Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@23:17:52 GMT

تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بازسازی توسط بانک مسکن

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۰۴۹۹

تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بازسازی توسط بانک مسکن

رییس اداره کل اعتبارات و تامین مالی بانک مسکن از تمدید دوره پرداخت تسهیلات بازسازی به آسیب دیدگان حوادث غیرمترقبه سال ۹۸ تا «پایان تیرماه امسال» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، «رضا صالحی شهرابی» با تاکید بر آنکه حمایت مالی و معنوی این بانک از خانوارهای آسیب دیده از سیل های سریالی سال گذشته تا پاسخگویی به تمامی تقاضای تسهیلات بازسازی برای جبران آسیب دیدگی خانه ها و منازل مسکونی ادامه دارد، به پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، گفت: بانک مسکن پس از وقوع سیل ناگوار فروردین ماه ۹۸، از محل اعتبارات داخلی روند پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به آسیب دیدگان این حادثه را در اسرع وقت آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره کل اعتبارات و تامین مالی بانک مسکن ادامه داد: مطابق با پیش بینی های انجام شده، از محل بودجه سال گذشته اعتباری معادل ۹۵۰ میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات در سه نوع بازسازی، تعمیرات و خرید مایحتاج ضروری به مدیریت شعب ۲۲ استان سیل زده ابلاغ و تخصیص پیدا کرد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از سوی مدیریت شعب بانک مسکن در استان های آسیب دیده در قالب یک‌ پروسه سریع و آسان امکان پذیر شد، تصریح کرد: اگرچه با توجه به نوع اعتبارات پیش بینی شده که از محل منابع داخلی بانک تامین شده است پیش بینی شده بود پروسه پرداخت تسهیلات تا پایان سال گذشته تکمیل شود اما گزارش های تهیه شده و بررسی های به عمل آمده نشان داد که هنوز به تمامی درخواست ها برای اخذ تسهیلات پاسخ داده نشده است.

صالحی افزود: از این رو در قالب نامه ای در پایان سال گذشته به مدیریت شعب در این استان ها ابلاغ شد تا روند پرداخت تسهیلات تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری ادامه داشته باشد. به گفته وی با تمام شدن اردیبهشت ماه و گزارش گیری مجدد از شعب استان ها مشخص شد همچنان درخواست ها برای اخذ تسهیلات ادامه دارد از این رو دوره پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به سیل زدگان برای بار دوم و تا پایان تیرماه ۹۹ تمدید شد.

رییس اداره کل اعتبارات و تامین مالی بانک مسکن با اشاره به تقاضای موجود باقی مانده برای اخذ این نوع تسهیلات در استان های سیل زده، اظهار کرد: در قالب مکاتبه ای که با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بانک مرکزی انجام شد ترتیبی اتخاذ شده تاپرداخت تسهیلات به این گروه از متقاضیان ادامه داشته باشد.

وی با تاکید بر آنکه تا تاریخ ۲۲ خردادماه امسال از مجموع اعتبار تخصیص یافته به مدیریت شعب استان های سیل زده کشور، معادل ۸۷ درصد در قالب تسهیلات پرداخت شده، عنوان کرد: مطابق با گزارش عملکرد ارائه شده از سوی مدیریت شعب تا تاریخ مذکور ۳۸ هزار و ۸۳۹ فقره تسهیلات به ارزش ۸۲۴ میلیارد و ۵۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به هموطنان سیل زده در شهرها و روستاهای آسیب دیده (از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب کشور) اعطا شده که معادل ۸۷ درصد از اعتبار تخصیص یافته بوده است.

وی در پایان گفت: تا تاریخ مذکور معادل ۱۲۵ میلیارد و ۴۸۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان از اعتبارات تخصیص یافته به شعب، هنوز باقی مانده که برای پاسخ گویی به تقاضاهای در نوبت دریافت و پس از تکمیل مدارک و احراز شرایط صرف خواهد شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بانک مسکن بانک ها بانک پرداخت تسهیلات مدیریت شعب سال گذشته بانک مسکن استان ها سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی و برای رفع آن اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ناصر فخر موحدی امروز _ پنج شنبه سی‌ام فروردین_ در کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری استان اظهار کرد: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی کرده و برای رفع آن اقدام کنند.

وی افزود: بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط موانع و محدودیت‌های موجود برای عدم پرداخت تسهیلات را پس از شناسایی، به صورت مکتوب اعلام کنند تا مراتب برای رفع مشکلات این حوزه، به شبکه بانکی اطلاع‌رسانی شود.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، ۱۳ هزار فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شد، خاطرنشان کرد: جمع‌آوری اطلاعات تمام واحدهای تولیدی فعال، نیمه‌فعال و راکد استان و انعکاس آن به حوزه سرمایه‌گذاری استانداری را برای تمام دستگاه‌ها و نهادها تکلیف کردیم تا در سال جاری برای بررسی وضعیت، رفع مشکلات و فعال‌سازی آن‌ها اقدام شود.

فخر موحدی هدف از اجرای این طرح را تحقق شعار سال و جهش تولید در استان عنوان کرد و گفت: مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی صرف مشکل مالی نیست، بلکه بسیاری از این واحدها مشکلات مدیریتی و حقوقی دارند که رفع موانع و فعال‌سازی مجدد آن‌ها در سال جاری به صورت جدی دنبال خواهد شد.

کد خبر 745725

دیگر خبرها

  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • پرداخت ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در ماکو
  • پرداخت تسهیلات ۵۵۰میلیاردی به مددجویان اردستان
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیک تا پایان اردیبهشت‌ماه
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات
  • رشد ۳۰۰ درصدی تسهیلات مسکن در خوزستان