Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی اقدامات و فعالیت‌های گروه‌های جهادی دانشجویی در تابستان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادق مفرد، معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی با اشاره به برگزاری اردو‌های جهادی و دانشجویی در تابستان امسال اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، اردو‌های جهادی امسال قدری متفاوت با سال‌های قبل برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: معمولا سال‌های قبل در این ایام، نزدیک به هزار و صد گروه جهادی با حدود سی هزار دانشجو در اردو‌ها شرکت می‌کردند؛ اما با توجه به شرایط کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ممنوعیت اجتماع، اردو‌های جهادی را تنها در مناطق سفید و یا زرد برگزار می‌کنیم.

اردو‌های جهادی در مناطق سفید و زرد برگزار می‌شود
مفرد با بیان اینکه کار جهادی متوقف به اعزام و اردوکشی نیست، تاکید کرد: در ایام نوروز با توجه به شیوع کرونا و با تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز، برخی فکر می‌کردند، تعداد کمتری وارد کار جهادی شوند، اما دیدیم افراد و دانشجویان زیادی پای کار آمدند و اتفاقات خوبی در حوزه بهداشت، درمان و تولید اقلام بهداشتی رخ داد؛ لذا کار جهادی متوقف به اردوی جهادی نیست.

کمک‌های مومنانه در حاشیه شهر‌ها ادامه دارد
معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی با اشاره به برخی از برنامه‌های جهادی در تابستان امسال گفت: کمک‌های مومنانه به خصوص در حاشیه شهر‌ها ادامه دارد. البته این اقدامات تنها از جنس کار مساوات و همدلی که صرفاً به توزیع کمک‌های مردمی بپردازد، نیست و بیشتر به ایجاد شبکه محلی با کمک معتمدین محلی منجر خواهد شد. شبکه‌ای که به شناسایی و کمک فقرا محله به کمک مردم محله اقدام خواهد کرد. این فضا همچنان با پویش‌های مختلف به خصوص در حاشیه‌های شهر ادامه دارد.

ورود گروه‌های جهادی به جهش تولید
وی افزود: غیر از این حوزه، موضوعات مرتبط با جهش تولید نیز دنبال می‌شود. هم حمایت از کسب و کار‌هایی که به دلیل کرونا دچار مشکل شده بود و هم فارغ از موضوع کرونا در سال جهش تولید نیاز است گروه‌های جهادی نسبت به این موضوعات ورود کنند. ما اعتقاد داریم نیرو‌های مردمی در هر مقوله‌ای وارد کار شدند نه به عنوان ویترین کار بلکه به عنوان یک رکن مهم، نقش اساسی داشتند.

مفرد با بیان اینکه دو سطح همکاری در جهش تولید به ذهن ما می‌رسد، گفت: یکی همکاری عموم گروه‌های جهادی است. گروه‌های جهادی فعالیت‌هایی را در زمینه اقتصادی می‌توانند داشته باشند از جمله ایجاد زیر ساخت مشاغل، آبرسانی و پروژه‌های عمرانی یا کار‌هایی در حوزه اشتغال مانند کمک به برداشت محصول و یا فروش محصولات که در این قالب می‌گنجد. گروه‌ها در حال حاضر، مشغول شناسایی مسائلی از این دست هستند. اینکه ممکن است چه محصولاتی در فصل‌های آینده در حوزه بازار دچار مشکل شوند؛ لذا الان اقداماتی را در این زمینه برای فناوری و ارتقای ارزش افزوده این محصولات انجام می‌دهند.

تسهیل گیری و ایجاد اشتغال از سوی گروه‌های جهادی اقتصادی
معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی ادامه داد: غیر از این، گروه‌های جهادی اقتصادی توانمندی که البته تعدادشان زیاد نیست هم وجود دارند تا به تسهیلگری و ایجاد اشتغال به صورت بومی و منطقه‌ای بپردازند. پلتفرم‌هایی نیز طراحی شد مانند روستا کالا و جالیز و … که در این قالب به خرید محصولات روستایی کمک می‌شود. این دست از کار‌ها در تابستان ان شاءالله رونق بیشتری می‌گیرد. تعدادی از گروه‌های جهادی در فروش محصول گوجه که در جنوب کرمان با مشکل مواجه شده بود، ورود کردند. در خوزستان با ایجاد بازارچه فروش یک روزه یا در ایلام فروشگاهی برای فروش و عرضه محصولات روستایی از این طریق تهیه شد.   مسئله محوری در گروه‌های جهادی
وی افزود: امسال گروه‌های جهادی ورود جدی‌تر به مسئله محوری خواهند داشت. به این شکل که هر گروه جهادی متصدی پیگیری یک مسئله در منطقه فعالیت خودش خواهد بود تا به مروز زمان مسائل حل شود. برخی مسائل با اقدامات عملی و جهادی، برخی با مطالبه گری برخی با کار‌های پژوهشی که از توان گروه‌های جهادی برمی آید، اقدام می‌کنند. با توجه به ظرفیت دانشگاه‌ها امیدواریم این کار‌ها را با ورود جدی تری دنبال کنیم.

