Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار ذخایر ارز خارجی هند از اقتصاد هند در برابر بی‌ثباتی بازار حمایت می کند و به سرمایه گذاران خارجی نشان می دهد این کشور می‌تواند علی رغم دورنمای مالی نامناسب و رکود اقتصادی به تعهدات خود در قبال بدهی هایش عمل کند. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشا تودی، ذخایر ارز خارجی هند 8.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2  میلیارد دلار در هفته منتهی به پنجم ژوئن افزایش یافت و برای اولین بار در تاریخ این کشور از 500 میلیارد دلار گذشت. سطح این ذخایر برای پوشش 13 ماه واردات این کشور کافی است.

 طبق گفته تحلیلگران استاندارد چارترد در بمبئی، این افزایش ذخایر نتیجه مازاد حساب جاری در سه ماهه اول، بازگشت جریان سرمایه به بازار داخلی سهام و سرمایه گذاری مستقیم خارجی است.

 این ذخایر عظیم ارزی از اقتصاد هند در برابر بی‌ثباتی بازار حمایت می کند و به سرمایه گذاران خارجی و شرکت های اعتبارسنجی نشان می دهد این کشور می‌تواند علی رغم دورنمای مالی نامناسب و رکود اقتصادی به تعهدات خود در قبال بدهی هایش عمل کند. هند با اولین رکود اقتصادی خود در بیش از چهار دهه گذشته روبرو شده است.

 سطح ذخایر ارزی هند برابر با یک پنجم تولید ناخالص داخلی این کشور است. طبق گفته صندوق بین المللی پول، هند پس از چین ،ژاپن، سوئیس و روسیه بالاترین ذخایر ارزی در جهان را دارد.

هند بیمارستان 10 هزار تختخوابی برای بیماران کرونایی ساختکاهش 70 درصدی تقاضای نفت هند به دلیل شیوع کرونا

 با کاهش سریعتر واردات هند نسبت به صادرات آن، کسری تجاری این کشور در ماه مه به پایین‌ترین حد طی سیزده سال گذشته رسید.

طبق اطلاعات بانک مرکزی هند، بدهی خارجی این کشور تا ماه مارس 2020 به 558.5 میلیارد دلار رسیده بود. بدهی خارجی هند پنج سال پیش برابر با 474.4 میلیارد دلار بود. نسبت ذخایر ارز خارجی هند به کل بدهی این کشور هم از 72 درصد سال 2015 به 85.5 درصد رسیده است.

 انتهای پیام/208

R7586/P/S7,85/CT10 بیشتر بخوانید... لغو ۳ معامله تجاری بین چین و هند به خاطر افزایش درگیری‌های مرزی توقف چرخ اقتصاد هند به دلیل شیوع کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید

 معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان صادرات صورت گرفته از طریق گمرکات کردستان یک هزار و ۱۰۲ تن معادل با ۵۱۸ میلیون دلار بود و میزان صادرات صورت گرفته از طریق سایر گمرکات نیز ۴۹۱ هزار تن معادل ۳۱۳ میلیون دلار بوده است.

طه سمیعی به میزان واردات ثبت سفارش شده از طریق گمرکات کردستان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ میزان واردات ۳۳ هزار و ۶۰۰ تن معادل با ۳۶۳ میلیون دلار بوده است.

وی اظهار کرد: همچنین حجم ترانزیت صورت گرفته در سال گذشته از طریق گمرکات کردستان ۲ هزار و ۵۹۶ تن بوده که ۳ هزار و ۷۸۴ میلیون دلار ارزش داشته است.

سمیعی جمع کل مبادلات تجارت خارجی در سال ۱۴۰۲ را ۴ هزار و ۲۲۳ تن عنوان کرد و ادامه داد: ارزش دلاری این میزان مبادله ۴ هزار و ۹۷۸ میلیون دلار بوده است.

وی هدف صادراتی تعیین شده برای سال گذشته را ۴۸۸ میلیون دلار عنوان کرد و یادآور شد: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: مهمترین اقلام صادراتی از طریق گمرکات کردستان تخم خوراکی ماکیان، گوجه فرنگی زراعی، محصولات اهنی اسفنجی، تراکتور کشاورزی و سیب تازه بوده است.

سمیعی گفت: طلای خام، آلیاژ آلومینیوم کار نشده، دستگاه تهویه مطبوع ۲ تکه، قراضه و ضایعات انباره‌های سرب و قراضه و ضایعات آلومینیوم نیز از مهمترین اقلام وارداتی بوده است.

وی با بیان اینکه عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و هند کشور‌های عمده هدف صادراتی ایران بوده اند، اظهار کرد: عراق، چین، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان نیز کشور‌های عمده مبدا وارداتی کشور بوده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به ۵ میلیون دلار رسید
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ نظر دولت درباره تعطیلی آخر هفته
  • در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد
  • بهادری جهرمی: تعیین تکلیف صدور مجوزهای کسب و کار با هیئت مقررات می‌باشد