثبت کرده‌اند که خبرنگاران فارس بر آن شدند تا موضوع را پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ماه‌های اخیر، شاهد انعقاد تفاهم نامه‌ای بین وزارت راه و شهرسازی و آموزش و پرورش به منظور تامین مسکن فرهنگیان فاقد مسکن بودیم که ثبت نام برای این پروژه ملی در شهرستان ایلام همزمان با سایر استان‌ها در ماه‌های گذشته انجام و حدود ۴۵۰ نفر از فرهنگیان شهرستان ایلام واجد شرایط شدند.

 در حالی که کلنگ احداث پروژه‌های مسکن فرهنگیان در برخی استان‌ها به زمین زده شده اما تعیین تکلیف این پروژه در شهرستان ایلام هنوز در هاله‌ای از ابهام است.

عدم تعیین تکلیف پروژه

یکی از فرهنگیان ایلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام، گفت: چند ماهی از انعقاد تفاهم نامه بین وزارت راه و شهرسازی و آموزش و پرورش می‌گذرد؛ اما این پروژه کماکان در ایلام تعیین تکلیف نشده است.

وی افزود: متاسفانه مسوولان آموزش و پرورش در جهت انجام این پروژه سنگ اندازی‌های متعددی کرده‌اند و ظاهرا تمایلی به ساخت این واحدها و کاهش بار مشکلات بسیاری از فرهنگیان ایلام ندارند.

لزوم استفاده از زمین‌های بلااستفاده

یکی دیگر از فرهنگیان ایلامی به فارس، می‌گوید: مسوولان آموزش و پرورش عدم وجود زمین مازاد را از دلایل اصلی بلاتکلیفی این پروژه اعلام کرده‌اند؛ در حالی که بر اساس اطلاعات موجود، این امر صحت ندارد.

وی افزود: زمین‌های بلا استفاده آموزش و پرورش در چند نقطه از شهر ایلام وجود دارند؛ اما متاسفانه مسوولان مربوط تمایلی به واگذاری این اراضی برای ساخت مسکن فرهنگیان ندارند.

به گفته‌ی منبع آگاه در این اداره، آموزش و پرورش زمین‌هایی در حاشیه شهر ایلام را جهت ساخت مسکن فرهنگیان در نظر گرفته است، که بی‌شک ساخت این واحدها شاید هزینه‌های اجاره را کاهش دهد اما هزینه تردد و رفت و آمد فرهنگیان را افزایش خواهد داد.

لزوم پیگیری مسوولان

یکی از فرهنگیان در این باره می‌گوید: بی‌توجهی مسوولان آموزش و پرورش به حق مسلم فرهنگیان کاملا مشهود است و این امر چیزی جز بی‌تدبیری و بی‌توجهی مسوولان مربوط را نشان نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه بسیاری از فرهنگیان در این شرایط نابسامان اقتصادی مجبور به پرداخت اجاره بها هستند، اضافه کرد: از مسوولان ارشد استانی تقاضا داریم؛ جهت احقاق حق فرهنگیان ایلامی اقدام و با خاطیان برخورد کنند.

کاربری آموزشی زمین‌های آموزش و پرورش

در این راستا افشار باقرآبادی رئیس اداره تعاون و رفاه فرهنگیان آموزش و پرورش استان ایلام، به فارس می‌گوید: کاربری زمین‌های آموزش و پرورش آموزشی است و نمی‌توان جهت ساخت مسکن مورد استفاده قرار گیرد.

وی با رد ادعای تعیین زمین در حاشیه شهر ایلام جهت ساخت و ساز، گفت: هیچ زمینی جهت ساخت مسکن فرهنگیان در نظر گرفته نشده است؛ زیرا فضای مازاد متعلق به آموزش و پرورش در شهر ایلام وجود ندارد.

