Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از رسیدگی و بررسی به 30 پرونده صنعتگران در شهرک ها و نواحی صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خبرداد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از رسیدگی و بررسی به 30 پرونده صنعتگران در شهرک ها و نواحی صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدهاشم موسوی افزود: این پرونده‌ها در جلسه هیئت حل اختلاف و داوری با حضور داور و حکم مرضی الطرفین در دفتر مرکزی شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد بررسی و رسیدگی شد.

وی افزود:  با برگزاری این جلسه 30 قرارداد واگذاری  زمین در شهرک های صنعتی که متقاضیان پس از گذشت مهلت قانونی نسبت به ساخت و ساز اقدام نکرده بودند، تعیین تکلیف گردیدند .

 رئیس هیات مدیره  شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تعیین تکلیف قراردادهای راکد و فسخ و آزاد سازی آنها از برنامه‌های مهم است گفت: متقاضیان سرمایه گذاری صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی که زمین دریافت کرده‌اند و نسبت به تعهدات قرارداد از جمله پیشرفت فیزیکی و بدهی اقدامی انجام ندهند، مطابق قانون بعد از اتمام مهلت قانونی نسبت به تعین تکلیف و در صورت لزوم فسخ قرارداد و انجام مراحل قضائی و مسترد نمودن زمین به منظور واگذاری آن اراضی به سرمایه گذاران جدید اقدام خواهد شد

وی در ادامه افزود : با تعیین تکلیف و واگذاری این اراضی راکد به متقاضیان دیگر، ضمن جلوگیری از هدر رفت منابع با مدیریت و توزیع عادلانه حمایتهای دولتی، روند ساخت وساز و اجرای طرح های صنعتی شتاب می‌گیرد.

موسوی تصریح کرد: راکد و بلا استفاده ماندن زمین‌ در شهرک ها و نواحی صنعتی اجحاف در حق سرمایه گذاران واقعی است و این شرکت روند بازپس گیری زمین‌های راکد را همچنان ادامه خواهد داد تا به نتایج مطلوب در این زمینه دست یابد.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد : عدم دریافت پروانه ساختمانی، عدم ساخت و ساز، عدم اخذ پروانه پایان کار، بدهی مالی، بدهی حق شارژ و گاز، انقضاء اعتبار یا ابطال جواز تأسیس و عدم انعقاد قرارداد و تحویل را از جمله موارد تخلف طرف‌های قرارداد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اعلام کرد که در جلسات هیات حل اختلاف و داوری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

عباس رهنما، مدیرحقوقی و امورقراردادهای شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت:  تعیین تکلیف قراردادهای راکد و غیرفعال از طریق هیئت حل اختلاف و داوری را یک راهکار مفید و تخصصی در برخورد با واحدهای متخلف بدون ارجاع به مراجع قضایی دانست و خاطرنشان کرد: فسخ قراردادهای راکد و غیرفعال در شهرک‌های صنعتی با جدیت دنبال خواهد شد تا به ‌واسطه آن، زمین مورد نیاز برای سرمایه‌گذاران واقعی جهت ایجاد واحدهای تولیدی و فرصت‌های شغلی در سطح استان فراهم شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرک های صنعتی شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد شهرک ها و نواحی صنعتی تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت گسترده سیل به تأسیسات آبی در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: بارش بیش از ۱۷۰ میلیمتری باران در نقاط مختلف استان باعث بروز سیل و تخریب بخش زیادی از تأسیسات آب به ویژه در مناطق روستایی شده است.

امید صالحی در حاشیه بازدید از مخازن آب شهر یاسوج به خبرنگاران افزود:‌ بارش های اخیر که در مرکز استان از ۱۷۰ میلیمتر فراتر رفته بود موجب بروز سیلاب های متعدد در نقاط مختلف شد و شدت سیلاب ها به گونه ای بود که برخی تأسیسات آب و فاضلاب را با خسارت های جدی و سنگینی روبرو کرد.