مفرد تصریح کرد: مسئله بعدی، تشکیل هسته‌های جهادی است که کمی نسبت به سایر گروه‌های جهادی متفاوت ترند و حول یک موضوع تخصصی و مسئله تشکیل شدند. مثلا گروه‌های جهادی که مسئله آب را از کار‌های پژوهشی و مطالبه گری تا اقدام و عمل دنبال می‌کنند. مثلاً تولید دستگاه چیدن خرما یا دستگاه میوه خشک کن که گروه‌های جهادی طرح‌های دانش بنیان و جدی در این زمینه دارند.

توجه به ظرفیت دانشگاه فنی حرفه‌ای
وی تاکید کرد: امسال اقدامات و برنامه‌های جدی در حوزه دانشگاه فنی و حرفه‌ای داریم تا از ظرفیت دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه برای کارخانه‌ها و کارگاه‌هایی که نیاز به نیروی متخصص دارند، بهره ببریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی اشتغال عملیات جهادی بسیج دانشجویی اردو های جهادی گروه های جهادی جهش تولید اردو ها گروه ها کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزد، میزبان سومین اردوی تیم والیبال پسران نوجوان

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های والیبال قهرمانی پسران زیر ۱۸ سال آسیا ۷ تا ۱۴ مرداد در بحرین برگزار خواهد شد و تیم ایران در گروه C مرحله مقدماتی با چین، تیم دوم غرب آسیا و فیلیپین هم‌گروه است.   سومین مرحله تمرینات آماده سازی تیم والیبال نوجوانان پسر از ۳۰ فروردین در یزد آغاز می‌شود و عادل غلامی سرمربی این تیم از ۲۰ بازیکن برای حضور در این اردو دعوت کرد.   محمد امین رحیمی، مبین کالسنگیانی، محمدامین ملکی، سید ابوالفضل سادات الحسینی، محمد کاووسی، سالار کمال آبادی، هاوار دست گشاده، نیما باطنی، متین قهرمانی، میرمحمد موسوی، رضا نورالهی، امیرمحمد رفیعی‌راد، امیر نادری نورعینی، پرهام فدایی، محمدامین عرب یارمحمدی، پارسا نیازی، مهدی سخاوی، امیرعباس یاوری، امیررضا سعادت ساری بیگلو و امیررضا رمضانی بازیکنان دعوت شده به سومین اردو هستند.   ابراهیم وادی به عنوان مشاور فنی، ایمان شاهمرادزاده، فرهاد قائمی، امان نظر قلی زاد دوجی، صابر نریمان نژاد و فرهاد میرزایی (مربیان)، حامد حج (بدنساز)، فاضل شیرکوند (آنالیزور)، علی اکبر غلام علیزاده (ماساژور)، امین شهریاری (فیزیوتراپ) و جواد نیک‌پور به عنوان سرپرست اردو، دیگر اعضای کادر فنی تیم والیبال نوجوانان ایران هستند.

دیگر خبرها

  • ورود ۸۰ میلیون یورویی سرمایه‌گذار آلمانی برای مدیریت پسماند
  • بهسازی کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر برای تسهیل ورود معلولان
  • طلاب باید به بحث تولید علم ورود کنند
  • طلاب به بحث تولید علم ورود کنند
  • یزد، میزبان سومین اردوی تیم والیبال پسران نوجوان
  • خدمات خوب دانشگاه آزاد اسلامی، سبب رفع انحصار در آموزش عالی شد
  • فعالیت ۴۲ گروه جهادی تویسرکان در سال جدید
  • خدمات رسانی گروه جهادی دانشگاه پیام نور استان در بهمئی
  • رژیم اسرائیل مانند ناتو در افغانستان شکست می‌خورد
  • خدمت‌رسانی بیش از ۴۵۰ جهادگر به مناطق محروم آذربایجان غربی در ایام نوروز