 این مقام مسوول تصریح کرد: تنها پیشنهادی که از سوی مسوولان راه و شهرسازی جهت ساخت مسکن فرهنگیان داده شده تخریب و ساخت مجدد منازل سازمانی در منطقه سبزی آباد است، هم اکنون برخی از فرهنگیان در این واحدها سکونت دارند که تخریب و ساخت این واحدها زمان بر خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه زمین‌های آموزش و پرورش که کاربری آموزشی دارند، اضافه کرد: با توجه به کمبود فضای آموزشی در برخی از مناطق شهر بی‌شک این اراضی جهت ساخت مدارس مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

رئیس اداره تعاون و رفاه فرهنگیان آموزش و پرورش استان ایلام، اظهار کرد: در روزهای آتی جلساتی در خصوص تعیین زمین جهت ساخت مسکن فرهنگیان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 970823

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش ایلام فرهنگیان مسکن مسکن فرهنگیان آموزش و پرورش فرهنگیان ایلام شهر ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صدیقی شامگاه چهارشنبه در نشست تبیینی مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه بسیجی باید اقتضائات آن را رعایت نماید، بسیج فرهنگیان را توده معلمان عنوان کرد و گفت: ما از حقیقت بسیج خیلی فاصله گرفته‌ایم و باید به این باور برسیم که توده‌های بسیج این انقلاب را حفظ کرده‌اند.

صدیقی کارهای مهم انجام شده در کشور را بر پایه تلاش عموم مردم توصیف کرد و گفت: باید قدری جدی‌تر به مسأله بسیج نگاه کنیم.

وی افتخار امام و رهبری را بسیجی بودن دانست و آن را نصب‌العین عموم مردم عنوان کرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با ورود به حوزه بسیج فرهنگیان و بیان اینکه باید بسیج نسبت خود را با مسائل مشخص کند، اظهار کرد: مسأله ما مطالبات محوری رهبری در خصوص فرهنگیان است.

صدیقی، این مطالبه را خواسته هرساله رهبری عنوان کرد و گفت: انقلاب در تعلیم و تربیت، محور اساسی خواسته رهبری است.

تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد

وی با طرح این سوال که آیا طراحی ما در سازمان بسیج فرهنگیان هم‌سو با دغدغه رهبری است، عنوان کرد: تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد.

وی شناسایی میدان کار را ابتدایی‌ترین کار در حل مسأله تحول دانست و با خاطرنشان کردن داستان سند ۲۰۳۰ گفت: طرح‌های عملیاتی دشمنان تعلیم و تربیت باید تبیین شود.

این مقام مسؤول در سازمان بسیج فرهنگیان با یادآوری موضع رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰، حساسیت ایشان را نشان از اهمیت موضوع بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر تلاش ویژه‌ای در اجرای سند تحول بنیادین به انجام نرسیده است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

بسیج فرهنگیان مأموریت‌های خود را در آموزش و پرورش مساله محور کند

صدیقی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسؤولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

وی با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود و افزود: اصل بازی دشمن باید به هم زده شود و در غیر این صورت نتیجه مؤثری به دست نمی‌آید.

صدیقی در ادامه سخنان خود در خصوص عملکرد دشمن، موجودیت دشمن را خط قرمز او عنوان کرد و با بیان اینکه در این عرصه اگر کسی بخواهد با او مقابله کند، طرف مقابل را حذف می‌کند، اظهار داشت: بر هم زدن قاعده دشمن در عرصه تعلیم و تربیت لازم و ضروری است.

وی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.
صدیقی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و گفت: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نمائیم.

وی در پایان سخنان خود وجود نیروهای دغدغه‌مند در بسیج فرهنگیان را منبع انسانی ارزشمندی برای کمک به تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: پیدا کردن جوانان فعال و سپردن مسؤولیت به آنان لازم و ضروری است.

کد خبر 6088274

دیگر خبرها

  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • کلنگ زنی پروژه ۱۰۰ واحدی فرهنگیان بروجن
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • ساخت و ساز ویلایی از طریق مشارکت‌های مردمی رشد پیدا کرد
  • افتتاح مدرسه خیرساز به همت خیر شیرازی