وی اظهارکرد: در یاسوج خط انتقال آب به مخزن حوزه کشاورزی که مناطقی از جمله شرف آباد، شهرک امام حسین(ع)، شهرک امام علی (ع)، شرف آباد، شاهدها و... را آبرسانی می‌کرد با آسیب جدی روبرو شد، در برخی منابع آب(چشمه محمود آباد و آبشار) شدت بارش ها به نحوی بود که منابع تأمین آب را گل آلود کرد و مجبور شدیم برای سلامت مردم اتصال این منابع به مخزن را محدود کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: خط انتقال آب روستاهای بن دره و آدرکان در کهگیلویه نیز با تخریب شدید مواجه شد، در شهر دهدشت اما خللی در آبرسانی و منابع آب ایجاد نشد.

صالحی تصریح کرد: در گچساران نیز حادثه در خطوط و شبکه نداشتیم اما بارش ها خسارت های جدی و میلیاردی به تأسیسات برقی و ترانس‌ها وارد کرده است، در این شهرستان نیز سعی کردیم مشکلی در تأمین آب پایدار به وجود نیاید.

وی ادامه داد: در شهرستان چرام بخش زیادی از خط انتقال آب روستای «توبری» تخریب شد، آسیب‌هایی به ترانس های برق نیز وارد شد.  در این شهرستان کدورت آب روستاهای القچین و بردیان حل شد و در روستای تمبی آب تمیز و سالم برای مردم در دسترس است و با تدابیری نگذاشتیم مردم از آب سالم و با کیفیت محروم بمانند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: خط انتقال آب روستای «احمد غریب» شهرستان دنا آسیب جدی دیده و تخریب بخشی از خط انتقال آب به ۷ روستای سادات محمودی از «تنگ برا» را نیز در منطقه پاتاوه داشتیم.

صالحی تاکید کرد: تأسیسات آب «زیلایی»، «شهنیز» و «دلی رچ» نیز در شهرستان  مارگون با مشکلات جدی مواجه شده است.

وی اظهار کرد: در بخش دیشموک به دلیل تخریب عمده راه‌های روستایی هنوز تلاش ها برای بازگشایی مسیر و بررسی شرایط آب شرب در جریان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خط لوله آبرسانی به شهر «چیتاب»و روستاهای «صالحان» و «لیشکان» نیز با وجود همه تدابیر لحاظ شده اما بعلت حجم سیل رخ داده در «کبگیان»، با آسیب جدی روبرو شده است.

صالحی با اشاره به اینکه به زودی گزارش دقیق خسارت ها را اعلام می‌کنیم، افزود: همه نیروهای خدماتی در آماده باش هستند، بنده و معاونین شرکت نیز هدایت تیم های مختلف را بر عهده داریم تا در کمترین زمان ممکن و پس از فروکش کردن سیلاب‌ها، مشکلات آبرسانی به مردم حل شود.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: در شهرستان دنا نیز ۵ روستا به دلیل تخریب خطوط انتقال آب با مشکلاتی روبرو هستند اما در شهر سی سخت با تلاش همکاران آب پایدار برقرار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت شهرک‌های صنعتی کردستان با تخصیص ۵ هزار میلیارد ریال
  • ۴۱ واحد تولیدی و صنعتی سیستان و بلوچستان به مدار تولید بازگشت
  • بازرسی ۱۱ هزار و ۹۱۹ واحد صنفی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شد
  • گلایه راه‌آهن شمالغرب از بدعهدی شرکت شهرک‌های صنعتی
  • واحدهای راکد مشکل اصلی صنعت بابل
  • بازفعال‌سازی ۱۸۴۰ واحد صنعتی راکد از ابتدای امسال
  • ایجاد اشتغال برای ۹۲ هزار نفر در شهرکهای صنعتی طی سال ۱۴۰۲
  • ایجاد اشتغال برای بیش از ۹۲ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی کشور طی سال ۱۴۰۲
  • خسارت گسترده سیل به تأسیسات آبی در کهگیلویه و بویراحمد
  • قطعی برق در برخی مناطق کهگیلویه و بویراحمد